انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: [پینت بال] paintball  (دفعات بازدید: 2058 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Goomile

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • اوبونتو...
[پینت بال] paintball
« : 14 شهریور 1387، 02:39 ق‌ظ »
سلام بچه ها مدتیه این بازی رو از سایتش دانلود کردم و بازی می کنم.در انجمن جستجو کردمش ولی هیچ نتیجه ای نیافتم در نتیجه تصمیم گرفتم یه تاپیک بزنم و این بازی رو به دوستانی که باهاش آشنا نیستن معرفی کنم.بازی paintball2 یه بازی سه بعدی که تحت GPL منتشر شده و حجمی در حدود 23M داره و دوستانی که اینترنت کم سرعت دارند با صرف زمان کمی میتونن دانلودش کنند,بهترین ویژگی این بازی نصب آسونشه بطوریکه تنها کافیه شما آرشیو tar.gz رو از حالت فشرده خارج کنید و با کلیک بر روی فایل Paintball2 بازی رو شروع کنید,البته این بازی ویژگی های خوب دیگه ای هم داره که وقتی نصبش کنید متوجه خواهید شد اما یکی از نقطه ضعف هایی که داره هوش مصنوعیشه با این حال قول میدم از بازی کردن باهاش لذت ببرید.

با دستور SV addbot username میتونید به تعداد دلخواه Bot اضافه کنید و نحوه اضافه شدن Bot ها به این صورت که یکی به تیم خودی اضافه میکنه و یکی به تیم دشمن,توجه کنید که به جای username نام دلخواه رو برای یار خودی یا دشمن وارد کنید البته این بازی دستورات فراوانی داره که میتونید اونها رو در پوشه docs در مسیر بازی پیدا کنید و از کنترل هر چه بیشتر بازی لذت ببرید.دوستان میتونن فایل فشرده بازی رو از آدرس زیر دانلود کنند.
http://digitalpaint.planetquake.gamespy.com/files
Together We Can!
Comail

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
پاسخ به: [پینت بال] paintball
« پاسخ #1 : 14 شهریور 1387، 09:14 ق‌ظ »
سلام
دستت درد نکنه.
موفق باشید

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
پاسخ به: [پینت بال] paintball
« پاسخ #2 : 15 شهریور 1387، 10:53 ق‌ظ »
 ;)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من