انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا بیشتر ویروس ها برای ویندوز می باشند  (دفعات بازدید: 6197 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
پاسخ : چرا بیشتر ویروس ها برای ویندوز می باشند
« پاسخ #15 : 14 فروردین 1392، 09:39 ب‌ظ »
انقدر گیر به این ویندوز ندین.
همهنطوری که تو سایت نوشتم اصلا ویندوز برای امنیت نیامده بود.
جدیدا داره یک کارایی میشه ...
باید منتظر واستیم ببینیم که آخر چی  از این ویندوز در آینده می‌مانه؟؟
با تحولاتی که مجبور انجام بده آیا می‌شه اسمش دیگه ویندوز گذاشت.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #16 : 15 فروردین 1392، 01:06 ق‌ظ »
لینوکس بد افزار و جاسوس افزار داره
ولی ویروس نداره
ویروس (باید قابلیت تکثیر خودکار و انتقال به سایر رایانه ها و ... رو داشته باشه)
ولی جاسوس افزار هایی که برای لینوکس مینویسن به دلیل معماری لینوکس (به خیلی چیز های ربط داره سطح دسترسی های نحوه معماری فایل سیستم و ...) که اجازه تکثیر نمیتونه بگیره
بنابرین شما میتونید با شناسایی یه کامپیوتر خاص بهش نفوذ کنید و جاسوسیشو بکنید
ولی نمیتونید کاری کنید که جاسوس افزارتون پخش بشه تو دنیای لینوکس مگر این که همه مردم بیان و خودشون اون رو نصب کنن :) که اینم نمیشه
چند تا دلیل هم که گفتید مثل مخزن و ... هم در این کار دخیله و نمیشه گفت حرفتون کاملا اشتباهه
« آخرین ویرایش: 15 فروردین 1392، 01:09 ق‌ظ توسط ava »
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
« پاسخ #17 : 15 فروردین 1392، 09:06 ق‌ظ »
با این که میدونم ساختار لینوکس طوری هست که ارزش ویروس نوشتن رو نداره و کاربرای محدود و نوع دسترسی و ... باعث شده کسی این کار رو نکنه ولی دیدن این لینک بحثتون رو داغ تر میکنه
http://sourceforge.net/projects/antiviruslivecd/
دوس دارم بدونم این بحث ... به کجا ختم میشه (خوب به نفع لینوکس!! این که گفتن نداره)ولی در کل فکر میکنین آخرش چی میشه (آهان یادم آمد آلان گفتم!)
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 15 فروردین 1392، 09:15 ق‌ظ »
با این که میدونم ساختار لینوکس طوری هست که ارزش ویروس نوشتن رو نداره و کاربرای محدود و نوع دسترسی و ... باعث شده کسی این کار رو نکنه ولی دیدن این لینک بحثتون رو داغ تر میکنه
http://sourceforge.net/projects/antiviruslivecd/
دوس دارم بدونم این بحث ... به کجا ختم میشه (خوب به نفع لینوکس!! این که گفتن نداره)ولی در کل فکر میکنین آخرش چی میشه (آهان یادم آمد آلان گفتم!)
یعنی چی ؟!
خوب یه آنتی ویروس تحت لینوکس
فایل های ویروسی رو شناسایی و حذف میکنه
برای مثال تو سرور ها زیاد استفاده میشه برای این که کامپیوتر های ویندوزی آلوده به ویروس نشن ! :))

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #19 : 15 فروردین 1392، 11:31 ق‌ظ »
توی لینوکسس شما می‌توانید از آنتی‌ویروس‌ها استفاده کنید.نه واسه خود لینوکس بلکه واسه چک کردن ویندوز .همین.در غیر این صورت شما اصلا نیازی به آنتی ویروس ندارید.

