انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: steam بالاخره اومد :)  (دفعات بازدید: 1592 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
steam بالاخره اومد :)
« : 28 بهمن 1391، 09:35 ب‌ظ »
بالاخره نسخه نهایی استیم برای اوبونتو اومد

http://www.omgubuntu.co.uk/2013/02/steam-added-to-ubuntu-software-center-celebrates-with-big-sale

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
پاسخ : steam بالاخره اومد :)
« پاسخ #1 : 28 بهمن 1391، 09:44 ب‌ظ »
خب بازیاش پولیه که. ایران هم که نمیتونه بده. پس واسه ما چه فرقی داره واسه لینوکس بیاد یا نیاد!؟
بازی مجانی داره که ما ایرانیا بتونیم بازی کنیم؟؟؟
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 28 بهمن 1391، 10:13 ب‌ظ »
 :o
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1391، 10:27 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #3 : 28 بهمن 1391، 10:18 ب‌ظ »
خب بازیاش پولیه که.
نه که همه‌ی بازی‌های روی ویندوز مجانی هستن! خب این هم مثل اون هست فقط رو اوبونتو بازی می‌کنیم :)
خب برای ویندوز که توی هر سی دی فروشی که بری پولش رو میدی میخریش
ما که نمی تونیم حتی 1 دلار بپردازیم پس پولی هاش رو نمی تونیم استفاده کنیم.(حتی اگه 50 تا 80 درصد تخفیف گذاشته باشن ](*,)) پس سوال اینه که آیا بازی رایگان هم داره؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #4 : 28 بهمن 1391، 10:21 ب‌ظ »
 :o
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1391، 10:28 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #5 : 28 بهمن 1391، 10:23 ب‌ظ »
خب برای ویندوز که توی هر سی دی فروشی که بری پولش رو میدی میخریش
خوب اون هم که نرفته بخره! از اینترنت دانلود کرده. نسخه‌های اوبونتویی هم میان تو اینترنت ناراحت نباش :)
اصلا میشه بگید دقیقا این استیم چجوریه؟ آنلاین مگه نیست؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #6 : 28 بهمن 1391، 10:28 ب‌ظ »
آقا من اشتباه کردم شرمنده، با یه چیز دیگه اشتباه گرفتم :)

آفلاین knight-rak

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • The blender for the next millennium
« پاسخ #7 : 29 بهمن 1391، 02:33 ق‌ظ »
سلام
خبر نسبتن خوبی بود از یه طرف اومدن امکان بازی بیشتر و ناشر های بیشتر باعث جذب همون درصدی میشه که بهونشون این بود
از یه طرف هم شاید خیلی ها بگن این بازی ها آزاد نیستن و از این حرفا .....

استیم در واقع یه کلاینت هستش که اول از همه بازی رو میتونید کاملن قانونی ازش بخرید در مورد اون که گفته بودین از ایران که نمیشه خرید ! شما اول باید بگید چرا تو ایران اصلن این برنامه به درستی نمیتونه به سرور خودش وصل بشه و چرا سایتش پیوند خورده  :-X
و برای پرداخت هم شما یه جایی رو بگو مستقیم از بانک های ایران بشه توش خرید کرد ما هم بریم چیزایی که میخوایم رو بگیریم ، اگر شما کارت هایی مثل ویزا و مستر و یا حساب هایی توی چندتا بانک معروف داشته باشید میتونید راحت خرید کنید فقط یه چیزی اگر خواستین از وب مانی استفاده کنید یادتون باشه با استفاده از آیپی ورودی پرداخت رو تعیین میکنه پس باید از آی پی جایی باشین که اون بانک یه جورایی اعتبار داشته باشه ( البته قبلن اینطوری بود نمیدونم الآن عوض شده یا نه )، از طرفی هم هستن کسایی که حتی توی ایران این بازی هارو میتونن براتون گیفت کنن و به ریال ازتون پول بگیرن عوضش

حالا اگر بازی قابلیت آفلاین بازی کردن هم داشته باشه که هیچی آفلاین بازی کن ولی چون اکثرن آنلاین هم دارن میتونی کاملن قانونی یعنی بدون اون بحث تانگل و این چیزا به سرور اصلی (سرور اصلی) وصل بشی و با همه بازی کنی چت کنی وویس بدی و از این بحثا اگر هم بازی رو نصب کرده باشی قبلن مثلن دی وی دی رو خریده باشی میتونی ادد کنیش به کلاینت البته ممکنه بخاطر یعضی kرک ها مشکل پیش بیاد سر کار کردن باهاش
از طرفی هم چون این کمپانی Source SDK رو هم میخواد پورت کنه ( یا نه پورت کرده ) پس توسعه توی اینور بیشتر میشه چون میشه راحت برای بازی هایی مثل کانتر و Half-life و ..... مود بسازید و با انجین آشنا بشید چون اونی که شما میگیری خود انجین نیست ولی خب اینو اگر یاد بگیری میتونی باخود اصلیش هم کار کنی و اگر کارت درست باشه با دست و پا میتونی بری تو روغن  \\:D/ (هرچند خودم یکم باهاش کار کرده بودم ساده هستش و میشه زود یادگرفت اگر روش وقت بزاری ولی من به دلایلی اصلن ازش خوشم نیومد )

در مورد اینکه بازی رایگان داره یا نه باید گفت آره داره بازی های خودش رو که بعضی هاش رایگان و باحال هم هستن رو پورت کرده اتفاقن چون قبلن توی اون ثبتنامی که برای کاربرای گنو/لینوکس بود فرم رو پر کرده بودم خودش برام گیفت کرده بودشون جالب اینجا بود نمیدونم چرا چندتا از پولی هاش هم توی اکانت من ادد شده بود ؟! :o ولی به علت اینکه ما از ( اینترنت پر سرعت ) استفاده میکنیم نه از ADSL2+ بنابراین با این اوضاع ترافیک و این حرفا اگر بخوام دانلود کنم باید یه چند شبی دانلود های خودم رو کنسل کنم بزارم اینا دانلود بشن
توی اوبونتو هنوز تستش نکردم ولی به طرز خیلی عجیبی توی ویندوز سرعت دانلودش خیلی بالا بود ( یعنی من باورم نمیشد ۱۱ گیگ رو توی تایم رایگان دو شب دانلود کنم  :o :o :o :o )

حالا یه چیزی هم هست چون اینجا برای این جامعه kرk زیاد همچین زیاد مفهومی به اونصورت برای برنامه و این چیزا نداره ولی خب اومدیم و از فردا اسکیدرو زد بازی های هم که برای اینور پورت شده هستن رو هم کتلت کرد و مفت گذاشت واسه دانلود  \\:D/

من بیشتر از این خبر که استیم منتشر شد از خوندن این خبر تو سایت indiecity خوش حال شدم که گفتن دارن کلاینتشون رو واسه گنو/لینوکس هم پورت میکنن این خبر خیلی بهتر و خوشحال کننده تری هستش

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 29 بهمن 1391، 02:39 ق‌ظ توسط knight-rak »
سر تسلیم منو خشت در میکده ها ، مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت