انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نشناختن ویندوز موقع نصب اوبونتو  (دفعات بازدید: 1287 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Raamin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
نشناختن ویندوز موقع نصب اوبونتو
« : 17 اسفند 1391، 05:58 ق‌ظ »
سلام دوستان من چندین وقته که اارم تلاش میکنم اوبونتو ۱۲.۰۴ رو نصب کنم از سایت اصلی خودش دانلود کردن فایل ایمیج رو و بروی فلش رایت کردم  آپشن  a long side رو انتخاب کردم ولی در محیط ویندوز ارور میداد موقع نصب . یک روش دیگه بود که برای دوال بوت ایجاد دستی پارتیشن بود در خود اوبونتو ولی بعد نصبش محیط گراب اگه اشتباه نکنم بالا میومد که اونم گفته شد با یک دستور خاصی میشه درستش کرد که برای من ارور میداد و ویندوزم نداشتم و موقع نصب ویندوز هم هاردمو نمیشناخت خلاصه با نرم افزار hiren boot cd و یک نرم افزار پارتیشن بندی دوباره درایو هامو برگردوندم ولی مجبور شدم ویندوز رو از اول بریزم . الانم موقع نصب اوبونتو دیگه اصن ویندوزم رو تشخیص نمیده و میگه هیچ سیستم عاملی نصب نیست . ویندوز ۷ اینترپرایز ۶۴ بیتی هست و اوبونتو هم ۱۲.۰۴ lts 64

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
پاسخ : نشناختن ویندوز موقع نصب اوبونتو
« پاسخ #1 : 17 اسفند 1391، 12:23 ب‌ظ »
اشکال نداره ، شما نصبش کن (اون گزینه ی آخر somthing else رو بزن و پارتیشن بندی کن) بعد از نصب که گراب هم نصب شد و احتمالا فقط توش لینوکس داشتین ، میتونین توی اوبونتو نرم افزار Boot repair رو نصب کنین و با ۱ کلیک به صورت اوتوماتیک میاد و چک میکنه همه ی پارتیشن ها رو و ویندوز رو در صورتی که درست نصب شده باشه نشون میده و به گراب اضافه میکنه :) (این نرم افزار رو توی محیط لایو هم میتونین نصب کنین و گراب رو باهاش به سادگی تعمیر کنین :) )

آفلاین sayrus2010

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
    • شبکه
پاسخ : نشناختن ویندوز موقع نصب اوبونتو
« پاسخ #2 : 22 اسفند 1391، 11:45 ق‌ظ »
دوست عزیز آقا محسن توضیح دادند که من یکم کامل ترش میکنم.
اگر الان ابونتو رو نصب کردی و ویندوز سون رو تو قسمت بوت نداری بایستی  گراب رو reinstall کنی.
در حالت کلی به یک ابونتو لایو نیاز داری برای نصب boot repair:
تو محیط لایو ترمینال رو باز میکنی و این دستور رو می نویسی
sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair && sudo apt-get updateو بعدش این دستور
sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repairالان دیگه برنامه اجرا میشه که کافیه روی دکمه recommended repair کلیک کنی و بعد از اتمام کار برنامه ریستارت کنی و تمام.
دوستی نه در ازدحام روز گم می شود نه در سکوت شب ، اگر گم شد هرچه هست دوستی نیست.