انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نمونه اینا تو لینوکس چیه  (دفعات بازدید: 7694 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
پاسخ : نمونه اینا تو لینوکس چیه
« پاسخ #15 : 13 اسفند 1391، 09:49 ب‌ظ »
شرمنده که آف تاپیک شد ولی من نمیتونم prozilla رو نصب کنم تو آرچ نهایت کار میگه
/usr/share/locale/locale.alias exists in filesystemاگر با پکمن بود فکر کنم با سوئیچ f حل میشدولی با packer نمیدونم چه باید کرد؟!
اون فایلو به یه جای دیگه منقل کن یا اسمشو عوض کن بعد نصب دوباره بذارش همونجا!
ممنون.جواب داد.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین ســـــیا (ه) وش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • Ubuntu Satanic Edition
    • سپوخته
« پاسخ #16 : 14 اسفند 1391، 09:01 ق‌ظ »
کسی از JDownloader استفاده کرده؟
من!!
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56492.msg450382.html#msg450382

برای نصبش مشکلی نداشتم ولی وقتی می خواستم اجراش کنم می گفت باید آپدیت بشه که توی این مرحله چندین و چند بار گیر کرد.
بیخیالش شدم
Part of the dialogue of the movie When Nietzsche Wept:
Choose between comfort and the truth.
If you want to choose the pleasure of growth,
prepare yourself for some pain.
Less pain, shrink. Go. Be part of the herd

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #17 : 14 اسفند 1391، 08:57 ب‌ظ »
کاشکی میگفتین این به جای این استفاده میشه من هیچی نفهمیدم

درکت می‌کنم دوست عزیز. سعی کن بجای اینکه سوالت رو اینجا مطرح کنی از سایتهایی مثل alternativeto.net استفاده کنی. اینطوری بهتر و زودتر به نتیجه میرسی...
دستت دردنکنه. این سایت عجب چبزه ردیفیه. به همه‌ی دوستان توصیه میکنم حتماً به این سایت سر بزنن.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #18 : 16 اسفند 1391، 05:41 ب‌ظ »
برای من axel با تعداد ۱۶ اتصال سرعت حدود ۳ دقیقه طول می‌کشه که به سرعت ماکسیمم (برای من حدود ۱۶۰) برسه ولی prozilla از همون اول با سرعت حدود ۱۷۰ دانلود میکنه. aria که افتضاحه و بالای ۵۰ نمیره. گرافیکی هم افزونه flashgot فایرفاکس هست که خیلی خوبه.
والا من اتصالا رو با اکسل ۸۴ میزارم واقعا عالیه.ولی همون ایراد قطع شدن یه اتصال و دیگه وصل نشدنش رو داره!!
downthemall رو هم حتی با کانکشنای حدود ۵۰ هم تست کردم به اکسل نرسید.
aria2 که حرفشو نزن.
فلش گات هم رو همون اکسل که میزارم نمیتونم درست تنظیمش کنم.واینکه میره تو بکگراند اصلا معلوم نیست داره چیکار میکنه!!
prozilla رو شما با چه آپشنایی استفاده میکنین امیدجان؟
من پروزیلا رو به صورت زیر استفاده می‌کنم
proz -k=16  -r --no-curses --no-netrc  --no-getch URLالبته من یه alias درست کردم که راحت بشه کارم: به این صورت که این خط رو به .bashrc اضافه کردم
alias prozilla='proz  -r --no-curses --no-netrc  --no-getch'در این صورت prozilla می‌شه همین دستور بالا و بنابراین به راحتی به صورت prozilla -k=16 URL استفاده می‌کنم (بسته به بزرگی فایل ۱۶ رو بیشتر یا کمتر می‌کنم. چون پیش‌فرض ۴ هست، اگر فایل بزرگ باشه از ۱۶ استفاده می‌کنم و در غیر این صورت از پیش‌فرض استفاده می‌کنم). لطفا امتحان کن و نتیجه مقایسه‌ات رو برای چند فایل از جاهای مختلف اینجا بیان کن.
خب.من با proz تست کردم.از alias شما هم استفاده کردم.
همونطور که گفتین از اول یهو سرعتش به ماکزیمم سرعتی که من دارم رسیده.اگر اون مشکل قطع شدن و دیگه وصل نشدن اکسل رو نداشته باشه میشه دانلود منجر پیشفرضم.
فقط انگار یه جورایی مخ هارد رو کار گرفته چون صداش در اومده!!ین رو دقت کردین؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #19 : 16 اسفند 1391، 06:57 ب‌ظ »
همونطور که گفتین از اول یهو سرعتش به ماکزیمم سرعتی که من دارم رسیده.اگر اون مشکل قطع شدن و دیگه وصل نشدن اکسل رو نداشته باشه میشه دانلود منجر پیشفرضم.
عجیبه برای من اصلن اینجور نیست. حداکثر ۱ درصد از سی‌پی‌یو رو اشغال کرده برای من و صدای هارد هم اصلا نمیاد. ضمنا اون گزینه -r باعث می‌شه که بعد از قطع و وصل اتصال، دانلود ادامه پیدا کنه. ضمنا روش تنظیم پکمن با پروزیلا رو هم قبلا توضیح دادم که تنظیم کنی سرعت دریافت بسته‌ها رو هم به همین ترتیب افزایش می‌دی.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #20 : 16 اسفند 1391، 07:07 ب‌ظ »
عجیبه برای من اصلن اینجور نیست. حداکثر ۱ درصد از سی‌پی‌یو رو اشغال کرده برای من و صدای هارد هم اصلا نمیاد. ضمنا اون گزینه -r باعث می‌شه که بعد از قطع و وصل اتصال، دانلود ادامه پیدا کنه. ضمنا روش تنظیم پکمن با پروزیلا رو هم قبلا توضیح دادم که تنظیم کنی سرعت دریافت بسته‌ها رو هم به همین ترتیب افزایش می‌دی.
من پکمن رو با اکسل تنظیم کرده بودم که کلا به خاطر همون قطع شدن و وصل نشدن کار ناموفقی بود.
برای پروزیلا هنوز تست نکردم و پستتون رو ندیدم.چک میکنم خبر میدم.

