0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
شما باید از برنامهی screenshot استفاده کنید.برای گرفتن عکس از تمام صفحه = print screenبرای گرفتن عکس از برنامهی فعال = alt+print screen
نقلقول از: ~!~ در 27 اسفند 1391، 11:01 بظشما باید از برنامهی screenshot استفاده کنید.برای گرفتن عکس از تمام صفحه = print screenبرای گرفتن عکس از برنامهی فعال = alt+print screenآقا ممنون فقط آموزش نصب
از دکمه روی کیبورد میشه این کار رو کرد
نقلقول از: mojtabarezaei76 در 27 اسفند 1391، 11:05 بظنقلقول از: ~!~ در 27 اسفند 1391، 11:01 بظشما باید از برنامهی screenshot استفاده کنید.برای گرفتن عکس از تمام صفحه = print screenبرای گرفتن عکس از برنامهی فعال = alt+print screenآقا ممنون فقط آموزش نصببه صورت پیشفرض نصب هست
آقا من که هرچی بعد print می نویسم همون رو نشون می ده
نقلقول از: ~!~ در 27 اسفند 1391، 11:08 بظنقلقول از: mojtabarezaei76 در 27 اسفند 1391، 11:05 بظنقلقول از: ~!~ در 27 اسفند 1391، 11:01 بظشما باید از برنامهی screenshot استفاده کنید.برای گرفتن عکس از تمام صفحه = print screenبرای گرفتن عکس از برنامهی فعال = alt+print screenآقا ممنون فقط آموزش نصببه صورت پیشفرض نصب هست آقا من که هرچی بعد print می نویسم همون رو نشون می ده
نقلقول از: mojtabarezaei76 در 27 اسفند 1391، 11:13 بظآقا من که هرچی بعد print می نویسم همون رو نشون می دهمن منظورم رو بد گفتم. شما باید دکمهی print screen رو فشار بدید. و اگه میخواید از پنجرهی فعال = دکمههای alt + print screen
نقلقول از: ~!~ در 27 اسفند 1391، 11:16 بظنقلقول از: mojtabarezaei76 در 27 اسفند 1391، 11:13 بظآقا من که هرچی بعد print می نویسم همون رو نشون می دهمن منظورم رو بد گفتم. شما باید دکمهی print screen رو فشار بدید. و اگه میخواید از پنجرهی فعال = دکمههای alt + print screenآقادقیقا ممنون فقط نمی شه کاری کرد موس رو نشون نده
وقتی دکمه shift+print screenرو میزنی اشادگر ماوس به شکل + درمیاد میتونی راست کلیک رو فشار بدید وبکشید تااز محل انتخابی عکس بگیره
برای گرفتن عکس از برنامهی فعال = alt+print screen