انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: فراخوان جذب ایده ها و سرمایه گذاری برای طراحی مرورگر وب  (دفعات بازدید: 2791 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
شکی نیست که امروزه اینترنت یکی از مهمترین رسانه های اجتماعی و ارتباطی در جهان میباشد،و این باعث شده مشاهده و جستجو در صفحات وب اهمیت بسیار بالایی پیدا کند.

بنابر این وجود یک مرورگر مناسب و پرسرعت برای بازدید و بررسی صفحات وب برای کامپیوتر ها بسیار ضروری می باشد،البته در این میان باید به مسئله امنیت در مقابل ویروس ها و دسترسی های غیر مجاز برخی افراد از طریق اتصال مرورگر شما به اینترنت  نیز توجه کرد.

1-مرورگر وب از نظر شما باید چه امکاناتی داشته باشد؟

2-در صورتی که با یک مرورگر وب که رابط کاربری جدیدی داشته باشد چگونه برخورد خواهید کرد؟

3-مرورگر های وب فعلی چه امکاناتی را باید اضافه کنند تا مرورگر محبوب کاربر شوند؟

4-اینده مرورگر های وب را چگونه میبینید؟
اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
لطفن متن رو از حالت تبلیغاتی در بیارید و همچنین، طبق قوانین انجمن:

نقل‌قول
شما توافق می‌کنید که از ارسال چندین پرسش در یک عنوان پرهیز نموده و برای پرسشهای متنوع خود ارسال‌های جداگانه در انجمن‌های جداگانه داشته باشید.

قوانین انجمن: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,242.0.html

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
بنابر این وجود یک مرورگر مناسب و پرسرعت برای بازدید و بررسی صفحات وب برای کامپیوتر ها بسیار ضروری می باشد،البته در این میان باید به مسئله امنیت در مقابل ویروس ها و دسترسی های غیر مجاز برخی افراد از طریق اتصال مرورگر شما به اینترنت  نیز توجه کرد.

2-در صورتی که با یک مرورگر وب که رابط کاربری جدیدی داشته باشد چگونه برخورد خواهید کرد؟

لطفا به توسعه مرورگرهای موجود مثل فایرفاکس، میدوری، کاپزیلا وووو کمک کنید و کمک کنید بهترین پشتیبانی از فارسی رو داشته باشند. چون اپن سورس هستند وقتی کامل فارسی باشند دیگه مهم نیست کی این مرورگر رو نوشته!

نقل‌قول
از گوگول بپرسید که یک سیستم عامل تولید کرده که فقط یک مرورگره وبه: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,54012.0.html

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
دوست عزیز این پروژتون رو قبول ندارم. برخلاف سیستم عامل. مثلا سیستم عامل شما نمیتونه اپیفانی یا فایرفاکس اجرا کنه؟ :)

شخصا با این کار مخالفم و الان هم خودم دارم این کار رو میکنم، منتها به شیوه دیگه، مثلا کاپزیلا رو دارم با GTK هماهنگ میکنم (کار بسیار دوشواره! ;D)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
شکی نیست که امروزه اینترنت یکی از مهمترین رسانه های اجتماعی و ارتباطی در جهان میباشد،و این باعث شده مشاهده و جستجو در صفحات وب اهمیت بسیار بالایی پیدا کند.

با وجود مرورگرهای مطرحی چون اپرا فایرفاکس کروم دیگه چه اصراری است برای ساختن دوباره مرورگر؟! مگه چه امکانات بهتری میتونه از اینها داشته باشه!؟ این که میشه همون اختراع دوباره چرخ!  :o

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!

1- افزونه های خوب و فراوانی داشته باشه.

2- همونطوری که بعد IE با فایرفاکس و بعد از اون با کروم برخورد کردم! فقط کمی تو محیطش میچرخم ببینم چی میشه!

3- عموما نیازی ندارند. فقط Safari باید کمی توی مشکلات چاوا اسکریپت پیشرفت کنه.

4- مرورگرهای وب دارند به رابط اصلی سیستم عاملها تبدیل میشند ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
مرورگر زدنم عجب درآمدی داره ها!!! به گوگل می گیم اگه  مقدار زیادی ادلار بده شاید برای جستجو یک نیم نگاهی بهش انداختیم! (:
حالا جدا از این که نیازی به وجودش احساس نمیشه (مثل اندروید که بعدا نیازش پیدا شد و مردم قبلش با همون osهای بی osی راحت بودن) میشه از کدهای فایرفاکس و کروم استفاده کرد|:
با اون ایده ی سیستم عاملتون کلا مخالفم ولی این یکی رو هستم (البته روی من حساب نکنید؛ فقط در حد یک اعلام نظر موافق بود).

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/features/

جمله اشکال دستوری داره، ولی اگه منظور اینه که با یه مرورگر با رابط کاربری جدید چه طور برخورد می‌کنم پاسخش اینه که همون‌طور با فایرفاکی برخورد کردم و ازش خوشم اومد و همون‌طور که با کروم کار کردم و ازش خوشم نیومد.

پشتیبانی کامل‌تر از استانداردهای باز وب مثل HTML5 و CSS3 و…

در گرو مقدار تلاشی که برای بهتر کردن جامعه انجام می‌دن.

در پایان تقاضامندم به جای ایجاد یک مرورگر جدید، به توسعه‌ی بیش‌تر فایرفاکس، میدوری و… بپردازید، مگر این که ایده‌ی بترکونی داشته باشید که قراره دنیا رو متحوّل کنه.
« آخرین ویرایش: 10 فروردین 1392، 07:45 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن