انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فعال نبودن وایرلس  (دفعات بازدید: 828 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین payam.mec

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
فعال نبودن وایرلس
« : 29 فروردین 1392، 05:15 ب‌ظ »
سلام.من caelinux نصب کردم. ولی وایرلسش فعال نیست. یعنی من که دانشگاه هستم، وایرلس ها رو نمیشناسه یا پیدا نمی کنه. من با اصطلاات آشنا نیستم، اگه منظورم شفاف نیست عذر می خوام. اتصال به اینترنت در دانشگاه ما به این صورت هست که وایرلس رو روشن می کنیم و به آدرس 192.168.... می ریم و اونجا یوزر و پسورد می دیم. ممنون می شم راهنماییم کنید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : فعال نبودن وایرلس
« پاسخ #1 : 29 فروردین 1392، 06:03 ب‌ظ »
طبق آمار دیسترواچ اخرین نسخه‌ی این سیستم‌عامل (۲۰۱۱) هم از لینوکس ۲.۶.۳۲ اتفاده می‌کنه که خب خیلی قدیمیه. یا توزیع جدیدتری رو نصب کن و یا لینوکس جدیدتری رو روی توزیعت نصب کن. برای نصب آخرین نسخه‌ی لینوکس-لیبره (۳.۸.۷) می‌تونی از این‌جا کمک بگیری. در ضمن مشخّصات رایانه و مخصوصاً کارت شبکه‌ی بی‌سیمت رو هم بگو
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین payam.mec

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 29 فروردین 1392، 06:17 ب‌ظ »
منظورتون اینه مثلا ورژن جدید از ubuntu نصب کنم؟ نمی دونم توزیع جدیدتر و لینوکس جدیدتر یعنی چی.
نمی دونم چطور باید مشخصات رایانه رو پیدا کنم. لطفا توضیح بدین.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 29 فروردین 1392، 06:22 ب‌ظ »
توزیع جدید یعنی یه توزیع از سیستم‌عامل گنو/لینوکس که از اواخر سال ۲۰۱۲ تا الآن منتشر شده باشه.
لینوکس جدید هم یعنی نسخه‌ی ۳.۲ یا بالاتر لینوکس.
شما می‌تونی یا توزیع جدیدتری نصب کنی مثلاً اوبونتو ۱۲.۱۰ یا تریسکل ۶.
و یا در همون توزیع خودت که داری لینوکس جدیدتری نصب کنی، که راهنماش رو هم بالا برات گذاشتم.
مشخّصات رایانه هم اگه لپ‌تاپه که می‌تونی با جست‌وجو در اینترنت پیدا کنی، اگه هم نه با نصب برنامه‌ی hardinfo یا هر برنامه‌ی مشابه دیگه می‌تونی اطّلاعاتش رو ببینی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #4 : 29 فروردین 1392، 06:25 ب‌ظ »
نکته:منظور از لینوکس همون هسته ای است که کار های شما را در سیستم عامل به عهده میگیره
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین payam.mec

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 29 فروردین 1392، 06:35 ب‌ظ »
اوبونتو 12.10 نصب کنم مشکلم حل میشه؟ من caelinux 2011 رو انتخاب کردم چون به اصطلاح مهندسی هست و به نرم افزارهاش احتیاج داشتم. نمی دونستم قدیمیه. از اوبونتو 12.10 در vmware استفاده کردم. فقط یه سوال، در حال حاظر caelinux در کنار ویندوز نصب هست. بخوام ubuntu رو الان نصب کنم، مشکل خاصی بوجود نمیاد؟ یعنی روال عادی خودش رو داره؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 29 فروردین 1392، 06:37 ب‌ظ »
توجّه داشته باش که قبل از نصب با دیسک زنده بررسی کنی و ببینی آیا اصلاً داخل اون مشکل وایرلس حل شده یا نه که اگه اون‌جا هم این مشکل رو داشتی فکر دیگه‌ای براش بکنیم. ولی از جهت نصب، اگه موقع نصبش گزینه‌ی پاک کردن caelinux و نصب به جای اون رو نتخاب کنی مشکلی پیش نمی‌آد

آفلاین payam.mec

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 29 فروردین 1392، 06:41 ب‌ظ »
منظور از بررسی با دیسک زنده نمی دونم چیه. لطفا توضیح بدید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 29 فروردین 1392، 06:44 ب‌ظ »
یعنی دی وی‌دی اوبونتو رو می‌ذاری تو دستگاه و وقتی صفحه‌ی اصلی اومد به جای این که نصب رو انتخاب کنی، امتحان کردن اوبونتو بدون دست زدن به دیسک رو انتخاب می‌کنی. اوبونتو از روی دی‌وی‌دی بالا می‌آد و می‌تونی باهاش کار کنی. حالا باید بررسی کنی که در این محیط وایرلست کار می‌کنه یا نه

آفلاین payam.mec

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 29 فروردین 1392، 06:46 ب‌ظ »
باشه، ممنون، من اینکار رو انجام میدم تا ببینم مشکل حل می شه یا نه.

آفلاین payam.mec

• Newbie
  • *
« پاسخ #10 : 30 فروردین 1392، 01:04 ق‌ظ »
یعنی دی وی‌دی اوبونتو رو می‌ذاری تو دستگاه و وقتی صفحه‌ی اصلی اومد به جای این که نصب رو انتخاب کنی، امتحان کردن اوبونتو بدون دست زدن به دیسک رو انتخاب می‌کنی. اوبونتو از روی دی‌وی‌دی بالا می‌آد و می‌تونی باهاش کار کنی. حالا باید بررسی کنی که در این محیط وایرلست کار می‌کنه یا نه
با نصب توزیع جدید از ubuntu مشکل حل شد. اشکال از قدیمی بودن caelinux بود.