انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اولین همایش آشنایی با گنو/لینوکس دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد  (دفعات بازدید: 5926 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
همایش آشنایی با گنو/لینوکس - اوبونتو که برای اولین بار در دانشگاه آزاد واحد مشهد برگزار شد با استقبال کم نظیر دانشجویان مواجه شد.
طی سه روزی که همایش و کارگاه‌های آموزشی نصب اوبونتو و کوبونتو برگزار شد، دانشجویان با سلسله موضوعات وابسته از قبیل نرم‌افزارهای آزاد، سیستم‌عامل گنو/لینوکس، توزیع اوبونتو، محیط‌های گنوم و کی دی ای، نحوه‌ی نصب اوبونتو و همچنین کاربرد گنو/لینوکس در وسایل مختلف آشنا شدند.
با وجود اینکه برای برگزاری این همایش بودجه‌ی بسیار کمی از سوی دانشگاه به این همایش اختصاص یافت، با حمایت فروشگاه لینوکس شاپ و گروه کاربران ایرانی اوبونتو در هر سه روزِ همایش، سی دی و دی وی دی های اوبونتو و کوبونتو به طور رایگان بین دانشجویان و علاقمندان توزیع شد. با توجه به استقبال زیاد علاقمندان، تلاش برای برگزاری این گونه همایش ها به صورت سالانه و همچنین همایش های کوتاه آموزشی خاص پیرامون گنو/لینوکس به صورت ماهانه بیشتر شد.

برای اطلاعات بیشتر به سایت همایش مراجعه کنید:
http://www.iaum-linux.com
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین farideh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
    • لینوکس برای همه
در این همایش اعلام شد که دانشجویان تازه کار با ثبت نام در کلاسهایی رایگان آشنایی با اوبونتو در این کلاسها که از طرف انجمن علمی هست شرکت کنند.
این کلاسها با همکاری یکی از اساتید (آقای مهندس خادم زاده) و دانشجویان برگزار کننده همایش ، پیگیری می شود.
لازم به ذکر است این همایش در روزهای 24،25،26 آذز ماه برگزار شد.
« آخرین ویرایش: 06 دی 1388، 11:57 ق‌ظ توسط farideh »

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
آقا سوالای مسابقه‌تون خیلی بانمک بودن !  ;D
دست مریزاد !  ;)

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
ای کاش گزارش همایش به سایت رسمی آن هم اضافه شود.
ممنون.

آفلاین RED-C0DE

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
دست برگزارکنندگان اين همايش درد نکنه ;) واقعا عالي بود فکر کنم جزو 10 تا همايش برتر اين زمينه در ايران باشه که برگزار شده و اميد به خدا که باز هم بشه، مدیریت و برنامه ریزی سختی رو لازم داشت با کمک و همفکری همه ب نتیجه رسید...
فقط اميدوارم مسئولان دانشگاه آزاد مشهد که به ****هيچ وجه **** کمکي به برگزاري اين همايش نکردن در سالهاي بعد اندک توجهي بکنن و امکانات و بودجه ي مناسبي قرار بدن و کمي هم توجه کنند.. با اينکه در هفته ي "پژوهش"!!! قرار داشتيم و اين همايش 3 روزه تماما در راستاي هدفهاي تعيين شده براي اين عنوان حرکت مي کرد اما بجاي توجه به چنين موقعيت بزرگ و کار عظيمي که تماما توسط خود بچه ها و يکي از اساتيد محترم کاملا بصورت خودجوش انجام گرفت...کاش عکسا رو ببینین ک سالن همایش هر 3 روز پُر بود و روی زمین هم نشسته بودن بچه ها...
بجای اینکه *** تمام  ِ ***بودجه ها و توجه خودشون رو صرف نمايشگاهها و مسابقاتِ مسخره ی دیگه بکنن بهتره برای اينجور کارا (همايشهاي علمي، مسابقات مختلف علمي ، ... ) هم ی چیزی کنار بذارن ...حالا همکاری ک نمي کنن هيچ، 1001 سنگ جلوي پاي آدم ميندازن، دفعه ی اول و دوم هم نیس و نخواهد بود...باشد ک کمی عاقل شوند ;)

سوالات همایش هم خیلی عالی بود :دی

آفلاین farideh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
    • لینوکس برای همه
سوالاي مسابقه مون كار آقاي red-code بود. ايشون استعداد زيادي در زمينه طراحي سوال دارند.

آفلاین د. محمد عطار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
چه خوب ...
دیروز لاب تابمو بردم بیمارستان (به عنوان انترن) ...

اصلا کسی (سایر دانشجویان) به جز ویندوز چیزی نمی شناختن ...
ای کاش چنین همایش های برای همه رشته ها باشه ...

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
چه خوب ...
دیروز لاب تابمو بردم بیمارستان (به عنوان انترن) ...

اصلا کسی (سایر دانشجویان) به جز ویندوز چیزی نمی شناختن ...
ای کاش چنین همایش های برای همه رشته ها باشه ...

این همایش‌ها به وسیله افراد علاقه‌مند برگزار میشه اگر شما هم علاقمند هستید می‌تونید کار رو شروع کنید بقیه چیزها خودش درست میشه :)
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
به نظر من خیلی ضعیف برگزار شد.
من خودم اونجا IT میخونم.
روز اولش رو رفتم، خیلی بد بود دیگه نرفتم !
مطالبی که در نظر گرفته بودن خوب بود ، اما بد برگزار شد!
دانشجوهایی که حرف میزدن چیزی بارشون نبود،سوتی میدادن.
آقای میردامادی هم بودن.
حالا ایشالا دفعات بعدی بهتر بشه.