سلام دوستان. بازم با یک سوال راجب به Crontab در خدمت شما هستم (از سرمم زیاده
)
من برای آریا2 از کرون تب استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم.
ولی دیشب میخواستم یه فایل 2 گیگی رو با MEGA! بگیرم. خب مگا هر وقت فعال باشه شروع به سینک می کنه. منم محدودم و شب از ساعت 2 به بعد باید دانلود کنم. بیدار هم نیستم تا اون موقع تا سینکش رو بزنم.
میخواستم برنامه رو بدم توی کرون تب تا خودش بازش کنه و اجراش کنه. ولی خیلی جالبه. هر دستوری رو که میزنم بعد از زمان مشخص اجرا نمیشه.
اینم دستورات مختلفی که برای مگا استفاده می کنم.
به طور مثال (در کرون تب)
20 10 * * * echo "My Password" | sudo megasync
سودو مگاسینک رو میزنم خیلی راحت توی ترمینال لود میشه. ولی توی کرون تب که میزنم نمیشه. اون قسمت echo my password هم دقیقا همون دستوریه که مثلا واسه ی شات داون شدن سیستم میدم و بدون مشکلی سیستم خاموش میشه. پس اشکال از دستور نیست.
20 10 * * * env DISPLAY=:0 /usr/bin/megasync
اینم باز اتفاقی نمی افته. با اینکه اگه مثلا جای مگاسینک بذارم gedit راحت بازش می کنه. رفتم توی پوشه بین و مگاسینک رو هم دیدم. دقیقا همونجا بود! دقیقا هم به اسم megasync ولی بازم لود نمیشه
20 10 * * * echo "My Password" | sudo megasync >/dev/pts/5
که دستور رو باید توی ترمینال جاری من لود کنه، ولی بازم نمیشه. مثلا فایرفاکس رو جای مگاسینک بذارم میادا. ولی این مگاسینک نمیاد.
جالبه که دستورات ترمینالی مگاسینک هر کدوم رو که بزنم جواب میدن. ولی توی کرون تب که میذارم دیگه جواب نمیده. ولی باقی برنامه ریزی های کرون تب خیلی راحت سر زمان مشخص انجام میشن.
کسی میدونه چجوری باید این مگاسینک رو با کرون تب تنظیم کرد که بشه بعد از ساعت مثلا 2:30 ران بشه و به طبع سینک بشه؟؟
یعنی در حالت کلی برنامه کاملا بسته هست. با دستوری میخوام ران بشه.
مرسی خیلی ممنون مچکر