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #20 : 15 فروردین 1392، 12:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
ویندوز فقط قابلیت اجرای فایلهایی با پسوندهایی که گفتم را دارد
البته این حرف اشتباهه، همانگونه که شما یک عکس jpg آلوده رو باز می‌کنید و ویروس چسبیده بهش اجرا می‌شه.
خوب دوست عزیز اگر اشتباهه شما مثلا بدون اجرای یه فایل که پسوند exe. یا bat. یا com. داشته باشه توی cmd بیا یه فایل مثلا داکیومنت را باز کنید.اگر شد؟
اما خودتون بهتر می دونید که شما توی cli حتی می تونید اینترنت را browse کنید.
غیر اینه؟ بگید غیر اینه D;
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #21 : 16 فروردین 1392، 07:20 ق‌ظ »
دوستان به نظر می یاد ما به طور کلی ۲ نوع ویروس نویس داریم ، اول اون دسته ای که هدفشون توده کامپیوتر هاست ، دوم دسته ای که هدفشون یک محدوده خاص کاربر هست ، بیشتر ویروس نویس ها دسته اول هستند نه دسته دوم ،‌پس منطقی هست که ویندوز بیشتر ویروس داشته باشه ، ویروس نویس های دسته دوم خیلی کم هستن و بیشتر باید گروهی عمل کنن مثل استاکنس ، و کم و نادر هم هستند ، بیشتر ویروس نویس های در حال حاضر هدف اصلی شون دسترسی به اطلاعات کسی نیست فقط می خوان اسم در کنن.
اما بحث دوم که دائما می بینم تکرار می شه ، گفته می شه دلیل اینکه لینوکس کمتر ویروس می گیره اینه که کاربر ها شعور بیشتری دارن و نمی یان هر چیزی رو باز کنن ، این ربطی به خود لینوکس نداره بلکه به کاربر ها مربوط هست پس اساسا گفتن اینکه لینوکس (طبق این مبنا) امنیت بیشتری داره اشتباه هست.
اما یک چیزی هم بگم دلیل اصلی امنیت لینوکس خود ، ویروس ساز ها و هکر ها هستن ، خیلی از اینها از ویندوز بدشون می یاد ، چون ماکروسافت رو انحصار طلب می دونن ، پس جمع می شن و هر کدوم یک نظر واسه بالا بردن امنیت تو لینوکس ارئه می دن و این می شه که حفره ها به حداقل می رسن ، در کل لینوکس جای امنیه ، چون هکر ها و ویروس نویس ها خودشون لینوکس کارن ، پس منطقی به نظر نمی یاد بیان ضد سیستم عاملی که خودشون دارن باهاش کار می کنن ویروس بسازن.
اما در مورد ویندوز تنها چیزی که باید بگم ، اینه که واقعا سیستم عامل غیر امن و خطرناکیه ، در کل می شه گفت لینوکس امنیت بهتری نسبت به ویندوز داره ،‌ولی دلیلش لزوما عالی بودن بودن لینوکس نیست ، دلیلش نبود رقیب هست رقیبی که جامعه ی کاربری اش دنبال بالابردن امنیتش باشن !
حالا لابد می پرسین نظر خودت چیه ! خوب من تمام ابعاد رو سعی کردم بگم ! شما آخرش خودتون باید به نتیجه برسید ! من که نباید نظرم رو رک و راست بگم.  ;D
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1392، 07:26 ق‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #22 : 17 فروردین 1392، 09:42 ق‌ظ »
ولی جاسوس افزار هایی که برای لینوکس مینویسن به دلیل معماری لینوکس (به خیلی چیز های ربط داره سطح دسترسی های نحوه معماری فایل سیستم و ...) که اجازه تکثیر نمیتونه بگیره
مگه معماری به چه شکله؟
--~~~~

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 17 فروردین 1392، 10:21 ق‌ظ »
+ نداشتن ریجستری
+ معماری سیستم
+ سطوح دسترسی
و ...
باقیشو سر کنید بیابید
هیچ ربطی نداره به این که نمیدونم ملت از لینوکس خوششون میاد و براش ویروس نمینویسن و ... و یا کم بودن کاربراش
مطمنا تو دنیای به این بزرگی اگه میشد یه نفری پا میشد همچین کاری کنه

آفلاین شاهچراغیان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
    • shgn.ir
« پاسخ #24 : 17 فروردین 1392، 12:31 ب‌ظ »
+ نداشتن ریجستری
+ معماری سیستم
+ سطوح دسترسی
و ...
باقیشو سر کنید بیابید
هیچ ربطی نداره به این که نمیدونم ملت از لینوکس خوششون میاد و براش ویروس نمینویسن و ... و یا کم بودن کاربراش
مطمنا تو دنیای به این بزرگی اگه میشد یه نفری پا میشد همچین کاری کنه

+1
مفید و مختصر و گویا...
www.shgn.ir
www.shgn.ir/category/linux

In a world without any fences or walls,Who needs Gates or Windows!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 21 فروردین 1392، 01:26 ق‌ظ »
اثر معماری به این صورته که بر فرض من یه برنامه‌ی مخرّب نوشتم و بردم روی یکی از رایانه‌‌های دانشگاه نصب کردم:
۱. اگه شبکه ویندوزی باشه، می‌تونه از طریق شبکه منتشر بشه، از دانشگاه به کل تهران بسه، بعد کل ایران رو در بر بگیره و بعد جهان رو آلوده کنه
۲. اگه شبکه گنو/لینوکسی باشه، روی همون رایانه می‌مونه و نمی‌تونه خودش رو در شبکه پخش کنه، پس همون‌جا ایزوله می‌شه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sallea

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #26 : 22 فروردین 1392، 10:18 ب‌ظ »
کاملا اشتباهه (:

دلیل اینکه ویندوز اینهمه ویروس داره اینه که سوراخ های امنیتی زیادی داره.
دلیل اینکه لینوکس ویروس نداره اینه که به خاطرمعماری اش ویروس ها توش امکان پخش شدن ندارن اصولا.

و اینهمه سرور لینوکسی.. تقریبا همه کارهای مهم دنیا روی لینوکس انجام می شن (از مخابرات تا حمل و نقل تا بورس و بخش عظیمی از اینترنت) و اگر می شد خیلی معقول بود براش ویروس نوشت.
دوستانی که نیاز به راهنمایی در زمینه شبکه دارند میتوانند از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشند.