انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: برای backup از ویندوز(داده هایم) قبل از نصب اوبونتو چه کار کنم  (دفعات بازدید: 2867 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین پنگوئن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
من میخواستم قبل از نصب در کنار ویندوز یه بک اپ از داده ها بگیرم اما مقدارش بیشتر از 10 گیگ هست و هارد اضافه ندارم که هارد به هارد کنم راهی هست که راهنمایی کنید

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
من میخواستم قبل از نصب در کنار ویندوز یه بک اپ از داده ها بگیرم اما مقدارش بیشتر از 10 گیگ هست و هارد اضافه ندارم که هارد به هارد کنم راهی هست که راهنمایی کنید

خب دوست من تکنولوژی DVD همینجا به کار میاد که شما داده‌های حجیم‌تون رُ داخلش ذخیره کنید  :) مثلا برای ۱۰ گیگابایت ۳ عدد DVD کافی است... در ضمن برای نصب اوبونتو در صورتی که با حوصله و درست عمل کنید مطمئن باشید که هیچ اتفاقی نخواهد افتاد  ;)

موفق باشید !

:)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
در تکمیل گفته‌های جناب بوذری باید عرض کنم اگر به DVD Writer دسترسی ندارید از  CD Writer هم می‌توانید استفاده کنید برای تهیه‌ی نسخه‌ی پشتیبان از داده‌ها، فقط زمان بیشتری را باید برای انجام این کار صرف کنید  ;)

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
اگر از راهنمای زیر اوبونتو رو نصب کنید مطمئنا هیچ مشکلی پیدا نخواهید کرد  ;)

http://www.ubuntublog.ir/installation-guide/
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین پنگوئن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
راستشو بخواهید من که دیگه اینقدر بی سواد نیستم گفتم که مقدار خود فایل بک اپ بیشتر از 10 گیگ هست  فکر کنم راهی نباشه یا باید فایل را تقسیم کنم یا اینکه یه هارد برای هارد به هارد گیر بیارم

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
راستشو بخواهید من که دیگه اینقدر بی سواد نیستم گفتم که مقدار خود فایل بک اپ بیشتر از 10 گیگ هست  فکر کنم راهی نباشه یا باید فایل را تقسیم کنم یا اینکه یه هارد برای هارد به هارد گیر بیارم

خب همین که خودتون گفتید فایل رُ تقسیم کنید، اگر در لینوکس بخواین این کار رُ انجام بدید می‌توانید از دستور split استفاده کنید و اگر در ویندوز فکر می‌کنم winrar این کار رُ انجام می‌ده  :)
ولی در کل نظر من اینه که نگران نباشید و اوبونتو رُ نصب کنید، هیچ مشکلی پیش نمیاد !

http://wiki.ubuntu.ir/Installation/Partitioning
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
اقا نترس ما هم وقتی دو روز با اوبونتو اشنا شدیم اومدی نصب کنیم حتما اما اتفاقی نیافتاد اخه لینوکس که بغیر از دو تا پارتیشن خودش به جایی کار نداره
اون دو تا پارتیشن هم یکی سواپه یکی هم ext 3 که اصلا ربطی به پارتیشنهای ویندوزی ندارن البته بعدش بعد از نصب برای من یه مشکل وحشتناک پیش اومد
انم این بود که دیگه حالم از ویندوز بهم خورد وقتی دیدم اینجا چقدر دستم بازه اومدم با دسترسی root ویروس از فلش خودم پاک کردم کفم برید بابا اینجا تو پادشاهی تو ویندوز مثل یه برده

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 58
من هم از سیستمم همیشه image میگیرم تا مجبور نشم دم به ثانیه ویندوز یا لینوکس نصب کنم.
برای اینکار Acronis انتخاب مناسبیه، چون میتونی image رو فشرده کنی (تا یه خورده کمتر از یک سوم)، میتونی image رو قطعه قطعه کنی، از سکتور صفرت backup میگیره و اگه grub خراب شد راحت سکتور صفر (رو با عنوان MBR) برمیردونی، برات CD یا DVD یا فلاپی بوت درست میکنه تا اگه سیستم بالا نیومد باز مشکلی نداشته باشی.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
تایید میشه این بهترین نرم افزار برای ایمیج گیری از ویندوزه نام کاملش هم هست  Acronis True Image نسخه ۱۱ رو تهیه کن بهتره باهاش می تونی یه دیسک بوتیبل بسازی که با همون کل نرم افزار رو بدون نیاز به بالا امدن سیستم عامل داشته باشی ثلا یکهو دیدی ویندوزت بالا نیومد واسه اونموقع خیلی خوبه گرچه تو لینوکس با خود دیسک زنده بسادگی میتونی سیستم مدیرت بوت رو تعمیر کنی اونجا یه نرم افزار با بوت اینجا کل لینوکس با بوت کردنش جالبه نه

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
درسته ubuntu خودش امکاناتش رو داره ولی این acronis خیلی بدت dual boot میخوره. چون ubuntu رو که نصب کنی حداقلش (اگه مثل من پیاده باشی و پدر سیستم رو در بیاری) 6 ماه لازم به نصب مجدد نیس ولی ویندوز حداکثر یه ماه درست کار میکنه. این یعنی 6 بار نصب مجدد ویندوز و تعمیر grub در حالیکه با acronis دیگه مشکل پیش نمییاد.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
norton ghost در داس هم بد نیست فکرکنم رایگان هم باشه.
در ضمن image اش رو می تونی split کنی روی چن تا DVD
موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین ghreza

• Jr. Member
  • *
nero8 هم امکان image گیری قدرتمندی با کلی امکانات داره، CD یا DVD قابل بوت هم درست میکنه.