انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: میخواهم مودم اینترنال اینتل 536ep بخرم آیا حتما در اوبونتو هاردی کار می کنه؟  (دفعات بازدید: 9476 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
پاسخ به: میخواهم مودم اینترنال اینتل 536ep بخرم &#
« پاسخ #15 : 17 شهریور 1387، 11:31 ب‌ظ »
برای من از همین مدل هست...عین ساعت کار می‌کنه...همین مدل اینتل 536ep..نصبش هم کاری نداره...فقط یه دابل کلیک ;)
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1387، 11:32 ب‌ظ توسط کسری کشاورز »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
سلام کسری جان ممنون از اطلاع رسانیت روی اوبونتو و پارسیکس و فدورا تست کردی یا فقط اوبونتو دوست داشتم بدونم درایورش هم به موقع هست؟

آفلاین amin1373

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
« پاسخ #17 : 18 شهریور 1387، 12:07 ق‌ظ »
کسری جان مارک مودم شما و مدلش چیه ؟
ضمنا آقا شهرام ، کسری میگه که مثل ساعت کار می کنه
دوستان من را در دوراهی اینتل و کانکسانت گیر انداختن
من الان یه مودم اینتل 537ep دارم و خیلی سعی کردم نصبش کنم ولی نشد
همچنین بعد از شکست در برابر 537ep رفتم و 35 هزار تومان پول رایج مملکت را دادم و یک مودم اکسترنال پورت سریال به مارک Topic خریدم که وقتی باهاش به اینترنت توی لینوکس وصل می شدم بعد از 1 یا 2 دقیقه قطع می شد و سرعتش حتی در ویندوز هم خیلی پایین بود حالا من دارم از شما کمک می خوام تا اشتباهات دفعات قبل را تکرار نکنم و یک مودم لینوکسی خوب بخرم پس من را در دوراهی نیندازید و کمکم کنید.
آقای حبیبی من در یکی از پست های دیگر خواندم که بعد از نصب این مودم های کانکسانت صدا قطع می شه لطفا راه کامل نصب این مودم ها را برای من بنویسید البته در حد 15 ساله ها !!
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1387، 01:11 ق‌ظ توسط amin1373 »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 18 شهریور 1387، 01:53 ق‌ظ »
سلام قطع صدا چیه پسر جان من خودم کانکسانت دارم و برای چند نفر دیگر هم خریدم مشگلی نیست
ببین گل پسر این مودم هم توی سوزه هم تو اوبونتو هم فدورا هم پارسیکس وهم دبیان بزرگ کار میکنه خیلی راحت اگه هم الان شما مودم اینتل 537 داری که باید
یقه جناب کسری و شهرام رو بگیری ایشون دارن حتما راهنماییت میکنن دیگه مطمءنم اونم راحت نصب میشه چون تا اونجاییکه من میدونم  پشتیبانی رسمی از لینوکس داره
پس حالا اقا کسری و شهرام رو صدا کن
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1387، 01:56 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین amin1373

• Newbie
  • *
حبیبی جان پس یه لینکی چیزی بده( جز ویکی که تا حالا از بس خوندمش حفظ شدم ) که بتونم این مودمی که شما می گی را به راحتی راه اندازی کنم
ضمنا دپنسی های نصب اون درایوری که لینک دادی رو برام بزار چون توی یه پست دیگه خوندم که دپنسی داره.

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 18 شهریور 1387، 02:06 ق‌ظ »
من راه کامل نصب مودم کانکسانتhsf رو مینویسم اول اون درایور رو بگیر و بزار تو پوشه home سپس یه ترمینال باز کن و برو به ریشه با دستور su و پسوردت سپس بنویس
dpkg -i drivrename.deb
بجای drivername اسم درایور رو بنویس  مثلا اینجوری میشه

dpkg -i hsfmodem_7.68.00.09oem_i386.deb

و انتر بزن  بعد از اینکه نصب شد  ترمینال رو ببند به همین راحتی نصب میشه بعدش صفا کن
درمورد دپدنسی هم این بخودی خود مودم رو راه میندازه و کافیه بدون نیاز به دپدنسی
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1387، 02:08 ق‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین amin1373

• Newbie
  • *
دست شما درد نکنه پس من تا آخر هفته حتماً میرم و یک مودم کانکسانت hsf می خرم
واقعا جای دکمه تشکر در این فروم خالی است

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
خواهش میکنم کل انجمن اوبونتو همیشه در خدمت کل انجمن اوبونتوست خالصانه (چی گفتم)

آفلاین amin1373

• Newbie
  • *
آقای حبیبی 3 تا سوال دیگه داشتم
سوال1: میشه آدرس پورت اونو از dev/ttyshsf0 به dev/modem تغییر داد یا نه؟
سوال 2: به فرض که من رفتم و فروشنده این مودم را به نام کانکسانت hsf به من فروخت از کجا مطمئن بشم که مودم واقعا کانکسانت hsf است؟
لطفا از راهی غیر از scanmodem بگید چون فایل هاش خیلی طولانیه و اگر راه دیگه ای نبود بگید که باید در فایل modemdata.txt دنبال چی بگردم؟
سوال 3 : الان شما از طریق چه مودمی و چه سیستم عاملی دارید این پست ها را می زنید؟ ببخشید که یه کم فوضولیه

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
آقای حبیبی 3 تا سوال دیگه داشتم
سوال1: میشه آدرس پورت اونو از dev/ttyshsf0 به dev/modem تغییر داد یا نه؟
سوال 2: به فرض که من رفتم و فروشنده این مودم را به نام کانکسانت hsf به من فروخت از کجا مطمئن بشم که مودم واقعا کانکسانت hsf است؟
لطفا از راهی غیر از scanmodem بگید چون فایل هاش خیلی طولانیه و اگر راه دیگه ای نبود بگید که باید در فایل modemdata.txt دنبال چی بگردم؟
سوال 3 : الان شما از طریق چه مودمی و چه سیستم عاملی دارید این پست ها را می زنید؟ ببخشید که یه کم فوضولیه

عجب  ;D اولا اره میشه تغییر داد دوم شما مودمی که میخواهی بگیری جعبه رو باز کن مثل خریدای  من واسه بچه ها بعد روی برد سخت افزار دنبال چیپی بگرد که روش نوشته باشه conexant hsf ویا hsfi فرقی نمیکنه هرکدوم بود بگیر این درایور مال هردو بعضی محصولات زولتریکس و زی-سایبر و گیگابایت و ... از این چیپ استفاده میکنند فراوونه
سوما سءوالای سیاسی میکنی من الان رو پارسیکس 1.5r1 هستم و بعد از ظهر هم رو اوبونتو 8.04.1 بودم مودم من هم زولتریکس سه چیپ با چیپست conexant hsfi هستش به اون i در اخر دقت نکن پایه hsf بودن مهمه قیمت یه مودم گیگا بایت با این چیپ هم این هفته که واسه یکی گرفتم ۹۰۰۰ تومن بود

آفلاین HessaM TNT

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • What ?
من همین مودم رو دارم . و تا دیروز ( امروز ADSL گرفتم ) ازش استفاده می کردم . خیلی خوبه ... راحت هم روی هاردی نصب میشه .
.:: بهتره آدم بین بزرگا کوچیک باشه، تا بین کوچیکا بزرگ ::.