انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: حمایت از اوبونتو در ایران  (دفعات بازدید: 5072 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : حمایت از اوبونتو در ایران
« پاسخ #15 : 24 فروردین 1392، 05:27 ب‌ظ »
با سلام

خیلی وقته این فروم رو مطالعه میکنم و به فلسفه ی منبع باز هم علاقه مندم.

امروز دیگه عضو این فروم شدم.
دنبال این بودم که حامیان اوبونتو رو تو ایران پیدا کنم.مطالب این دوستمون که تو شرکت اتیاکه واسم جالبه و جواب اون دوستمون که جامع منبع باز رو با جامعه کمونیستی اشتباه گرفته باید بگم که پول همینجورکی نمیاد نه با دعا میاد نه با نرم افزار آزاد منتشر کردن. ](*,)
دستتو از جیب بابات دربیار تا ببینم بازم اینجوری حرف میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8) :-X ](*,) 
اول باید اشاره کنم که متن باز با نرم‌افزار آزاد تفاوت‌هایی دارند!
دوم اینکه پول همینطوری با دعا از آسمون نمیاد ولی با دروغ و کلاه برداری پول زیادی میاد ! که دوستان مدعی ساخت ویندوز به روش مهندسی معکوس روش دروغ رو انتخاب کرده اند! به دوستان آزادکار و اوبونتویی توصیه می کنم این پست <<مخترع ماشین زمان: مشتی نمونه خروار>>  رو بخونن چرا که ما با پدیده‌ای مشابه ((شبه علم)) در دنیای متن‌باز و نرم‌افزارهای آزاد مواجه هستیم که افراد زیادی مدعی شده‌اند که سیستم‌عاملی جدید یا نرم افزاری جدید ساخته‌اند  و آن را ساخت ایران می نامند اما شبه‌پروژه‌ی آنها چیزی نیست جز یه نرم افزار متن باز که تغییر کمی در اون داده‌این با نرم افزارهایی که حتی نیاز به دانش برنامه نویسی بالایی برای این تغییرات جزئی(تغییر نام عموما) نیست !!! و زیاد وقت خودتون رو نزارین که به این آدم‌های دروغگو  اثبات کنین که کاری نکردن بلکه سعی کنید تا دیگران رو مطلع کنید تا گول چنین آدم‌هایی رو نخورند ! تجربه‌ی شخصی من ثابت کرده که نمیشه این مدعیان رو بهشون ثابت کرد که ما دروغتون رو میفهمیم ولی به دیگران میشه ثابت کرد که اینها دروغ میگویند!

آفلاین Mohammad.maleki

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
    • گروه شرکت های اتیاک
« پاسخ #16 : 24 فروردین 1392، 05:47 ب‌ظ »
جناب اقای محمد فرخی

بنده مهدیار حیدری مدیر عامل شرکت اتیاک هستم که با استفاده از حساب کاربری جناب اقای ملکی متن زیر را به سمع و نظرتان میرسانم.
اقای محمد فرخی عزیز،بنده دارای مدرک اکادمیک کارشناسی ارشد نرم افزار هستم و حداقل،یک سوم سن شما(شش سال) سابقه تحصیل به صورت تخصصی در رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار را دارا میباشم و حداقل نیمی از سن شما را در حوزه کاری تخصصی خود گذاشته ام.

شما در متنی که خطاب به گروه شرکت های اتیاک و مدیران ان گذاشته اید توهین های بسیاری به کلیه مدیران و پرسنل شرکت و مخصوصا پرسنل تولید نرم افزار و متخصصین شرکت که هیچ کدام مدرک تحصیلیشان کمتر از کارشناسی ارشد در زمینه های مختلف کامپیوتری نیست،کرده اید.

که این را به پای سن کم و بی تجربه گی شما میگذارم.

