انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال  (دفعات بازدید: 1010 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soroush.i5

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
چند سوال
« : 26 اسفند 1391، 05:44 ب‌ظ »
سلام من امروز اوبونتو ۱۲.۱۰ نسخه ۶۴ بیتی و نصب کردم ولی چند تا مشکل دارم اول اینکه وقتی می خوام VLC رو از Ubuntu software center نصب کنم میگه Not Available دوم اینکه وای فایم روشن نمیشه فقط با کابل کار می کنه اینترنت سوم اینکه چه دانلود منیجری خوبه برای نصب ؟ چهارم اینکه چجوری میشه فون وب بروزر هارو عوض کنم و مثل مال ویندوز و مک کنم؟

‍پیشاپیش ممنون

آفلاین ســـــیا (ه) وش

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 95
  • Ubuntu Satanic Edition
    • سپوخته
پاسخ : چند سوال
« پاسخ #1 : 26 اسفند 1391، 06:36 ب‌ظ »
یکی از سوالهات رو جواب میدم
برای دانلود افزونه downthemall رو برای فایرفاکس نصب کن.
یا اینکه Prozgui رو نصب کن که یه download accelerator ـه و با فایرفاکس هم هماهنگ میشه.
البته دانلود منیجرهایی مثل Aria2 ، Axel و یا ... هستند که تحت ترمینال کار می کنند.
بقیه هم با دوستان
Part of the dialogue of the movie When Nietzsche Wept:
Choose between comfort and the truth.
If you want to choose the pleasure of growth,
prepare yourself for some pain.
Less pain, shrink. Go. Be part of the herd

آفلاین soroush.i5

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 26 اسفند 1391، 07:49 ب‌ظ »
دانلود منیجر دیگه ای نمیشناسید که مثل IDM زمان بندی داشته باشه؟

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #3 : 26 اسفند 1391، 08:18 ب‌ظ »
flareGet
Uget

(اگه تو انجمن جست وجو کنید زودتر به جواباتون میرسید)
1-برای نصب vlc باید مخازنتپن اپدیت بشه با این دستور
sudo apt-get update
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #4 : 26 اسفند 1391، 08:28 ب‌ظ »
اول سلام
نقل‌قول
۶. شما توافق می‌کنید که برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن انتخاب نمائید.
به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است. لطفاً در هنگام ایجاد ارسال جدید به این نکته توجه نمائید تا ارسال شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد!

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,242.0.html  قوانین انجمن

و اما بعد اینکه تمام موارد ذکر شده توسط شما در انجمن قبلا مطرح شده و با استفاده از گزینه جستو وجو (در بالای انجمن هست!!!)میتونی بدون پرسیدن به جوابات برسی و معقول تر عمل کنی    هر چیزی که ندونسیتی رو بیا و سوال کن !!!

به هر حال یکسری از دوستان جواب شما رو دادن ولی طبق توافقات انجام شده در آی آر سی IRC به این جور پستها جواب داده نخواهد شد (این یک تصمیم قاطع هست و همه ملزم به رعایت اون هستن)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین soroush.i5

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 26 اسفند 1391، 08:49 ب‌ظ »
اول سلام
نقل‌قول
۶. شما توافق می‌کنید که برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن انتخاب نمائید.
به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است. لطفاً در هنگام ایجاد ارسال جدید به این نکته توجه نمائید تا ارسال شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد!

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,242.0.html  قوانین انجمن

و اما بعد اینکه تمام موارد ذکر شده توسط شما در انجمن قبلا مطرح شده و با استفاده از گزینه جستو وجو (در بالای انجمن هست!!!)میتونی بدون پرسیدن به جوابات برسی و معقول تر عمل کنی    هر چیزی که ندونسیتی رو بیا و سوال کن !!!

به هر حال یکسری از دوستان جواب شما رو دادن ولی طبق توافقات انجام شده در آی آر سی IRC به این جور پستها جواب داده نخواهد شد (این یک تصمیم قاطع هست و همه ملزم به رعایت اون هستن)

من معذرت می خوام نمی دونستم

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #6 : 26 اسفند 1391، 09:52 ب‌ظ »
کی همچین قراری گذاشتن؟ من که نبودم. به هر حال شخصا به هیچ وجه موافق نیستم. هر وقت سردرگمی و بلاتکلیفی یه تازه‌کار رو درک کردید دیگه نمی‌یاید متن قانونو تو سرش بزنید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #7 : 26 اسفند 1391، 11:23 ب‌ظ »
امین خان یکم پیاز داغشو زیاد کردن! ;D
ولی انصافا باید قبل از پست دادن تو یه انجمن قوانینشو خوند

