انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا کلا در لینوکس (محیط گنوم) تصویر کاملا شفاف نیست؟  (دفعات بازدید: 4323 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام یک سءوال اساسی همیشه تو ذهنم بوده که چرا تصویر مونیتور به شفافیت تصویری که در ویندوز دارد نمیرسد ببینید من همیشه اخرین درایور NVIDIA رو میگیرم و نصب میکنم تا غیر از بهره بردن از مزایاش شاید بالاخره تونسته باشن مشکل رو حل کنند ولی میبینم هنوز پا بر جاست ایا امکان داره با تنظیم خاصی
کیفیت تصویر در لینوکس ترجیحا اوبونتو را با ویندوز یکسان نمود من با جلوه ها مشکلی ندارم و یا بازیهای سه بعدی من فایل XORG را نیز همیشه پس از نصب درایور گرافیک ادیت میکنم لوگوی NVIDIA هم که همیشه بر پاست ایا این یک مشکل ریشه ای لینوکس است یا قابل حل الان مونیتور من که LG 585E هست روی 1024*768@85 HZ تنظیم است کارت گرافیک منم NVIDIA GFORCE 5500FX من وقتی در ویندوز مونیتور رو روی ۸۵ هرتز میزاشتم عالی بود اما اینجا ۸۵ هرتز کمی تار است کلا وضوح کامل ندارد ایا این یک ضعف OPENGL در مقابل DIRECTX است لطفا راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1387، 05:57 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
پاسخ به: چرا کلا در لینوکس تصویر کاملا شفاف نیست؟
« پاسخ #1 : 16 شهریور 1387، 11:41 ق‌ظ »
سلام
مونیتورت تا حالا تسوخته85 هرتز عمر مونیوتورت باید تا حالا تموم می شد.
من همین مشخصات رو دارم اما مونیتورم hansole mazelon 501p خیلی تفاوت نمی بینم.
بذار امروز دقیق شم شاید یه چیزی پیدا کردم.

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 16 شهریور 1387، 04:25 ب‌ظ »
سلام اسنک جان خوبی نه بابا سوختن چیه من چند ساله رو همین حالت تنظیم میکنم در مورد شفافیت هم تو یکی چون دید گرافیکی داری باید کاملا تشخیص بدی
اینطور نیست که کاملا تار باشه که منظورم این نیست اختلاف اندکی  در خروجی تصویر بین این دو سیستم عامل وجود داره که صرفا افرادی که روی مساپل گرافیکی حساسند بسرعت متوجه اون میشن ایا راهکاری برای حلش نیست پیشاپیش دمت گرم بابت توجهت

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
« پاسخ #3 : 16 شهریور 1387، 04:58 ب‌ظ »
سلام یک سءوال اساسی همیشه تو ذهنم بوده که چرا تصویر مونیتور به شفافیت تصویری که در ویندوز دارد نمیرسد ببینید من همیشه اخرین درایور NVIDIA رو میگیرم و نصب میکنم تا غیر از بهره بردن از مزایاش شاید بالاخره تونسته باشن مشکل رو حل کنند ولی میبینم هنوز پا بر جاست ایا امکان داره با تنظیم خاصی
کیفیت تصویر در لینوکس ترجیحا اوبونتو را با ویندوز یکسان نمود من با جلوه ها مشکلی ندارم و یا بازیهای سه بعدی من فایل XORG را نیز همیشه پس از نصب درایور گرافیک ادیت میکنم لوگوی NVIDIA هم که همیشه بر پاست ایا این یک مشکل ریشه ای لینوکس است یا قابل حل الان مونیتور من که LG 585E هست روی 1024*768@85 HZ تنظیم است کارت گرافیک منم NVIDIA GFORCE 5500FX من وقتی در ویندوز مونیتور رو روی ۸۵ هرتز میزاشتم عالی بود اما اینجا ۸۵ هرتز کمی تار است کلا وضوح کامل ندارد ایا این یک ضعف OPENGL در مقابل DIRECTX است لطفا راهنمایی کنید