یک سوال از شما دارم:
اگر شما سال ها پیش صد ها میلیون تومان بابت شکل گیری،تاسیس و راه اندازیه شرکتی هزینه میکردید و ماهیانه چند ده میلیون بابت دستمزد پرسنل و دیگر هزینه های جاری چندین شرکت پرداخت میکردید،باز حاضر بودید نرم افزار های که با این هزینه زیاد طراحی و تولید شده به طور رایگان و ازادنه در اختیار دیگران قرار دهید؟

شما حتی در متن های خود نوشته اید مفهوم سیستم عامل را در عوض مبلغی برای ما توضیح میدهید و همچنین موارد مشابه،پس چگونه انتظار دارید شما که به قول تعریف خودتان از انسانیت،انسان هستید در قبال آموزش یک مفهوم رایگان مبلغی دریافت کنید پس چطور میخواهید ما از یک مفهوم تجاری که برای ان  سرمایه ، عمر و وقتمان را صرف  کرده ایم این مفاهیم را به صورت رایگان و ازادانه در اختیار دیگران قرار دهیم

شما با این حرفتان حرف قبلی خود را نقض کردید.حتی معنی انسانیت که خود برای ان تعریفی ساختید را در حاله ای از ابهام قرار دادید

شما که هنوز پسری نوجوان هستید و هنوز وارد بازار و جامعه واقعی نشده اید و به احتمال زیاد حتی مبلغ شارژ ماهیانه اینترنت شما را خانواده تان پرداخت میکند که با ان به این انجمن بیایید و این توهین ها را به یکی از علمی ترین شرکت های نرم افزاری ایران وارد نماید و هیچ درکی از اقتصاد و مدیریت اقتصادی(در این اقتصاد بحران زده)ندارید،هیچ انتظاری ندارم که حرف های مرا درک کنید.

اما از لحاظ علمی:
شما که در این سن به احتمال زیاد از دبیرستان یا هنرستان فارغ التحصیل شده اید شاید نسبت به هم سن و سال های خودتان کمی بیشتر در علوم کامپیوتری علم داشته باشید ولی قطعا در مقابل اعضای هئیت مدیره و اعضای تیم طراحی  و تولید نرم افزار که هر ککدام حداقل دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد از دانشگاه های خارج از کشور هستند علم بسیار ناچیزی دارید و اگر مایل به بحث علمی در مورد محصولات ما و اصالت محصولات ما هستید با آغوش باز پذیرای شما در دفتر مرکزی یا در دپارتمان تحقیق و توسعه اتیاک با هزینه شرکت هستیم برای بحث علمی ای که خارج از حوصله این انجمن است.

و حتی به شما این قابلیت را میدهیم که حتی از بحث علمی ما تصویر برداری و ضبط صدا کنید و در اختیار اعضای انجمن قرار دهید تا کلیه اعضا در جریان کم وکیف این مباحثه قرار گیرند که کلیه سوالات و شبهات در مورد گروه شرکت های اتیاک برطرف شود

اما بحث حمایت مالی از
نقل‌قول
اوبونتو

پیشنهاد حمایت مالی ما از اوبونتو در ایران به این دلیل داده شد که بنده و برخی از اعضای هئیت مدیره علاقه خاصی به سیستم عامل اوبونتو داریم و به این خاطر که کاربران اوبونتو مثل جشن انتشار سال قبل مجبور نباشند به یک سالن کوچک مثل سالن دانشگاه ازاد تهران جنوب تن دهند و ما کمک کنیم تا جشن ها و همایش ها در یک سالن بزرگ و ابرومند و یک جشن مفصل و بزرگی برگذار شود.این پیشنهاد را دادیم

ولی جالب اینجاست که ما حداقل برای یک جشن باید چند ده میلیون تومان هزینه کنیم و کلی مشکلات دیگر برای تبلیغات و ... این جشن را حل کنیم ولی باز باید این همه توهین را بشنویم.

تا به حال جایی ندیده بودم که اسپانسر با تمامی دردسر ها و هزینه های که متقبل میشود برای کسانی که این پول ها برایشان به رایگان و بدون هیچ چشم داشتی هزینه شده است با توهین از اسپانسر استقبال کنند.
واقعا در حیرتم و مشتاقم که بدانم این انسانیت که شما این همه از ان در نوشته هایتان از ان سخن میگوید در ذهن شما چه تعریفی دارد البته باز میگویم از نوجوانی در سن و سال شما بیش از این نمیتوان انتظار داشت.

