انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینک داینامیک در مقابل لینک استاتیک  (دفعات بازدید: 4870 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
پاسخ : لینک داینامیک در مقابل لینک استاتیک
« پاسخ #15 : 04 فروردین 1392، 05:26 ب‌ظ »
تشکر می کنم از آقای قادری برای پست خوبی که گذاشتن ولی
ممنون از آقای قادری که همیشه بهترین توضیحات رو ارائه میکنند و از طرفی عادت به گفتن "نمیشه" ، "بدم میاد" و کلا عبارات منفی ندارند :) .

در ضمن من هم نظرم رو بگم. من هم لینک استاتیک رو بیشتر میپسندم اما مشکل اینه که برنامه ای که در اصل باید 15 مگ باشه میشه 70 مگ (تازه نمونه سادش :) ). به همین دلیل مجبورم عموما داینامیک کار کنم. البته در خانواده یونیکس جز در موراد معدود (مثل توزیع Slackware) دینامیک مشکل ساز نیست و میشه به سادگی ازش استفاده کرد.
اگه واقعا قرار باشه 15 مگ بشه 70 مگ من سختی هی لینک دینامیک را می خرم
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #16 : 04 فروردین 1392، 06:41 ب‌ظ »
سلام
من قبلا زیاد از ویندوز استفاده میکردم و اونجا معمولا لینک های استاتیک استفاده میشه (معمولا کتابخونه آن چنانی وجود نداره ولی جدیدا یه کارایی شده ولی نه بدرد نمیخوره)
خوب لینک دینامیک هم مزایای بسیاری داره از جمله اون کم کردن حجم نرم افزارها (تفاوت رو در نرم افزار های لینوکس و ویندوز کاملا مشهوده!!)

خوب طبق تجربه بدی که یک بار در لینوکس برام بوجود آمد و میخواستم از برنامه ام دیک استفاده کنم همین دینامیک بودن سیستم رو ترکوند!!!!!!(چون کتابخونه هایی که میخواست خودش سر خود نصب کرد و بهم نگفت  البته قبلا در ترمینال گفت و من این کار رو نکردم ولی وقتی فایل کامپایل شده اش رو دیدم گفتم شاید خرابکاری نکنه تو مرکز نرم افزاری بود و هیچی بهم نگفت) و منو بد بخت کرد !! یک ساعت مثل ... ها زل زده بودم به مانیتور لپ تاپم که وای چی شد؟!!! بدبخت شدم !!!!! همه چی به فنا رفت  ](*,) ](*,) نرم افزارام پس چرا اینجوری شدن؟؟!!! و ... و  ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
پس من میگم تا دینامیک در صورتی که سیستم رو نترکونه و بلایی که سر من در آورده رو در نیاره خوبه در غیر این صورت بنده نصب با حجم بالا تر یک برنامه(استفاده از لینک استاتیک) رو بهتر میبینم تا پکیده شدن سیستمم (با چیزی بیش از 1 گیگ نرم افزاری که روش نصب بود) و البته نصب دوباره لینوکس !!!!!!!!!!! (جالبه       نصب دوباره لینوکس !!!!  چیزی که هیچ وقت فکرشم نمکردم !!! )

ولی خداییش لینک پر باری شد و به شدت استفاده بردم   دمتون گرم  همیشه لینک هاتون پر بار  بای ;)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #17 : 07 فروردین 1392، 05:34 ب‌ظ »
از همه اشخاصی که در بحث شرکت کردند ممنونم.

موفق باشید