انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال در هنگام نصب اوبونتو....هنگ کردن سیستم  (دفعات بازدید: 2376 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پنگوئن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
سلام
من میخواستم این سوال را در انجمن تازه کاران بزارم اما لینک ارسال عنوان جدید وجود نداشت برا همین اینجا در میان گذاشتم
من در حال نصب اوبونتو بودم به همه سوالات پاسخ دادم . کلیک instal را هم زدم  و تا copy fil هم تا 46 درصد رفت که سیستم هنگ کرد چراغ سی دی رام خاموش و دیگه صدایی از هارد نیومد...دوباره امتحان کردم که تا خواست به مرحله پارتیشن بندی بره سیستم هنگ کرد
دوباره امتحان کردم که وقتی کلیک instal رازدم به مرحله پارتیشن بندی رفت و هی پشت سرهم پیغامی که برای scan disk بود نشان میداد و میرفت و مدام این طوری میشد یه بارم همون صفحه اول که میخاد بار گذاری بشه یه دفعه به یه صفحه ای مشکی رفت که فکر میکنم داشت رم راچک میکرد چون ادرس نوشته بود و جلوش  stack نوشته بود وقتی تمام شد پیغام remov cd or continu اومد و من continiu زدم که reset شد به نظر شما اشکال از چیه  من زیاد هم وقتی میخواستم نصب کنم با partition majic درایو هامو تغییر دادم
اشکال میتونه از چی باشه از هارد نیست
بازم معذرت که اینجا مطرح کردم اخه من  تازه کارم نیستم !!!!!!!!!!!!

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام منم یک همچین تجربه ای داشتم البته با فدورا(تو اوبونتو هم مشکل داشتم)منتها تو کپی ایمیج (یا یک چیزی تو همین مایه ها )ت وهارد دیسک تا یک 6  7 ماهی نصب نشد که نشد ولی الان نصب می شه !! (عجبا!!)من هم الان به صورت متنی نصب می کنم خیلی راحت ومطمئن و شدنی  نصب می شه البته اگر تو نصب هر سیستم عاملی مشکل داری به احتمال زیاد 7 8 10 15 تا از خازن های مادر برد ت مرحوم شدند در آخر فکر نکنم مشکل از هارد باشه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین پنگوئن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
سلام دوستان
چرا دوستان حرفه ای ویا ناضرین انجمن ویا از همه مهمتر مسئولین سایت ما تازه کاران را راهنمایی نمیکنند
چرا به سوالاتی که پرسیده میشود پاسخ نمیدهند
این حرفها اعتراض نیست بلکه یک نقد میباشد درست است که بعضی از سوالات تکراری میباشد و بعضی هم بسیار زیاد در انجمن بحث شده
اما سیاست کلی انجمن چیست.......غیر از اینکه راهنمایی....
حداقل بنویسید به انجمن مراجعه شود ....بهتر از اینکه جواب داده نشود و باعث دلسردی تازه کاران شود

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
اینجا انجمن باحالیه.همه زود جواب می دن مطمین باش توی  تعطیلاتن.
با سی دی لایو بیا بالا خروجی دستور زیرو بده و یا از gparted عکس بگیر بزار اینجا ببینم چه کردی با پارتیشن ها.
sudo fdisk -l
راستی قبل از نصب حتما با گزینه چک سی دی یه بار سی دی رو چک کن ببین سی دی سالمه یا نه.

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE