انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات هجرت به توزیع لینوکسیه دیگه یا اوبونتوی ورژن بالاتر چیه؟ (حل شد)  (دفعات بازدید: 768 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
سلام دوستان
میخوام بدونم اگه بخوام نسخه اوبونتوم رو ارتقا بدم و به ۱۳.۰۴ برسم کار عاقلانه ایه؟ (از این جهت میگم که این نسخه فعلیم ۱۲.۰۴ lts هست)
چجوری این کارو بکنم؟
مشکلی برای چیزهایی مثل کانکی هایی که نصب کردم یا حتی کانفیگی که روی Medit دارم یا چمیدونم تنظیمات Ubuntu Tweak یا حتی نرم افزارهایی که نصب کردم پیش نمیاد؟ ::)
اگر بخوام مثلا برم SUSE نصب کنم اینجوری چطور میشه کاری کرد که تمام نرم افزار ها و فایل ها که همشون توی روت هستن منتقل بشن به نسخه ی دیگه یا جدیدتر؟
چون افراد لینوکس بازی رو میشناسم که هر هفته یه توزیع کامل جدید نصب میکنن مثلاْ یک هفته دبیان دارن و یک هفته ی دیگه SUSE و هفته ی بعد هم شاید فدورا!
ممنون  ;)
« آخرین ویرایش: 09 اردیبهشت 1392، 10:39 ق‌ظ توسط TESLAA »
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
وقتی توزیع رو عوض می کنی (چه به یکی دیگه چه آپگرید) همیشه این احتمال هست که بعضی از برنامه هایی که استفاده می کردی تغییر کرده باشن یا اصولا دیگه توی توزیع نباشن. البته در بالا رفتن در نسخه های یک توزیع - و با نرم افزارهای مرسوم - این کمتر پیش می یاد ولی اگر از یک توزیع بری به یک توزیع دیگه (بخصوص از دبیان که رپوزیتوری بزرگ داره به توزیع های کوچیکتر با منابع کوچیکتر احتمال اینکه بعضی از برنامه هات تو منابع اصلی نباشن زیاده. در این حالت باید خودت اونها رو پیدا و نصب کنی.

مشکل دیگه اینه که اوبونتوی ۱۲.۰۴ دیگه یکساله هست و بالغ شده. باگ هاش کمتر شده، پایدارتره و ... در مقابل اوبونتوی ۱۳.۰۴ تازه اومده و هنوزه داغه و باگ بیشتر داره و چون بعضی برنامه هاش جدیدتر هستن ممکنه باگ های جدید هم داشته باشن (:

انتخاب همیشه با شماست.

در مورد توزیع عوض کردن دائمی من قهرمانشم ((: روش اینه که دایرکتوری home رو روی یک پارتیشن جدا می ذاری و در نتیجه هر بار که توزیع رو نصب می کنی فقط کافیه بهش بگی هوم رو از همون جای قبلی بخونه. چون تمام تنظیمات و فایل ها توی هوم هستن پس همه چیز مثل قبل کار خواهد کرد ؛ البته بعد از اینکه همه چیز رو دوباره نصب کردی که ممکنه کار سختی باشه چون خیلی توزیع ها وسعت ریپوزیتوری دبیان رو ندارن.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین TESLAA

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
  • Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!
وقتی توزیع رو عوض می کنی (چه به یکی دیگه چه آپگرید) همیشه این احتمال هست که بعضی از برنامه هایی که استفاده می کردی تغییر کرده باشن یا اصولا دیگه توی توزیع نباشن. البته در بالا رفتن در نسخه های یک توزیع - و با نرم افزارهای مرسوم - این کمتر پیش می یاد ولی اگر از یک توزیع بری به یک توزیع دیگه (بخصوص از دبیان که رپوزیتوری بزرگ داره به توزیع های کوچیکتر با منابع کوچیکتر احتمال اینکه بعضی از برنامه هات تو منابع اصلی نباشن زیاده. در این حالت باید خودت اونها رو پیدا و نصب کنی.

مشکل دیگه اینه که اوبونتوی ۱۲.۰۴ دیگه یکساله هست و بالغ شده. باگ هاش کمتر شده، پایدارتره و ... در مقابل اوبونتوی ۱۳.۰۴ تازه اومده و هنوزه داغه و باگ بیشتر داره و چون بعضی برنامه هاش جدیدتر هستن ممکنه باگ های جدید هم داشته باشن (:

انتخاب همیشه با شماست.

در مورد توزیع عوض کردن دائمی من قهرمانشم ((: روش اینه که دایرکتوری home رو روی یک پارتیشن جدا می ذاری و در نتیجه هر بار که توزیع رو نصب می کنی فقط کافیه بهش بگی هوم رو از همون جای قبلی بخونه. چون تمام تنظیمات و فایل ها توی هوم هستن پس همه چیز مثل قبل کار خواهد کرد ؛ البته بعد از اینکه همه چیز رو دوباره نصب کردی که ممکنه کار سختی باشه چون خیلی توزیع ها وسعت ریپوزیتوری دبیان رو ندارن.

جوابم رو گرفتم! شاید باورت نشه ولی چون از خودتون شنیده بودم هر هفته یه توزیع جدید نصب میکنین این سوال برام پیش اومد! باعثش خودت بودی! :)
Sometimes Before You Can Walk , You Should RUN!