انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: می شه به درایو لینوکسم فضا اضافه کنم (حل نشد)به این دوست فدورایی هم کمک کنین  (دفعات بازدید: 2506 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
اوه چیکار کردی؟؟؟؟؟
این همه پارتیشن !!!!!!!!!
خوب شما باید همه پارتیشن هات دیمانت باشه (اگه دیمانت باشه میتونی)در کل آلان که نگاه کردم بنظرم این 6 گیگ رو بده به درایو آخری از اون 250 گیگیه 6 گیگ بده به فدورا
توی این عکس اکثر پارتیشن هات که اون علامت کلید رو دارن که؟؟؟؟!!!! برای اینکار هیچ کدومشون نباید این علامت کلید رو کنارشون داشته باشن حتی سواپ هم نباید داشته باشه  اگه تونستی همه رو deactive کنی کارت مثل آب خوردن میشه (حتی اگه یکشونdeactive  نشه بهت گیر میده)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 439
یه سری از درایوها به خاطر این قفل ان که من این عکس رو از داخل اوبونتو گرفتم.
اما برای resize به صورت زنده میرم که این مشکل وجود نداره.

من اگه از اون درایو ۲۵۰ گیگی جدا کنم دیگه نمی تونم به اون فضا اضافه کنم. به خاطر همین می خوام همون ۶ گیگ رو اضافه کنم.
حالا چرا نمیشه؟
یعنی وقتی درایو فدورا رو انتخاب می کنم و روی resize میزنم نمیشه سایزش رو تغییر داد.
Fedora 20 - 64 bit - Xfce 4.10

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
ببین شدن که میشه ولی کار خطر ناکیه و ارزش این ریسک رو نداره و ممکنه اطلاعات روی هارد دچار مشکل بشه (چون تمام اطلاعات باید به اندازه سکتور انتخابی جا به جا بشن)
اگه اصرار دارین (چون من راه حل رو گفتم و راه حل دیگه ای به نظرم نمیرسه یا بهتر بگم بلد نیستم اسم تایپیک رو ویرایش میکنم تا سایر دوستان هم یه نطری بدن)شاید راه حلی باشه (منم یاد میگیرم ;) )
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
ببین شدن که میشه ولی کار خطر ناکیه و ارزش این ریسک رو نداره و ممکنه اطلاعات روی هارد دچار مشکل بشه (چون تمام اطلاعات باید به اندازه سکتور انتخابی جا به جا بشن)
اگه اصرار دارین (چون من راه حل رو گفتم و راه حل دیگه ای به نظرم نمیرسه یا بهتر بگم بلد نیستم اسم تایپیک رو ویرایش میکنم تا سایر دوستان هم یه نطری بدن)شاید راه حلی باشه (منم یاد میگیرم ;) )
جدا؟
یعنی بی خیال بشم سنگین تره؟ :دی

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
من یه اوبونتو 12.04 ال تی اس 64 دارم
حال سوال اینجاست که چطوری به لینوکسم فضا اضافه کنم ؟؟؟
درایو لینوکسم 24 گیگه و 8 گیگ هم سواپه و تا حالا 12 گیگش پر شده (البته 40 تا براش گذاشته بودم ولی خرابش کردم)
البته هنوز 12 گیگ جا داره ولی میشه بهش فضا اضافه کرد طوری که خراب نشه
home رو از ریشه جدا کن و فضای اضافی رو بده سر هوم.

آفلاین Iman17

• Sr. Member
  • *
من از درایو قبلیش کَنْدَم و به درایو فدورا اضافه کردم اما هنوز وقتی میرم توی فدورا ارور میده که فضا کمه...
چی کار کنم؟