محیطهای گرافیکی مختلف رو بررسی کردین؟
محیط KDE 4 به نظرم از اون هم شفافتر باشه. (من ویندوز ندارم، نمیتونم خودم مقایسه کنم)
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: چرا کلا در لینوکس تصویر کاملا شفاف ن
« پاسخ #4 : 16 شهریور 1387، 05:52 ب‌ظ »
سلام mtux جان بله دقیقا محیط kde شفافتره و تقریبا میشه گفت مشگلی نداره این مسءله مختص میز کار گنوم هست منم دقت کردم درسته اونا مشکل رو حل کردن منم واسه همین پرسیدم که چطور باید این مسءله رو تو گنوم حل کرد بهتره عنوان تاپیک رو تغییر بدم به معضل شفافیت کامل در گنوم
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1387، 05:54 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=1895.0
من خیلی وقت پیش به این مشکل برخوردم
یا علی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
ببین سید جان با تغییر دادن تنظیمات فایل xorg.conf شما به راحتی میتونید تنظیمات رو تغییر بدید مسءله من این نیست من انواع رفرش ریت رو امتحان کردم
و این مشکل شفافیت خیلی قدیمیست که من یکهو بسرم زد اونو تو انجمن مطرح کنم

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
حسن جان! عزیز!نه بحث اصلا این نیست مانیتور های LCD معمولا فقط همون 60 رو قبول می کنند و یکی از قابلیت این مانیتور ها اصلاح لرزش است برای مثال در ویندوز و همین طور کی دی ای هم من مشکلی ندارم ولی در گنوم اون وضوحی که باید داشته باشم رو ندارم
یا علی

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
سلام سید جان حالا من مونیتور crt دارم ولی بدون فرقی نمیکنه من روی سیستمهای دیگه و مونیتور های دیگه هم این مسءله رو دیدم ظاهرا اینطور که از شواهد بر میاد گنوم مشکل داره وگرنه چرا این مسءله رو kde نیست جهت اطلاع باید بگم این میتونه باعث مشکل برای چشم بشه و خیلی خطرناکه حالا که ظاهرا راهی برای حلش نیست انگار باید به فکر یک کوچ اساسی به kde باشم تا حالا پایه کارم گنوم بوده ولی دیگه بعضی وقتا خیلی چشم خسته میشه من قراره خیلی جلوی سیستم باشم و اینطوری نمیشه پیش رفت البته امیدوارم این در نسخه جدید گنوم حل بشه

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام سید جان حالا من مونیتور crt دارم ولی بدون فرقی نمیکنه من روی سیستمهای دیگه و مونیتور های دیگه هم این مسءله رو دیدم ظاهرا اینطور که از شواهد بر میاد گنوم مشکل داره وگرنه چرا این مسءله رو kde نیست جهت اطلاع باید بگم این میتونه باعث مشکل برای چشم بشه و خیلی خطرناکه حالا که ظاهرا راهی برای حلش نیست انگار باید به فکر یک کوچ اساسی به kde باشم تا حالا پایه کارم گنوم بوده ولی دیگه بعضی وقتا خیلی چشم خسته میشه من قراره خیلی جلوی سیستم باشم و اینطوری نمیشه پیش رفت البته امیدوارم این در نسخه جدید گنوم حل بشه
سلام
راست می گی من مدتهاست دیگه توی ویندوز و لینوکس پشت سر هم نبودم یادم رفته.دیروز یه لپ تاپ گرفتم روش ویستا business  .اوبونتو رو دیشب روش نصب کردم.
فرق می کنه gnome به اندازه دسکتاپ ویستا شفاف نیست.امروز توی IRC‌ مطرحش می کنم ببینم چی مگن.

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین fafa23m

• Newbie
  • *
  • ارسال: 20
سلام من تازه لینوکس نصبیدم منم دفعه اول که دسکتاپم اومد بالا گفتم تصویر به خوبیه ویندوز نیس که البته فک کردم به خاطره چشمامه یا به خاطره درایور کارت گرافیگم اخیرنم که دقت میکنم این مسءله توی فیلم دیدنم هس که من مجبورم هر دفه میخوام یه چیزی ببینم یا PDF بخونم برم تو ویندوز