خب امروز بالاخره اپنسوزه ۱۲.۱۳ رو نصب کردم، واقعا KDE رو خیلی قشنگ کانفیگ میکنه.
بعد از نصب سیستم خیلی روون و خوب بود، افکتها به خوبی اجرا میشدن ولی من هم مثل دوستمون یهکمی پرش تصویر داشتم تو قسمتی که افکت اجرا میشد.
برای همین تصمیم به نصب درایور گرفتم، راهنما رو به صورت قدم به قدم توضیح دادم که همه بفهمن!
خب اول از همه نسخه سوزه من 12.3 KDE هست و نسخه درایور هم 310.40، فایل نصاب رو تو پوشه home کپی کردم و بعد کلیدهای ctrl+alt+f1 رو فشردم.
بعد از وارد کردن اطلاعات کاربری:
su
./NVIDIA-Linux-x86_64-310.40.run
خب به من گفت که باید بسته binutils رو نصب کنم پس:
zypper refresh
zypper install binutils
حالا دوباره نصاب رو اجرا میکنم و بهم میگه محیط گرافیکی رو از کار بنداز، دستورهای زیر رو امتحان کردم:
service kdm stop
service kwin stop
خب جواب نداد، منم که امروز خیلی حوصله نداشتم پس ریبوت کردم و از گراب، advance، ریکاوری مود بوت کردم.
بوت که کامل شد کلیدهای ctrl+alt+f1 رو فشردم و بعد از وارد کردن اطلاعات کاربری:
su
./NVIDIA-Linux-x86_64-310.40.run
خب باید کامپایلر gcc رو هم نصب کنم:
zypper install gcc
و بعد از اجرای مجدد نصاب فهمیدم که make هم باید نصب بشه:
zypper install make
دوباره نصاب رو اجرا کردم و بهم گفت سورس کد کرنل رو هم میخوام:
zypper install kernel-source
نصاب رو اجرا کردم و خوشبختانه جیز دیگهای نمیخواست، توی مراحل نصب ازم پرسید کتابخونههای سازگار با ۳۲ بیت رو هم نصب کنم، گفتم نصب کن. در پایان نصب در مورد بروز رسانی فایل تنظیمات X ازم اجازه گرفت که من اجازه رو بهش دادم.
بعد از نصب ریبوت کردم.
حالا سیستم لود شده و مشکل مشهودی وجود نداره به جز رزولشن، پس ترمینال رو باز میکنم و:
nvidia-settings
تو پنجره باز شده، تنظیمات دلخواه رو اعمال میکنم و کلید save to X configuration file رو میفشرم ولی دسترسی ندارم پس:
su
nvidia-settings
حالا تنظیمات رو ذخیره میکنم که برای همیشه ثابت باشه.
تموم شد!