انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بعد از استارت چطور امتحانش کنم  (دفعات بازدید: 2030 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
بعد از استارت چطور امتحانش کنم
« : 21 شهریور 1387، 08:58 ق‌ظ »
سلام. من اسکویید3 را با همان تگهای پی فرض خودش استارت کردم و فقط سر فایل var/log/cache.log ارور می داد که آن را هم درست کردم با تغییر دادن پرمیژنهایش به 777 و تغییر نام آن از cache.log.1  به  cache.log در ست شد و دیگر بعد از استارت هیچ اروری نمی دهد.بعد من آمدم و در خود اوبونتو این دستورات را زدم اول "export http_proxy="127.0.0.1:3128   و بعد w3m www.google.com  ولی بعد از زدن دستور دوم به من گفت w3m: can't load www.google.com.بعد من آمدم آن شماره پورت را که در دستور اول داده بودم 3128 به پورت 80 تغییر دادم و بعد دوباره دستور دوم را زدم که اینبار یک صفحه برای من باز شد مثل اینکه باز کرده باشد ولی در بالای صفحه زده بود !IT works.من حالا نمی دانم این یعنی چه و این را چطور امتحان کنم یعنی چطور از کش استفاده کنم .
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1387، 12:53 ب‌ظ توسط netsaba »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: بعد از استارت چطور امتحانش کنم
« پاسخ #1 : 21 شهریور 1387، 11:08 ق‌ظ »
به نظر می آد مقصود شما از استفاده از اسکویید فقط قابلیت ان کش سرور اونو  و به همین خاطر می خواهید کمترین کانفیگ رو انجام بدید، اینو می شه از اون یکی پست هم که چند روز پیش زده بودید فهمید. اگر فقط قصد کش کردن رو دارید، به نظر من اسکویید برای شما کارایی نداره. شما می تونید از خود فایرفاکس برای این منظور استفاده کنید.
موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
پاسخ به: بعد از استارت چطور امتحانش کنم
« پاسخ #2 : 21 شهریور 1387، 12:48 ب‌ظ »
سلام. از جواب شما متشکرم.من در زمینه اسکویید تازه کارم و برای همین هم می خواهم قدم به قدم جلو بروم البته من اول طبق اون آموزش شما پیش رفتم و به یکسری مشکلات خوردم که دقیقا در پست قبلی من آمده ولی در آنجا کاربر  hisitech به من گفتند که شما اصلا ببین اسکویید با همون پیش فرض کار می کنه که من هم همون کار را کردم و به اون مسئله که بالا گفتم خوردم و شما هم این جواب را به من دادی. نمی دانم چرا هیچ کس کمک درستی به مانمی کند یک جا من مشکل خوردم پیام دادم کاربر mehdi به من گفت شما برو آموزش فاراب را بخوان من رفتم خواندم طبق اون هم عمل کردم بعد یکسری مشکل کوچک خوردم که به نظر راحت حل می شد ولی کاربر hisitech به من پاسخ داد شما برو ببین با اون پیش فرض درست کار می کنه یا نه من رفتم اون کارو کردم که این مسئله به من خورد حالا شما هم میگی اصلا برو فایرفاکس کار کن ، هیچ کس تو این زمینه به من نگفت اگر این کارو کنی درست می شه همه ما را پیچوندند عزیز جان من مشکل دارم تو این قسمت من جواب سئوال را می خواهم من اسکوید را با تمام کارایی می خواهم یاد بگیرم ولی مرحله به مرحله. همین والاسلام