انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمایی در مورد نصب jdk  (دفعات بازدید: 4659 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ehsan.rezaee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
راهنمایی در مورد نصب jdk
« : 27 بهمن 1391، 04:11 ب‌ظ »
سلام،
من تازه کار با اوبونتو رو شروع کردم
بسته ی jdk-7u13-linux-i586.tar.gz رو دانلود کردم. اما متاسفانه نمیتونم/بلد نیستم نصبش کنم
داخل این انجمن و گوگل هم جستجو کردم اما به نتیجه ای نرسیدم

لطفا راهنماییم کنید، ممنون.

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
پاسخ : راهنمایی در مورد نصب jdk
« پاسخ #1 : 27 بهمن 1391، 04:41 ب‌ظ »
اونی که گرفتین باید از حالت فشرده خارج کنین ، بعد یه فایل README یا INSTALL داره توش که کامل توضیح داده چیکار کنین که کامپایل و نصب بشه ولی راه ساده تر اینه که اسم بسته ای که نیاز دارین رو توی سافتوار سنتر سرچ کنین و با زدن دکمه ی INSTALL خودش مستقیم واستون دانلود و نصب میکنه :)

راستی !
به دنیای آزاد خوش اومدین :)
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1391، 05:25 ب‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین ehsan.rezaee

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
« پاسخ #2 : 27 بهمن 1391، 05:13 ب‌ظ »
ممنون از لطف و راهنماییتون.
نقل‌قول
اونی که گرفتین باید از حالت فشرده خارج کنین ، بعد یه فایل README یا INSTALL داره توش که کامل توضیح داده چیکار کنین که کامپایل و نصب بشه

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/jdk-7-readme-429198.htmlراستش رو بخوایی من که ازش چیزی نفهمیدم  :(

نقل‌قول
ولی راه ساده تر اینه که اسم بسته ای که نیاز دارین رو توی سافتوار سنتر سرچ کنین و با زدن دکمه ی INSALL خودش مستقیم واستون دانلود و نصب میکنه

تا اونجایی که من متوجه شدم به خاطر ایرانی بودنمون داخل سایت اوراکل یه سری محدودیت ها وجود داره
و دانلود این بسته امکان پذیر نیست(روی لینوکس هم فعلا پراکسی ندارم و داخل ویندوز این بسته رو دانلود کردم)

نقل‌قول
راستی !
به دنیای آزاد خوش اومدین

ممنون، تو این 1 هفته که تقریبا سمت ویندوز نرفتم خیلی سخت کارام داره پیش میره  ](*,)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 27 بهمن 1391، 05:21 ب‌ظ »
خیلی خوش اومدی به دنیای آزادی نرم‌افزار.
همون جور که محسن جان فرمودند، شما اگه توی Ubuntu Software Center کلمه‌ی openjdk رو جست‌و‌جو کنید، به احتمال ۹۹ درصد مشکلتون حل میشه.

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #4 : 27 بهمن 1391، 05:22 ب‌ظ »
در مورد نصب جاوا باید بگم که داخل 12.04 نسخه 6 وجود داره داخل 12.10 رو نمیدونم کدوم نسخه وجود داره

ولی نکتهای رو باید بهتون بگم که جاوا دارای مشکل هست و اینی که شما دانلود کردین آپدیت 13 هست و اوراکل گفته که در آپدیت 18 یا 21 (دقیق یادم نیست :oops:)مشکلات امنیتی رو برطرف کرده ولی من چشمم آب نمیخوره هر چند آپدیت 18 یا 21 (دقیق یادم نیست :oops:)جدیدا منتشر شده و هنوز نمیدونم که واقعا مشکل داره یا نه (چند وقتیه سایت خارجی نرفتم) در کل باید بگم که اگه مشکلی با ورژن های پایین تر ندارین (ورژن 6)از همون نسخه ها استفاده کنین و فعلا بروز  رسانی انجام ندین (7 نصب نکن برادرم ;))تا نتیجه خرابکاری های امنیتی جاوا مشخص بشه ;)

در مورد نصب هم اگه اصرار دارین میتونین تو مرکز نرم افزاری همون طور که آقا محسن (و البته آقا سلمان)فرمودن سرچ کنین و بنصبین چون هم راحته و هم مطمین تره(ولی مواظب باشین چون آب رفته از جوی بر نمگرده ;) )دانیال جان بهمون برای ضرب المثل گیر نده (ترک عادت موجب مرض است ;D)

خوب برای اینکه یه نرم افزاری رو بگیرین بهتره که نسخه های کامپایل شده رو بگیرین که با فرمت .deb هست ولی این روش معقول و رایجی نیست (چون ممکنه از لحاظ امنیتی مشکل داشته باشه)

امیدوارم توضیحاتم بدردت بخوره
موفق باشی
« آخرین ویرایش: 27 بهمن 1391، 05:23 ب‌ظ توسط amin7r »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #5 : 27 بهمن 1391، 05:23 ب‌ظ »
یه سوالی داشتم منم !
من لینوکس مینت دارم ، این پکیجی که این دوستمون میخواد رو من توی Update Manager دارم ، توی اوبونتو هم این نرم افزار وجود داره ؟
من الان Update Manager رو رفرش زدم این پکیج و چندتا دیگه رو شناسایی کرده واسم که دانلود و نصب کنه ، اگه توی اوبونتو هم این نرم افزار یا مشابهش هست بگین که کار ایشون هم راه بیوفته.
مرسی :)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 27 بهمن 1391، 08:36 ب‌ظ »
یه سوالی داشتم منم !
من لینوکس مینت دارم ، این پکیجی که این دوستمون میخواد رو من توی Update Manager دارم ، توی اوبونتو هم این نرم افزار وجود داره ؟
من الان Update Manager رو رفرش زدم این پکیج و چندتا دیگه رو شناسایی کرده واسم که دانلود و نصب کنه ، اگه توی اوبونتو هم این نرم افزار یا مشابهش هست بگین که کار ایشون هم راه بیوفته.
مرسی :)
بله، توی اوبونتو هم هست. من الآن دارم openjdk-6-jdk و openjdk-7-jdk رو می‌بینم تو انتخاب‌های نصب
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن