انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ایجاد کاربر root  (دفعات بازدید: 1474 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
ایجاد کاربر root
« : 10 اسفند 1391، 09:46 ب‌ظ »
سلام من وقتی با فدورا کار می کردم همون موقع نصب پسورد root رو مشخص می کرد . ولی در اوبونتو این جور نبود
با توجه به یه تاپیکی که خوندم دو حالت وجود داره
1 :
نقل‌قول
موقع نصب اوبونتو ما فقط یک یوزر ایجاد میکنیم و یک رمز میزنیم اون رمزی که برای یوزرمون میسازیم پیش فرض رمز root هم
محسوب میشه . (این کار را برای این کردن که کاربرای عادی زیاد گیج نشن )

2:
کاربر روت غیر فعال است یا وجود ندارد و باید با دستور زیر ایجاد شود :
نقل‌قول
sudo passwd root

من به این دلیل پرسیدم که با نام کاربریم وارد شدم و با همون پسورد الان موقع نصب برنامه ها که از من پسورد می پرسه میزنم و برنامه نصب می شه .
کلا قضیه چیه ؟ من فقط می خوام با پسورد root برنامه نصب بشه .
لطفا راهنمایی کنید

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
پاسخ : ایجاد کاربر root
« پاسخ #1 : 10 اسفند 1391، 10:36 ب‌ظ »
 برایه امنیت بیشتر امدن از sudo استفاده کردن . به این صورت که شما در حالت عادی دست رسی غیر روت دارین و در حالتی که دست رسی روت لازم دارین ازتون پسورد کاربریتونو میگره تا دست رسی روت بدست بیاره . این جوری اگر یک نرم افزار بخاد کار مخربی انجام بده که احتیاج به دست رسی روت داشته باشه تو مرحله گرفتن پسورد کارش ناتموم میمونه ولی اگر از اول روت بودین اون نرم افزاره میتونست کارش رو انجام بده .
در واقع sudo به شما دست رسی روت رو میده . روت وجود داره فقط پسوردش نامعلوم هست .

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
« پاسخ #2 : 11 اسفند 1391، 02:28 ق‌ظ »
ابتدا یک واژه‌عبور برای root مشخص کنید، سپس در قسمت User Accounts می‌تونید کاربر خودتون رو از Administrator به Standard تغییر بدید و از اون به بعد، برای نصب نرم‌افزار باید واژه‌عبور کاربر root رو برای نصب برنامه‌ها استفاده کنید.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #3 : 11 اسفند 1391، 01:41 ب‌ظ »
موقع نصب اگر تست کنی متوجه می شی که نامهای admin و root رو سیستم خودش در اختیار داره!
کاربری که موقع نصب میسازی یک یوزر با سطح دسترسی روته که هر دو یک پسورد دارن. یعنی پسوردی که به یوزر می دی اوبونتو برای روت هم تعریف میکنه! بعدا می تونی پسورد روت رو یک چیز دیگه بذاری!

آفلاین alri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
« پاسخ #4 : 11 اسفند 1391، 03:27 ب‌ظ »
ابتدا تشکر برای پاسخ ها .
کلا متوجه شدم چی به چیه .؟ \\:D/

فقط یه سوال الان که پسورد کاربر root رو عوض کردم تو کنسول راحت بهش وارد می شم ولی در موقع نصب برنامه ها وقتی پسورد می خواد همون پسورد کاربر superadmin کار می کنه مگه دیگه نباید با پسورد root کار کنه . فکر کنم اگر بخوام با پسورد root کار کنه باید کاربر رو از superadmin در بیارم نه ؟!