b kh
سلام
دیروز یه پست زدم که نحوه پاک کردن گنوم شل رو یکی بگه به برکت بچه های گیک این انجمن (نه همشون ) یه پاسخ داده شد اونم اینکه داخل انجمن سرچ کن جواب زیاده من با اینکه سرچ کرده بودم ولی دوباره سرچیدم یه تاپیک بود یارو همین مشکل داشته بود بعد نوشته بود اینجوری پاکش کردم (یه کد داده بود) منم خوشحال و شاد و شنگول کده رو زدم توی ترمینال و جلوی چشمان برنامه هام قطره قطره پاک شدن تا اینکه بعد از ایک ریستارت دیگه نام و نشونی از اوبونتو باقی نمونده بود
رفتم ویندوز و گفتم حالا که این پاک شد میرم مینت میریزم که زحمت دانلود دوباره برنامه ها بهم نده
مینت رو با سرعت فوق بالای نت ایران در عرض 6_7 ساعت دانلود کردم ریختم رو یه سی دی و بالاش اوردم زدم نصب شه
یهو ارور داد که شما سی دی رو با سرعت max رایت کردی و نمیشه نصبید گفتم باشه ریستارد کردم بیام ویندوز دوباره بریزم که دیگه هیچی بالا نیومد هیچیه هیچی
منم گفتم مهم نیس دوباره سی دی قبلی مینت گذاشتم بالا نیورد هیچی رفتم سراغ اوبونتو سی دیش رو بالا نیورد انواع و اقسام ویندوز .فایده نداشت دست به دامن نرم افزارههای تحت بوت بی نتیجه بود
تا اینکه داخل کتابخونم یه سی قاصدک یافتم (روش اینقدر بدو بیراه نوشته بودم که نکنه یهو .... شم دوباره نصبش کنم ) گ
گفتم بییخیال من که کله سیستمم برفناس اینم روش گذاشتم تو دی وی دی رایتر
O_o
بالا اومد با کمال تعجب
و منم خوشحال
بعدش هم سی دی ویندوز گذاشتم و دوباره همه چی رو نصب کردم
حالا هی بدیه این قاصدک بگین
پسر به این خوبی ! اگه نبود الان من بدبخت بودم