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 16 اسفند 1391، 07:29 ب‌ظ »
فرمانش اینه
XferCommand =/usr/bin/printf 'Downloading ' && echo %u && /usr/bin/proz  -k=16  -r --no-curses --no-netrc  --no-getch  %u

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #22 : 17 اسفند 1391، 05:10 ب‌ظ »
برای فید خوندن من از ابزار News Blur استفاده می‌کنم که با اوبونتو یک‌پارچه می‌شه و مشکل خوندن فیدهای فیلترشده رو هم نداره. اگه یه کلاینت واقعی برای میزکار می‌خوای خود Thunderbird هست که تو اوبونتو نصبه.
برای بارگیری هم عمده‌ی فعّالیت من با تورنته که خب transmission که پیش‌فرض نصبه به خوبی از پسش می‌آد. برای بارگیری هم wget هیچ‌وقت برام کم نذاشته که اتّفاقاً این هم به همراه اوبونتو از پیش نصبه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #23 : 17 اسفند 1391، 07:21 ب‌ظ »
برای فید خوندن من از ابزار News Blur استفاده می‌کنم که با اوبونتو یک‌پارچه می‌شه و مشکل خوندن فیدهای فیلترشده رو هم نداره. اگه یه کلاینت واقعی برای میزکار می‌خوای خود Thunderbird هست که تو اوبونتو نصبه.
برای بارگیری هم عمده‌ی فعّالیت من با تورنته که خب transmission که پیش‌فرض نصبه به خوبی از پسش می‌آد. برای بارگیری هم wget هیچ‌وقت برام کم نذاشته که اتّفاقاً این هم به همراه اوبونتو از پیش نصبه
دانیال خداییش wget در مقایسه با مثلا پروزیلا یا اکسل سرعتش افتضاحه ها!
یه سری آپشن داره که ممکنه هر چندسال یه بار به کارت بیاد البته ولی سرعتش خیلی داغونه

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #24 : 17 اسفند 1391، 07:31 ب‌ظ »
ویگت 50 -50 است!
بعضی موقعها سرعت معادل aria رو با هاش دارم و بعضی وقت ها دیگه هیچی نگم بهتره!

ولی فکر کنم مشکل پایه ای تره: چرا تو سایتهای خارجی اینقدر که ما سر سرعت دانلود منیجر بحث میکنیم، اونا نمی کنند؟

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 17 اسفند 1391، 08:04 ب‌ظ »
ویگت 50 -50 است!
بعضی موقعها سرعت معادل aria رو با هاش دارم و بعضی وقت ها دیگه هیچی نگم بهتره!

ولی فکر کنم مشکل پایه ای تره: چرا تو سایتهای خارجی اینقدر که ما سر سرعت دانلود منیجر بحث میکنیم، اونا نمی کنند؟
موضوع اینه که خود aria سرعتی یه ذره بیشتر از wget بهت میده. axel یا prozilla رو برای خط فرمان و flashgot رو به همراه downthemall و یا fatrat رو برای گرافیکی امتحان کن.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #26 : 18 اسفند 1391، 11:45 ب‌ظ »
دانیال خداییش wget در مقایسه با مثلا پروزیلا یا اکسل سرعتش افتضاحه ها!
یه سری آپشن داره که ممکنه هر چندسال یه بار به کارت بیاد البته ولی سرعتش خیلی داغونه

سرعت wget مستقیماً به کیفیت خط اینترنت اختصاص داده به شما از طرف ISP برمی‌گرده. برای من دقیقاً تا بیشینه‌ی سرعت ممکن روی خطم رو داره. اگه خط اشتراکی باشه، به نسبت سرعتش پایین می‌آد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 19 اسفند 1391، 12:04 ق‌ظ »
سرعت wget مستقیماً به کیفیت خط اینترنت اختصاص داده به شما از طرف ISP برمی‌گرده. برای من دقیقاً تا بیشینه‌ی سرعت ممکن روی خطم رو داره. اگه خط اشتراکی باشه، به نسبت سرعتش پایین می‌آد
دقیقن. من ساعت ۵ صبح که wget می‌کنم سرعتم حدود ۲۰۰ هست در حالیکه در طول روز حدود ۲۰ میمونه. ولی پروزیلا تو همون روز هم حداقل ۱۵۰ رو بهم میده شب هم که تا ۲۴۰ بالا میره. برای سرویس‌های نامحدود مخابرات (فکر می‌کنم ضریب اشتراک ۱ به ۱۰ باشه) سرعت با wget خوب نیست.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #28 : 19 اسفند 1391، 12:52 ق‌ظ »
اشتراک 1 به 10 یعنی یک پهنای باند دانلود 200 کیلوبایت بین 10 نفر share شده؟ اگر هر 10 نفر یک فایل رو با idm ویندوز شروع به دانلود کنند سهم هر کدوم میشه 20 کیلو بایت بر ثانیه؟