در ضمن در مورد شماره ثبت شرکت:
اینکه شما فرق برند و شرکت را نمیدانید دیگر تقصیر من نیست و این که شما هنوز در عصر حجر سیر میکنید و انتظار دارید شرکت ها شماره ثبتشان را در سایتشان قرار دهند باز مشکل شماست نه گروه شرکت های اتیاک

مهدیار حیدری
مدیر عامل گروه شرکت های اتیاک
24 فروردین سال 1392 هجری شمسی

اتیاک تبلور یک اندیشه

آفلاین amir nemati

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #17 : 24 فروردین 1392، 05:52 ب‌ظ »
متوجه منظورتون نشدم
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1392، 05:54 ب‌ظ توسط amir nemati »

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #18 : 24 فروردین 1392، 05:56 ب‌ظ »
من مخاطبم اقای مهدیار حیدری نیست چراکه *** اما مخاطب من خوانندگان پست ایشونه که برای اثبات نادرستی حرف ایشان یک چیز کافی‌است که هنوز متوجه نشده‌اند که نرم افزار آزاد به معنای رایگان و مفته بودن نیست طبق حرف خود ریچارد استالمن :
نقل‌قول
استالمن: از آنجا که من متعهد هستم که بین free به معنای آزاد و free به معنای رایگان تمایز قائل شوم، تصمیم‌ گرفته‌ام همیشه برای اشاره به مجانی بودن واژه gratis و برای آزاد بودن واژه free را بکار ببرم. بنابراین هر جا که به free اشاره کردم منظورم azadi است.
منبع نقل قول : http://linuxreview.ir/1390/12/interview-with-richard-stallman-2012/

میشه یه نرم افزار آزاد نوشت و در قبالش پول گرفت: اگه همین الان به سایت http://wordpress.org برید می بینید که در سمت چپ پایین صفحه نوشته شده Premium Themes

100% GPL که لینک فروشگاهی رو معرفی کرده که قالب‌های آزاد بر مبنی مجوز GPL که حتما دوستان با این مجوز آشنایی دارند رو بفروش میرسونه !
« آخرین ویرایش: 24 فروردین 1392، 06:40 ب‌ظ توسط Mehdi »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #19 : 24 فروردین 1392، 06:51 ب‌ظ »
تعدادی از پستهای این بحث حذف شد چون طبق معمول حاشیه‌پردازی‌های فراوان داشت. دوستان عزیز اگر بحثی در مورد محتوای وب‌سایت شرکت محترم اتیاک دارن لطفا این موارد رو به نحو مطلوب و مستدل به اطلاع کارشناسان محترم این شرکت برسونن. مطمئن باشید که در صورت لزوم پاسخ مناسبی هم دریافت خواهید نمود. به نظرم راههای ارتباطی کافی هم وجود داره...

از شرکت محترم اتیاک بسیار بسیار سپاسگذاریم برای طرح این پیشنهاد (که البته میشد در جای مناسب طرح بشه ;)) و براشون آرزوی موفقیت و امکان ارائه محصولات و خدمات بهتر و بیشتر داریم. گروه کاربران ایرانی اوبونتو مثل همه جوامع کاربری غیرانتفاعی دیگه نیاز بسیاری به کمک‌ها و حمایت‌های شما داره تا بتونه سرویس بهتر و مطلوب‌تری به کاربران و علاقه‌مندان ارائه بده :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #20 : 24 فروردین 1392، 08:58 ب‌ظ »
من به شخصه با نظرهای آقای فرخی موافق هستم. ایشون تا اون‌جایی که بنده متوجه شدم، دلایلشون کاملاً علمی بود ولی کسی جوابی برای حرف‌هاش ننوشته. اگه کسی مخالف نظرهای آقای فرخی هست، خب علمی صحبت کنه و بگه که به فلان دلیل‌ها، ایشون اشتباه حرف زدن و علمشون کم بوده.