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #8 : 26 اسفند 1391، 11:46 ب‌ظ »
دوستان بنده دارم طبق قوانین انجمن پیش میرم پس چرا طوری برخورد میکنین انگاری همچین چیزی رو برای ما نیاوردن و همش دوس دارین قوانین رو دور بزنین؟؟؟
بعدش هم اینکه داریم این پست رو هم منحرف میکنیم و این کار شایسته ای برای شما بزرگواران نیست با این تجربتون در این انجمن
نکته آخر هم اینکه مگه من چی گفتم ؟؟؟؟؟؟؟ کارم اشتباه بوده ؟؟؟؟ خلاف قانون بوده؟؟؟ پس چرا اینطورب برخورد میکنین و از نقض قوانین همایت میکنین؟؟؟

در ضمن ایشون معذرت خواهی کردن و گفتن که قوانین رو نخوندن !! بنده هم قبول کردم (و حرفی نزدم)

خواهشن این دست رفتارها شایسته انجمن ما نیست    بارها و بارها این نکات توسط آقا مهدی تذکر داره شده و تعجب من از این هست که یکسری از افراد بدون توجه میان و این کارها رو میکنن و از این جور کارها همایت میکنن (من از خودم خجالت میکشم :oops: که بیام و تذکر بدم ولی درستش این هست که بیام و بگم تا دوباره این موارد پیش نیاد)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #9 : 26 اسفند 1391، 11:57 ب‌ظ »
دوستان بنده دارم طبق قوانین انجمن پیش میرم پس چرا طوری برخورد میکنین انگاری همچین چیزی رو برای ما نیاوردن و همش دوس دارین قوانین رو دور بزنین؟؟؟
بعدش هم اینکه داریم این پست رو هم منحرف میکنیم و این کار شایسته ای برای شما بزرگواران نیست با این تجربتون در این انجمن
نکته آخر هم اینکه مگه من چی گفتم ؟؟؟؟؟؟؟ کارم اشتباه بوده ؟؟؟؟ خلاف قانون بوده؟؟؟ پس چرا اینطورب برخورد میکنین و از نقض قوانین همایت میکنین؟؟؟

در ضمن ایشون معذرت خواهی کردن و گفتن که قوانین رو نخوندن !! بنده هم قبول کردم (و حرفی نزدم)

خواهشن این دست رفتارها شایسته انجمن ما نیست    بارها و بارها این نکات توسط آقا مهدی تذکر داره شده و تعجب من از این هست که یکسری از افراد بدون توجه میان و این کارها رو میکنن و از این جور کارها همایت میکنن (من از خودم خجالت میکشم :oops: که بیام و تذکر بدم ولی درستش این هست که بیام و بگم تا دوباره این موارد پیش نیاد)
شعار... شعار... شعار...
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #10 : 26 اسفند 1391، 11:59 ب‌ظ »
آقا بیخیال
تاپیکو بیشترازاین اسپم نکنیم

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #11 : 27 اسفند 1391، 08:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
اول اینکه وقتی می خوام VLC رو از Ubuntu software center نصب کنم میگه Not Available
با کلیدهای ctrl+alt+t ترمینال رو باز کنید و:
sudo apt-get updateرمزتون رو بزنید و چن دقیقه منتظر شین.
حالا vlc رو نصب کنید:
sudo apt-get install vlc
نقل‌قول
دوم اینکه وای فایم روشن نمیشه فقط با کابل کار می کنه اینترنت
وقتی دستور بالا تموم شد به از دش (علامت اوبونتو گوشه سمت چپ بالا) ابزار software sources رو باز کنید و از تب additional drivers ببینید راه‌انداز برای وایرلس وجود داره یا خیر؟
نقل‌قول
سوم اینکه چه دانلود منیجری خوبه برای نصب ؟
گرافیکی flareget رو سرچ کنید توی انجمن
متنی axel و aria2 خیلی عالی هستن.
نقل‌قول
چهارم اینکه چجوری میشه فون وب بروزر هارو عوض کنم و مثل مال ویندوز و مک کنم؟
اگه منظورت اینه که فونت‌های پیش فرض سایت‌ها (تاهوما و آریال) نمایش داده بشن باید بسته ubuntu-restricted-extras رو نصب کنی:
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extrasو اگر می‌خوای یه فونت دلخواه قرار بدی از منوی مروگر edit > preferences > content > font & cloro این کار  رو بکن.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
پ.ن: دوستان به‌جای این‌که هم‌دیگه رو پایین بکشن می‌تونستن این بنده خدا رو از سردرگمی درآرن...
« آخرین ویرایش: 27 اسفند 1391، 08:04 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »