0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.
مک که خودش خیلی قشنگه.چه دلیلی داره که این همه تغییرش بدن؟
نقلقول از: mohsen-rashidi در 21 فروردین 1392، 10:18 قظمک که خودش خیلی قشنگه.چه دلیلی داره که این همه تغییرش بدن؟ یعنی هیچ کدوم از دسکتاپ های گنو/لینوکس به نظرتون قشنگ نیستن؟
نقلقول از: MADMAN در 21 فروردین 1392، 11:28 قظنقلقول از: mohsen-rashidi در 21 فروردین 1392، 10:18 قظمک که خودش خیلی قشنگه.چه دلیلی داره که این همه تغییرش بدن؟ یعنی هیچ کدوم از دسکتاپ های گنو/لینوکس به نظرتون قشنگ نیستن؟راستش من هرچی فکر کردم نفهمیدم شما چه طور این برداشت رو از حرف من کردید اما اگر بخوایم منصف باشیم از لحاظ زیبایی به خیلی از دسکتاپ های لینوکس برتری داره.
نقلقول از: mohsen-rashidi در 21 فروردین 1392، 11:09 بظنقلقول از: MADMAN در 21 فروردین 1392، 11:28 قظنقلقول از: mohsen-rashidi در 21 فروردین 1392، 10:18 قظمک که خودش خیلی قشنگه.چه دلیلی داره که این همه تغییرش بدن؟ یعنی هیچ کدوم از دسکتاپ های گنو/لینوکس به نظرتون قشنگ نیستن؟راستش من هرچی فکر کردم نفهمیدم شما چه طور این برداشت رو از حرف من کردید اما اگر بخوایم منصف باشیم از لحاظ زیبایی به خیلی از دسکتاپ های لینوکس برتری داره.به نظر من مک فقط با lxde و openbox اونم در حالت دیفالت قابل مقایسه هست ویندوز خیلی زیباتره از مکو میز کار های آزاد kde / gnome / elemntry / unity / xface (اینایی که تجربه کردم خیلی زیباتره از ویندوز (مک که جای خود داره)
نقلقول از: ava در 22 فروردین 1392، 02:15 بظنقلقول از: mohsen-rashidi در 21 فروردین 1392، 11:09 بظنقلقول از: MADMAN در 21 فروردین 1392، 11:28 قظنقلقول از: mohsen-rashidi در 21 فروردین 1392، 10:18 قظمک که خودش خیلی قشنگه.چه دلیلی داره که این همه تغییرش بدن؟ یعنی هیچ کدوم از دسکتاپ های گنو/لینوکس به نظرتون قشنگ نیستن؟راستش من هرچی فکر کردم نفهمیدم شما چه طور این برداشت رو از حرف من کردید اما اگر بخوایم منصف باشیم از لحاظ زیبایی به خیلی از دسکتاپ های لینوکس برتری داره.به نظر من مک فقط با lxde و openbox اونم در حالت دیفالت قابل مقایسه هست ویندوز خیلی زیباتره از مکو میز کار های آزاد kde / gnome / elemntry / unity / xface (اینایی که تجربه کردم خیلی زیباتره از ویندوز (مک که جای خود داره)هر چیزی لیاقت میخواد