انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل اساسی در نصب درایور کارت گرافیک Geforce FX 5500  (دفعات بازدید: 6794 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kouche

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام دوستان

این بار 15 م هست که دارم لینوکس ( اوبنتو، پارسیکس، مینت، فدورا و ... ) رو نصب می کنم. اما مشکل همیشگی در همه ی توزیع ها بر قراره.

در ابونتو و پارسیکس با فایل hsfmodem_7.68.00.09oem_i386.deb می تونم مودم رو نصب کنم و با دستور wvdial به اینترنت وصل می شم. اما برای نصب کارت گرافیک تمامی راه ها در تمامی توزیع ها به بن بست رسیده و چیز جدیدی حاصل نشده.

برای نصب کارت گرافیک ( Geforce 5500 fx ) تمامی پکیج های موجود در انجمن از قبیل compiz-check_0.1-1_all.deb برای چک و envy_0.9.8-0ubuntu13_all.deb و آخرین وریژن nvidia-glx.deb رو نصب کردم ولی راه به جائی نبردم.

همچنین پس از نصب envy_0.9.8-0ubuntu13_all.deb دیگر هیچ صفحه ای در اینترنت لود نمی شوند و فایر فاکس ارور پیدا نکردن می ده.
همچنین بعد از نصب فایل دانلود شده از سایت Nvidia با پسوند Run و نصب طبق دستور موجود در ویکی سیستم دیگر بوت نمی کند و حتی recovery هم کار ساز نیست و باید از نو نصب گردد.

در آخرین وریژن پکیج nvidia-glx.deb هم ارور پیدا نکردن پکیج رو می بینم ....

ببخشید که طولانی شد.

یا علی
« آخرین ویرایش: 30 امرداد 1387، 09:15 ب‌ظ توسط kouche »

آفلاین kouche

• Newbie
  • *
پاسخ به: مشکل اساسی در نصب درایور
« پاسخ #1 : 30 امرداد 1387، 12:24 ب‌ظ »

خیلی ممنون از همکاریتون ....

آفلاین Hamed Afra

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • ilinux
سلام شما باید بسته nvidia-glx-new رو نصب کنید که می تونید از http://packages.ubuntu.com/hardy/nvidia-glx-new دریافت کنید
برای نصب از درایور خود nvidia یه راهنمای خوب اینجا هست اما ماله دبیانه ولی با کمی تغییر در اوبونتو هم اجرا میشه
http://www.pendrivelinux.com/2007/10/27/how-to-install-nvidia-video-card-drivers-in-debian-lenny/

آفلاین kouche

• Newbie
  • *

ممنون از لطفتون. به خوبي نصب شد.

خيلي خيلي ممنونم.