0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: Big Achievement در 27 فروردین 1392، 01:22 قظنقلقول از: ava در 27 فروردین 1392، 01:04 قظبه نظر من اوبونتو تموم کردبرد تموم شدتا 2 سال دیگه کنونیکال جزو 10 شرکت برتر جهان میشه و سهم اوبونتو بالای 50 درصدواقعا عجب استراتژی داشتناوبونتو به زودی میاد روی همه چی 14.04 تحولی بزرگه کاش زنده بمونم تا اون موقع :oکنونیکال اگه به فکر پول نباشه موفق میشه!!!کنونیکال شر کت خوبیه ولی...این جملتو با خودکار نامرئی بنویسم یه چن جا
نقلقول از: ava در 27 فروردین 1392، 01:04 قظبه نظر من اوبونتو تموم کردبرد تموم شدتا 2 سال دیگه کنونیکال جزو 10 شرکت برتر جهان میشه و سهم اوبونتو بالای 50 درصدواقعا عجب استراتژی داشتناوبونتو به زودی میاد روی همه چی 14.04 تحولی بزرگه کاش زنده بمونم تا اون موقع :oکنونیکال اگه به فکر پول نباشه موفق میشه!!!کنونیکال شر کت خوبیه ولی...
به نظر من اوبونتو تموم کردبرد تموم شدتا 2 سال دیگه کنونیکال جزو 10 شرکت برتر جهان میشه و سهم اوبونتو بالای 50 درصدواقعا عجب استراتژی داشتناوبونتو به زودی میاد روی همه چی 14.04 تحولی بزرگه کاش زنده بمونم تا اون موقع
کنونیکال اگه به فکر پول نباشه موفق میشه!!!کنونیکال شر کت خوبیه ولی...
نقلقول از: Big Achievement در 27 فروردین 1392، 01:22 قظکنونیکال اگه به فکر پول نباشه موفق میشه!!!کنونیکال شر کت خوبیه ولی...کنونیکال یه شرکت تجاریه و هدفش درآوردن پوله، اگه به فکر پول نباشه به خاطر دور شدن از هدفش قطعاً شکست میخوره