انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چند تا سوال بزي !  (دفعات بازدید: 1396 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mr.xubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
چند تا سوال بزي !
« : 30 آبان 1387، 05:03 ب‌ظ »
سلام خدمت همه ي بز كار ها (سوء تفاهم نشه خواهشا)

من چند تا سوال حرفه اي دارم:
 ???

1-براي اتصال به اينتر نت با ADSL همين كه سيم رو به سيستم وصل كنيم خودش اوتومات به اينترنت وصل ميشه يا نه؟(اگه نميشه بايد چي كار كرد؟)

2-فرض كنيد با دستور apt-get install ..... . يه بسته رو دانلود و نصب كرديم.حالا اين بسته كجا ميره تا اگه خواستيم دوباره ازش استفاده كنيم نخواهيم دوباره بسته رو دانلود كنيم.(كلا همه ي بسته

به همراه وابستگي هاي كه دارن كجا ميرن؟)

3-اگه بخواهيم توي ويندوز براي اوبونتو 8.10 يه بسته دانلود كنيم و ندونيم كه وابستگي هاش چيه بايد چي كار كنيم؟(البته وابستگي هايي كه توي ubuntu 8.10 نباشه.نه وابستگي هاي كلي)

4-چرا من نميتونم توي انجمن تازه كاران عنوان جديد ارسال كنم؟

5-اگه يه كاربر معمولي خونگي بدون شبكه و .... باشي بايد كدوم سرويس ها رو غير فعال كني تا سرعت بيشتر شه؟(و كجا بايد اين كار رو انجام بدي؟)

6-براي يه كار بر معمولي به غير از بارتيشن هاي home و root و swap چه بارتيشن هاي ديگه اي ميشه نصب كرد كه موجب بهبود سرعت يا ... بشه؟(ممثلا من خودم فكردم كه بارتيشن tmp بايد

چيز خوبي باشه.)

به اميد نابودي مايكروسافت صلو ..... نه ! ....... بريد بالا.(به جاي جا خالي يه چيزي نوشته بودم گفتن ويرايشش كن گفتم چشم.

ايام به كام.
« آخرین ویرایش: 30 آبان 1387، 08:26 ب‌ظ توسط Mr.xubuntu »

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
پاسخ به: چند تا سوال بزي !
« پاسخ #1 : 30 آبان 1387، 05:18 ب‌ظ »

???

1-براي اتصال به اينتر نت با ADSL همين كه سيم رو به سيستم وصل كنيم خودش اوتومات به اينترنت وصل ميشه يا نه؟(اگه نميشه بايد چي كار كرد؟)

2-فرض كنيد با دستور apt-get install ..... . يه بسته رو دانلود و نصب كرديم.حالا اين بسته كجا ميره تا اگه خواستيم دوباره ازش استفاده كنيم نخواهيم دوباره بسته رو دانلود كنيم.(كلا همه ي بسته

3-اگه بخواهيم توي ويندوز براي اوبونتو 8.10 يه بسته دانلود كنيم و ندونيم كه وابستگي هاش چيه بايد چي كار كنيم؟(البته وابستگي هايي كه توي ubuntu 8.10 نباشه.نه وابستگي هاي كلي)

5-اگه يه كاربر معمولي خونگي بدون شبكه و .... باشي بايد كدوم سرويس ها رو غير فعال كني تا سرعت بيشتر شه؟(و كجا بايد اين كار رو انجام بدي؟)

6-براي يه كار بر معمولي به غير از بارتيشن هاي home و root و swap چه بارتيشن هاي ديگه اي ميشه نصب كرد كه موجب بهبود سرعت يا ... بشه؟(ممثلا من خودم فكردم كه بارتيشن tmp بايد

چيز خوبي باشه.)

به اميد نابودي ماكروسافت صلو ..... نه ! ابسولوتاتون رو بريد بالا.!!!

ايام به كام.

۱-تو ویکی هست! هیچ تفاوتی با قبل نداره!
۲-باید با AptonCD ازش بک آپ بگیرین. سرچ کنین تو فروم هست!
۳-باید ببینین تو اوبونتو چه وابستگیهایی داره و اونا رو هم دانلود کنین!
۴-اینو نمیدونم!! 8) :o
۵-تو Preferences/Sessions اما معمولا چیز اضافه ای فعال نیست!
۶-همین ۳ تا کافیه. معمولا اونقد tmp تولید نمیشه که مشکل ساز بشه!

آمییییییییییییییییییییییییییییین!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین alish501

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
« پاسخ #2 : 30 آبان 1387، 05:19 ب‌ظ »
برای اینترنت ADSL میتونید توی ترمینال اینو تایپ کنید .    " sudo pppoeconf" و سپس تنظیمات نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنید
برای وصل شدن "sudo pon dsl-provider" و قطع شدن "sudo poff dsl-provider" رو توی کنسول تایپ میکنی

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 30 آبان 1387، 06:12 ب‌ظ »
سلام. امیدوارم جواب سوال هاتون رو از دوستان تا الان گرفته باشید.
در جواب سوال سومتون  این پست از بنده رو ببینید:

پ.ن:
مایکروسافت صحیح است نه ماکروسافت.( معنا کاملا بر عکس میشه!)
عنوان و خط آخر پست رو هم ویرایش کنید.
Godisnowhere

آفلاین Am1rr3zA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 87
  • Dota Lover
« پاسخ #4 : 01 آذر 1387، 12:10 ق‌ظ »

???

چيز خوبي باشه.)

به اميد نابودي مايكروسافت صلو ..... نه ! ....... بريد بالا.(به جاي جا خالي يه چيزي نوشته بودم گفتن ويرايشش كن گفتم چشم.

ايام به كام.

1- بسته به تنظیم مودمت داره اگه  روی مودم ست کرده باشی (Auto Connect) آره همین که کابل رو وصل کنی متصل میشه ولی اگه ست رو pppoe conection  ست باشه این دستور رو بزن (Sudo pppoeconf ) بعد همش  yes  رو بزن.
2- میره
/var/cache/apt/archive
   اگه ادرش رو درست یادم باشه (چون الان تو windows  هستم  :-X  :-X)

3- این روش رو دوست خوبم امین بهم یاد داده که توضیح کامل و خودکارش رو سر فرصت میدم ولی برای اینکه کارت رها بیفته این کار هارو انجام بده.
نقل‌قول
sudo apt-get install $1 --print-uris -qq | cut -d "'" -f 2
جای 1$ اسم package مور نظر رو بزن لینک تمام فایل های مورد نیاز برای نصب آن را میاره. لینک هارو با یک download manger  دانلود کن و سپس تمام فایل های دانلود شده را در مسیر زیر کپی کن.
نقل‌قول
/var/cache/apt/archives
سپس دستور زیر را بزن:
نقل‌قول
sudo apt-get install $1
که 1$  نام همان package دانلود شده می باشد!!!!
 البته این دستور رو باید تو لینوکس بزنی یا SSh کنی به یک سرور لینوکس تا کل پیش نیازی یا رو بفهمی!  بعد میتونی از ویندوز دانلود کنی ولی اینکه مستقیم از ویندوز بفهمی بلد نیستم.

4- اینو من نمیدونم
5- این کارو میتونی در session انجام بدی
6- من پیشنهاد میکنم به همین 3 تا قانع باشی اگه نه به نظر من dev/  بهتره.

**** بعد چرا به امید نابودی مایکروسافت؟؟؟؟
آدمی پیر چو شد حرص جوان می گردد / خواب در وقت سحرگاه گران می گردد