انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: تا چه زمانی سیستم عامل های ۳۲ بیتی باقی خواهند ماند ؟  (دفعات بازدید: 1499 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
دوستان یه مدته تو فکرم که این سیستم عامل های ۳۲ بیتی تا کی باقی می مونن ، بعضی از توزیع ها فقط واسه ۶۴ بیتی ریلیز شدن ، راستی سیستم عامل های بعد ۶۴ بیتی ، چه وقت ظهور می کنن ! چون تا اونجا که من می دونم سیستم عامل های ۶۴ بیتی ، ۱ ترابایت رم رو ساپورت می کنن ؟ ::)
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1392، 11:27 ب‌ظ توسط h1229m »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
خب تا وقتی پردازنده های ۳۲ بیت کامل از رده خارج بشن!

و اما ...

بعد از ۶۴؟ همین الان هم ۶۴ میتونه از پردازنده های پرقدرت الان بیشتر توان پردازشی داشته باشه (نفهمیدم چی گفتم ;D) . از طرفی عموم CPU ها 64bit هستند و در صورتی تفاوتی در ۳۲ و ۶۴ نخواهد بود که رم زیر ۲ گیگ داشته باشیم. مثلا من رم ۳ گیگ دارم خب  ۳۲ واقعا نزدیک یک گیگش رو بلااستفاده میزاره ولی ۶۴ از کلش استفاده میکنه.

یه بحثی در این مورد شده بود قبلا.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
از رده خارج شدن ینی چی ؟  ;)
۲ ،۳ ساله که پردازنده های ۳۲ بیتی تولید نمیشن. پس میشه نتیجه گرفت تا چند سال دیگه (مثلا ۳ ۴ سال! خوبه؟) سیستم عامل ها دیگه نسخه ی ۳۲ بیتی نخواهند داشت.

خیلی وقته که پردازنده های ۱۲۸ بیتی برای کارهای علمی(تخیلی) و نظاممی مثلا! تولید شده . اولین کامپیوتر هم IBM370 بوده !!!!

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
این سوال جواب درستش اینه: «تا وقتی که آخرین نفر در آخرین توزیع بیخیال دادن نسخه ۳۲ بیتی بشه»

ولی اگر فلسفی تر بحث کنیم باید بریم سراغ دبیان. دبیان توزیعی است که بیشترین ادعا رو روی ارائه شدن روی کلی کلی سخت افزار عجیب و غریب داشته و داره. مطمئنا بعد از اینکه ۳۲ بیتی ها کلا از جهان حذف شدن کسی دیگه این رو نمی ده ولی از اونجایی که الان کلی کلی ماشین ۳۲ توی دنیا فعاله تا مدت ها توزیع های بزرگ و پایه ۳۲ خواهند داد. سوال عملی تر می تونه این باشه که «از چه زمانی همه توزیع های بزرگ و مشهور، نسخه ۶۴ بیتی رو به عنوان پیش فرض به کاربران توصیه می کنن». در حال حاضر بین فدورا و زوزه و اوبونتو، فقط فدورا است که به شکل پیش فرض بهتون پیشنهاد می کنه ۶۴ بیت دانلود کنین و زوزه و اوبونتو پیشنهاد می دن که ۳۲ بیت بگیرین. پس سوال اینکه «تا چه زمانی سیستم عامل ها ۳۲ بیت وجود خواهند داشت» هنوز خیلی زوده که پرسیده بشه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734

هر موقع مایکروسافت ویندوز 32 بیتی رو کنار گذاشت ;D

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
در حال حاضر بین فدورا و زوزه و اوبونتو، فقط فدورا است که به شکل پیش فرض بهتون پیشنهاد می کنه ۶۴ بیت دانلود کنین و زوزه و اوبونتو پیشنهاد می دن که ۳۲ بیت بگیرین.
اوبونتو برای 13.04 داره 64 بیت رو پیشنهاد می ده

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
همین آلان هم برای یک سری از پردازنده های قدیمی 32 بیت دیگه نسخه ای وجود نداره(سیستم عاملی در سال 2013 براشون تولید نمیشه) ولی این که مثلا برای 686 و یا ... تولید نشه حداقل تا 10 سال دیگه من میدونم که برای این نسخه ها سیستم عامل تولید میشه و راه اندازشون داخل هسته قرار میگیره مثلا در کرنل 3.8 به بعد در لینوکس پشتیبانی از پردازنده های 386 i(که خودش 32 بیت هست)حذف شده و تا کرنل ورژن 4 قراره بصورت کامل پشتیبانی از پردازنده های 386 i قطع بشه.
اما در مورد این که همه 32 بیتی ها از رده خارج بشن حالا    حالا  ها کار داره چون اینتل معماری جدید سری اتم دو هسته ای خودش رو بر مبنای x86 گذاشته و تازه در سال 2013 داره دو هسته ای اتم رو روی خط تولید میبره (البته آلان رو خط تولیده)و با توجه به این که ARM و سایر سری های موبایل هم x86 هستن پس میتوان به قطع گفت حداقل تا 10 سال دیگه باید از این سری ها پشتیبانی بشه چون خیلی فراگیر هستن و تازه فراگیر تر هم دارن میشن و خوب شرکت ها مجبورن برای کل بازار سیستم عامل بدن و گرنه همه به مشکل میخورن .

*  البته سری اتم با x64 هیچ مشکلی نداره  (طبق گفته اینتل).

در مورد پردازنده های 128 بیت هم نظری ندارم ولی شرکت های مثل انودیا و ای تی آی درون کارت های گرافیکشون دارن از این نوع پردازنده ها و حتی 256 بیت و در رده بالا ها 512 بیت (مثلا -7990-GTX690)دارن استفاده میکنن (در این مورد توضیح نمیدم خودتون تحقیق کنین و یه حساب سر انگشتی میشه همه چیز رو فهمید).
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
از دوستان واقعا ممنون بابت راهنمایی هاشون ، ولی بین خودمون این سیستم عامل های ۳۲ بیتی عجب عمر طولانی داشتن ها ! از اون موقع که ویندوز ۹۵ و شاید هم قبل ترش بود ۳۲ بیتی بود تا همین الان ، و حتی هنوز معلوم نیست تا کی عمرشون واقعا به پایان برسه ، ولی فکر می کنم ۶۴ بیتی داره یواش یواش جای خودش رو باز می کنه ولی کامپیوتر من که یه ۲ هسته ای اینتله ، و یک رم ۲ گیگ داره ، بهترین سیستم عامل براش فعلا همینه .
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
البته ویندزد ۹۵ و ۹۸ اصلا ۳۲ بیت نبودن بلکه ۱۶ بیت بودن و ویندوز me تلفیقی از ۱۶ و ۳۲ بیت بود که به‌خاطر مشکلات همین تلفیق ازش استقبال نشد و یکی از مزخرف‌ترین نسخه‌های ویندوز بود و با ورود ویندوز xp نسخه‌های ۳۲ بیت واقعی شروع شدن :)

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
خیلی از سیستم ها الان ۳۲ بیتی هستن
حتی تعداد زیادی از سرور های قدیمی دیتاسنتر ها ۳۲ بیتی هستن
تا ۲۰۲۰ تقریبا سهمشون خیلی خیلی کم میشه و تا ۲۰۲۵ دیگه تک و توک پیدا میشن و تاریخی خواهند شد
البته من امید به زندگیم تا ۲۰۱۴ بیشتر نیست
شما اگه زنده بودین و دنیا هنوز نترکیده بود ما رو هم یاد کنید  :'(
صدای پلیس : هاپ هاپ