انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جشن نصب ubuntu در سمنان - سرخه برگزار شد  (دفعات بازدید: 4032 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین lovee20002002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
    • شخصي
سلام
میدونم دیر دارم خبر میدم ولی یکی از دوستان قرار بود عکسها رو بیاره آپلود کنه بعد خبر رو منتشر کنیم ولی دیگه داره تارخ انقضا خبر تموم میشه
حدود یک ماه پیش ما یک جلسه در شهرمون بر پاکردیم جهت آشنا یی با سیستم عامل لینوکس که توی اون ubuntu رو هم نصب کردیم
اول یک توضیح راجبه جمعیت شهر خودمون بگم ما در یکی از شهرستانهای سمنان یعنی سرخه زندگی میکنیم که حدود ۱۰۰۰۰ نفر جمعیت داره از این جمعیت حدود ۲۰۰ نفر به کامپوتر آشنایی کامل دارند ولی میترسن سیستم عامل دیگه رو امتحان کنن .
ما اومدیم ۲۰۰ دعوتنامه برای این افراد ارسال کردیم که بیان تو این گردهمایی شرکت کنند برای تشویق وحضور افراد ۳ تا فلش هم جایزه گذاشتیم
در ضمن شورا شهر جوایز رو در اختیار ما قرار دادند و از سالن دانشکده شهر برای برگزاری استفاده کردیم که جا داره از این افراد تشکر کنم چون با همکاری خودشون هم یک روحیه به ما دادن وهم هیچ هزینه ای دریافت نکردند.
جلسه برگذار شد و ۴۰ نفر شرکت کردن
از اسلاید هایی که داخل ویکی بود استفاده کردیم (از دوستان بابت زحماتی که کشیدن و اسلاید هارو اماده کردند تشکر میکنم) کمک در مورد سیستم عامل لینوکس وشکل گیریش صحبت شد بهد آقا محمد راجبه ubuntu و شکل گیریش صحبت کرد بنده نصب ubuntu را توضیح دادم و یک بار در اون جلسه نصب کردیم بعد انیمیشن Big Buck Bunny Animation    رو پخش کردیم وکمی در مورد دکستاپ ها و جلوه های ویژه صحبت کردیم و به نمایش گذاشتیم بعد سایت ubuntu.ir و ubuntu.com و ویکی و فرم رو معرفی کردیم کمی هم در مورد سیستم عامل پارسیکس صحبت شد سی دی های ubuntu و پارسیکسی که از قبل آماده کرده بودیم هم پخش کردیم (همش شد کردیم  :P) در پایان هم پرسش و پاسخ
ایشالا  آقا محمد فردا عکسها رو آپلود میکنه چون عکسها دست من نیست که بگذارم
شرمنده سرتون رو در د آوردم انشا هم همیشه ۱۲ گرفتم جمله بندی بلد نیستم
فقط محض اطلاع رسانی واینکه دوستان هم میتونن با کار مشابه و همکاری شهرداری شهرشون یکهمچین کاری انجام بدن

« آخرین ویرایش: 11 مهر 1387، 01:24 ق‌ظ توسط lovee20002002 »
در لینوکس هیچ چیزی غیر ممکن نیست

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
 =D> =D>

بابا ایول چه کاری چه پشتیبانی شورا رو داشتین چه کرده واسشون!!  :o

تبریک می‌گم....
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
 =D> =D>

آفلاین lovee20002002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
    • شخصي
البته يك نكته رو بگم شما هم اگر بريد داخل شوراي شهرتون و بگيد ميخوايد يك كار فرهنگي ميخواهيد بكنيد كمي هم حرفهايي بزنيد كه خودتون هم نفهميد چيه و بگيد كه اسم شورا رو به عنوان حامي توي تمام دعوت نامه ها ميزنيم خودشون كمك كه ميكنن هيچ از اون به بعد ميرن دنبال ياد گيري UBUNTU
در لینوکس هیچ چیزی غیر ممکن نیست

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
 :D :D :D :D :D :D
حمله به سوی شورای شهر
حملههههههههههههههههه
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!