انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با وصل شدن به نت و خاموش کردن سیستم  (دفعات بازدید: 2338 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113
سلام
من همین امروز ubuntu 12.10 نصب کردم همزمان با ویندوز. اینم بگم که اصلاً هیچی از اوبونتو سر در نمیارم و نصبش کردم که یواش یواش یاد بگیرم پس جواب که میدین لطفاً کامل توضیح بدین که من بلد نیستم ;D
مشکلم اینه که وقتی میخوام اوبونتو رو خاموش کنم و ریست کنم و برم تو ویندوز، سیتم نه sleep میشه نه restart. و هر کدوم از اینا رو که انتخاب کنم log off میشه و تنها راهی که برام میمونه اینه که سیستمو با دکمه پاور، خاموش کنم و دوباره روشن. که خودتون میدونید در درازمدت برای سیستم بده
یه مشکل دیگه هم که داشتم اینه که شبکه wired رو پیدا میکنه ولی وقتی میزنم کانکت شه توی connecting میمونه و جلوتر نمیره

ضمناً اگه جای درستی تاپیکو نزدم متاسفم ;) همین یه بار جواب بدین سری دیگه حواسم هست ;D

پیشاپیش ممنون

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
پاسخ : مشکل با وصل شدن به نت و خاموش کردن سیستم
« پاسخ #1 : 19 اسفند 1391، 11:27 ق‌ظ »
مشخصات سیستم

و مشخصات مودم رو بگید.

دکمه شات دان داری یا نه؟

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 19 اسفند 1391، 01:19 ب‌ظ »
مشخصات سیستم

و مشخصات مودم رو بگید.

دکمه شات دان داری یا نه؟
یه بار دیگه نصبش کردم اون خاموش نشدنش برطرف شد ولی هنوز به نت وصل نمیشه

لپتاپ سامسونگ مدلشو اسمش یادم نمیاد
cpu corei7
ram 8
graphic 520GT 1
مدمش داخلیه دیگه
اینترنتمم از این وایرلساس که رو پشت بوم یه مودم وصل میکنن و یه سیم میارن میزنن به dvr و از dvr به pc
امروز بهش زنگ زدم گفت تنظیماتش توی همون مودم روی پشت بوم ذخیره هست

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #3 : 19 اسفند 1391، 02:54 ب‌ظ »
سلام
من همین امروز ubuntu 12.10 نصب کردم همزمان با ویندوز. اینم بگم که اصلاً هیچی از اوبونتو سر در نمیارم و نصبش کردم که یواش یواش یاد بگیرم پس جواب که میدین لطفاً کامل توضیح بدین که من بلد نیستم ;D
www.ubuntu-book.org

نقل‌قول
مشکلم اینه که وقتی میخوام اوبونتو رو خاموش کنم و ریست کنم و برم تو ویندوز، سیتم نه sleep میشه نه restart. و هر کدوم از اینا رو که انتخاب کنم log off میشه و تنها راهی که برام میمونه اینه که سیستمو با دکمه پاور، خاموش کنم و دوباره روشن. که خودتون میدونید در درازمدت برای سیستم بده
کنترل+آلت+T
sudo halt
نقل‌قول
یه مشکل دیگه هم که داشتم اینه که شبکه wired رو پیدا میکنه ولی وقتی میزنم کانکت شه توی connecting میمونه و جلوتر نمیره
ادیشنال درایورز رو باز کن و اگر درایوری برای وایرلس داده نصب کن

نقل‌قول
ضمناً اگه جای درستی تاپیکو نزدم متاسفم ;) همین یه بار جواب بدین سری دیگه حواسم هست ;D
تاپیک جایه درستیه ولی نباید تو یک تاپیک دوتا سوال بپرسی. برای سوال دوم سرچ کن و بعد تاپیک جدید باز کن.

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 19 اسفند 1391، 09:05 ب‌ظ »
سلام
www.ubuntu-book.org

نقل‌قول
کنترل+آلت+T
sudo halt
نقل‌قول
ادیشنال درایورز رو باز کن و اگر درایوری برای وایرلس داده نصب کن

نقل‌قول
تاپیک جایه درستیه ولی نباید تو یک تاپیک دوتا سوال بپرسی. برای سوال دوم سرچ کن و بعد تاپیک جدید باز کن.
ممنون از جوابتون :)
این ادیشنال درایورز که میگید کجا هست؟ :D
اون کتابه هم خیلی به دردم بخوره فکر کنم. ممنون

آفلاین yaslinush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #5 : 19 اسفند 1391، 11:06 ب‌ظ »
داخلsoftware sources

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 21 اسفند 1391، 08:06 ب‌ظ »
داخلsoftware sources
داخل ادیشنال درایورز چیزی نبود
چند تا دستور توی یکی از تاپیکا در همین مورد دیدیم که امتحان کردم. برای دستور:
ping 4.2.2.4میگه network is unreachable
با
ping -c 5 google.comمیگه unknown host server
با
sudo service network-manager restartrestart میکنه ولی باز که ping google میزنم میگه unknown host server

ضمناً گوشه صفحه یه notification هم هر از گاهی میاد که میگه
 you're disconnected from wired network

هلپ می ](*,)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #7 : 21 اسفند 1391، 10:29 ب‌ظ »
مودمت چیه؟ وایرلس که نیست؟
کانکشنت (یوزر و پسورد) رو توی مودم ساختی یا توی اوبونتو؟

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 21 اسفند 1391، 10:47 ب‌ظ »
مودمت چیه؟ وایرلس که نیست؟
کانکشنت (یوزر و پسورد) رو توی مودم ساختی یا توی اوبونتو؟
نه وایرلس نیست.
روی پشت بوم یه آنتنه که از اون یه سیم اومده خورده به dvr و از dvr به لپتاپ خورده. تنظیمات یوزر و پسورد هم توی خود مودم پشت بوم تنظیم شده به گفته کسی که نصبش کرد