انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین پایگاه داده برای فرهنگ لغت (پایتون سه) چیه؟  (دفعات بازدید: 2493 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
سلام دوستان عزیز،

من یه مقداری کلمه و معنی اون‌ها رو توی رایانه توی لیبره‌آفیس کلک نوشتم. حالا می‌خوام اون رو به عنوان یه گلاسری (glossary) آزاد تکمیل و منتشر کنم. حالا می‌خواستم بدونم که اگه من اون رو با چه پایگاه داده‌ای بنوسیم بهتره؟ (مای‌اس‌کیو‌اِل، ماریا‌دی‌بی، پوست‌گرس‌‌کیو‌اِل یا ...) بعدن «رابط گرافیکی کاربر» قرار هست با پایتون سه نوشته بشه.

* نکته ۱: من هیچ اطلاعاتی در رابطه با پایگاه‌های داده ندارم.
* نکته ۲: گلاسری تخصصی تو زمینه‌ی مهندسی عمران و معماری هست.

با تشکر
« آخرین ویرایش: 14 اسفند 1391، 08:37 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
به نظر من شما به پایگاه داده نیاز نداری بلکه باید از xml یا هر استانداردی که یتونی باهاش مرتب ذخیره و دستیابی کنی داری
حتی اگه بخوای از پایگاه داده استفاده کنی که فکر جالبی نیست بهتره از پایگاههای استفاده کنی که نیاز به نصب نداشته باشن مثل sqLite
گلوسری‌های دیگر دیکشنری‌ها رو هم نگاه کن ببین اونها چیکار کردن ولی من هنوز هم نظرم با xml هستش
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
با تشکر از دوستانی که نظر دادن، من چون در نظر دارم که یک سری نرم‌افزار دیگه بنوسیم که نیاز به پایگاه داده دارن، نظرم این بود که یه چیز یاد بگیرم برای همه باشه. پس همون SQlite رو می‌رم یاد بگیرم.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
با تشکر از دوستانی که نظر دادن، من چون در نظر دارم که یک سری نرم‌افزار دیگه بنوسیم که نیاز به پایگاه داده دارن، نظرم این بود که یه چیز یاد بگیرم برای همه باشه. پس همون SQlite رو می‌رم یاد بگیرم.
دوستان در این موردی که اشاره کردین و با توجه به نیازتون SQlite رو پیشنهاد کردن و در مورد نرم افزاری که
قرار هست تهیه کنید، با توجه به نیازتون باید یک پایگاه داده(دیگر) انتخاب کنید .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
سلام دوستان عزیز،

من یه مقداری کلمه و معنی اون‌ها رو توی رایانه توی لیبره‌آفیس کلک نوشتم. حالا می‌خوام اون رو به عنوان یه گلاسری (glossary) آزاد تکمیل و منتشر کنم. حالا می‌خواستم بدونم که اگه من اون رو با چه پایگاه داده‌ای بنوسیم بهتره؟ (مای‌اس‌کیو‌اِل، ماریا‌دی‌بی، پوست‌گرس‌‌کیو‌اِل یا ...) بعدن «رابط گرافیکی کاربر» قرار هست با پایتون سه نوشته بشه.

* نکته ۱: من هیچ اطلاعاتی در رابطه با پایگاه‌های داده ندارم.
* نکته ۲: گلاسری تخصصی تو زمینه‌ی مهندسی عمران و معماری هست.

با تشکر
سلام  :)
پایگاه داده هایی که معرفی کردین به درد کار شما نمیخوره و بیشتر تو برنامه هایی که تو شبکه باید کار کنن استفاده میشه.
همونطور که دوستان گفتن منم SQLite رو پیشنهاد می کنم که هم از دستورات SQL پشتیبانی میکنه و هم با یک کتابخانه بدون نیاز به نصب برنامه دیگه ای قابل استفاده میشه.
البته از این توع پایگاه داده های داخلی بازم میشه پیدا کرد. نمونش Firebird است که اونم متن بازه و چیزی از SQLite کم نداره http://www.firebirdsql.org
اگر می خواهید برنامه دیکشنری خودتون رو بسازید که هیچ ولی اگه می خواهید فایل شما تو برنامه های دیگه مثل Babylon یا GoldenDict یا ... قابل استفاده بشن بهتره به شیوه ای که اونها پشتیبانی می کنند دیکشنری رو بسازید.
موفق باشی   ;)

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
من یک زمانی sqlite را توی ویندوز امتحان کردم خیلی سرعتش اعصابم را خورد کرد
توی لینوکس هم همینطوریه؟
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
من یک زمانی sqlite را توی ویندوز امتحان کردم خیلی سرعتش اعصابم را خورد کرد
توی لینوکس هم همینطوریه؟
باید دید شما برای چه حجمی از اطلاعات اونو استفاده کرده اید. :)
موتور یک پایگاه داده به تنهایی تو سرعت اون پایگاه موثر نیست. نحوه استفاده شما از اون - سرعت سخت افزار - شیوه نوشتن Query - حجم اطلاعات مورد پردازش و خیلی چیزهای دیگه میتونه سرعت یک پایگاه داده رو کم و زیاد بکنه.
با این حال پایگاه داده هایی مثل SQLite برای پردازش اطلاعات زیاد طراحی نشده اند و تو حجم های بالاتر بهتره از MySQL یا Postgresql یا در نهایت Oracle‌استفاده بشه.

آفلاین AmirrezaGhaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • حساب تویتر من