انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تهدید یا فرصت  (دفعات بازدید: 1399 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
تهدید یا فرصت
« : 21 شهریور 1389، 05:22 ب‌ظ »
به نظر شما متن باز برای نرم افزار آزاد تهدید حساب میشه
و یا مایکروسافت آفیس رو به لینوکس پورت کنه تهدید یا فرصت هست؟

خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
پاسخ به: تهدید یا فرصت
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1389، 09:53 ب‌ظ »
راستشو بخواید اصلا متوجه نشدم :o

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #2 : 21 شهریور 1389، 10:35 ب‌ظ »
چه سوال فلسفییی !!! یادمه قبلا وقتی تو بینگ openoffice رو سرچ می کردی صفحه پنجم تازه میاوردش ! فکر می کنم تهدیده که این طوریا می کنن ! آفیس برای مک اوای هم هست ولی برای لینوکس نه با توجه به اینکه کاربراشون از لحاظ تعداد با هم برابرند ! مایکروسافت در کل دل خوشی از لینوکس نداره  ;D

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #3 : 22 شهریور 1389، 01:19 ق‌ظ »
بحث فلسفی که میشه یه چیزی یه جای من غل غل می کنه که پاشم یه بحث حسابی راه بندازم دوباره!
خوب در حکایت سئوال امیر عزیز باید عرض کنم که مهمترین مسئله توی این سئوال اینه که مایکروسافت بخواد از چه پورتی استفاده کنه؟ به بیان بهتر اگر بخواد با پورت کردن از پورت های فیل ش-ک-ن استفاده کنه که خوب همه ماها که نرم افزار آزاد استفاده می کنیم اونوقت می شیم دو دسته: ایرانیان مقیم ایران و ایرانیان مقیم غیر ایران و ایرانیان مقیم ایران که تکلیفشون رو جهاد با کفار مشخص کرده و می زنیم می ترکونیم و از باب این مسئله چه بهتر که فتوشاپ و باقی ابواب جمعی جناب گیتس هم پورت فیل استفاده کنن تا ما هم به عادات خفیه بترکونیم تولیدات زیباشونو که حفظه هم الله هم واقعا دستشون درد نکنه که ما فئه قلیل چه لذت ها بردیم در دوران جاهلیت در استفاده از ویندوز و ابواب جمعیش که این گونه خواهیم فرمود باز هم در لینوکس که شرایط است که ما را می سازد و ما سال هاست که با ساخت شرایط بیگانه ایم کمینه از زمان دایناسورهای ماقبل تاریخی تا به امروز!
اما در احوال ایرانیان مقیم غیر ایران عرض کنم که کاربران این طرفی که بسیارند در میان آنها تازه اسلام یافته هائی که عهد جاهلیت ندیده اند و بر مصادیق آن بی نظرند ، اصولا یا پدید آورندگان شرایط هستند که ایشان تکلیفی مشخص دارند که جزیره ائی ساخته اند برای خویش از ثبات که این مانورها به جهت تاویل وقت بر آنها گذشته و به ساحل آرامش رسیده اند و یا همچون ایرانیان مقیم ایران تابع شرایط هستند که البته تفاوت بزرگی از باب اجبار به رعایت اصول بلاد کفار در باب کپی رایت و کپی نرایت دارند که در آنصورت بیش از آنکه ماهیگیران آب های گل آلود صحنه فرصت باشند ، ناچارند از تحمل مصائب مطابق با اوضاع سیاسی جیب هاشان که کمتر به نظر می رسد اصولا بحران ها و مصائب پیش آمده در این چند ماه اخیر نمایه ائی از فرصت بودن این حرکات برای ایشان به نظر آورد ;)
تا چه قبول افتد و چه در نظر آید!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #4 : 22 شهریور 1389، 10:07 ق‌ظ »
آقای ریچارد استالمن بزرگ! (هادی جان) فارسی بنویس من که نفهمیدم چی گفتی؟
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #5 : 22 شهریور 1389، 12:56 ب‌ظ »
رابطهٔ اوپن‌سورس با نرم‌افزار آزاد بیشتر همزیستی و همکاری و حتی شاید تکمیل هست (تکمیل از این جهت که Free Software برای اهل تجارت جذاب نیست و اوپن‌سورس جذاب‌تره برای تجارت. پس اصلا بحث فرصت یا تهدید نیست.
در مورد پورت شدن مایکروسافت آفیس به لینوکس هم: گرچه این پورت شدن بعید به نظر میاد، ولی به نظر من تهدیدی برای نرم‌افزار آزاد یا مثلا برای اوپن‌آفیس محسوب نمیشه. همونطور که vmware و matlab و ... خیلی نرم‌افزارهای غیرآزاد و غیرقابل کپی هم همین الان روی لینوکس اجرا میشن، هر کس بخواد از نرم‌افزار آزاد استفاده می‌کنه، هر کس بخواد از نرم‌افزارهای کرک‌شده استفاده می‌کنه یا اینکه نسخه‌های اصلی‌شون رو خریداری می‌کنه.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #6 : 22 شهریور 1389، 01:11 ب‌ظ »
من هم با این جمله آقا سعید که هر که بخواد از هر چی استفاده کنه موافقم . وقتی اونها پورت بشن گزینه ای به گزینه ها اضافه میشه . من قبلا هم گفتم من موافق نرم افزار با کیفیت هستم حالا اگر این نرم افزار اوپن سورس باشه ولی تجاری و با کیفیت من حاضر به خریدش هستم . ولی فکر نمی کنم چیزی مثل مایکروسافت آفیس پورت بشه تازه اگر هم پورت بشه بیشتر جنگ و دعوا بین کاربرا هست تا برای نرم افزارها مثل قضیه مونو البته مونو پورت نبود ولی یک تیکه از ویندوز بود. :D

آفلاین د. محمد عطار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
« پاسخ #7 : 22 شهریور 1389، 07:29 ب‌ظ »
ریچارد استالمن بزرگ!
كلي خنديدم، اخوند زاده نيستي؟

خلاصه، تهديده ...
كاربران لينوكس كم هستند، بهره مندي انها از نرم افزار ديگر باعث شناسائي اشتباهات ان نرم افزار مي شه ... بهتره كه به همين يكي باشيم