انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: روشی برای جستجوی بسیار بسیار سریع (آنی ) بین فایل ها ؟  (دفعات بازدید: 895 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
درود بر دوستان و اساتید گرامی ;

آیا روشی ، برنامه ای چیزی میشناسید که به کمک اون بشه بین فایل ها خیلی خیلی سریعتر از سرچ اوبونتو سرچ کرد .

مثلا برنامه های با نام "Evrything" و/یا "Fast file found" ابتدا از فایل های موجود تو هارددیسک یه جدول میسازند (index میکنن) بعد index رو همیشه تو رم نگه میدارن و با این روش سرچ های میلی ثانیه ای رو عملی میکنن هر لحظه هم که فایلی تغییر کنه مشخصاتش توی جدول تغییر میکنه .

این برنامه ها تو ویندوز خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی کارامو راحت تر میکردن . اما الان تو لینوکس ندارم یه همچین چیزی . . .  :'(

HELP ME PLZ  ،  F1

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
بله هست. زیاد  هم هست. یکی از بهترینها و معروفترین‌ها Nepomuk هست که فکر کنم با KDE اوتوماتیک نصب میشه.
کلا سرچ کن ubuntu file indexing services
Godisnowhere

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
اگر جست‌و‌جو رو بر اساس نام انجام می‌دی (و نه محتوای فایل) می‌تونی از دستور locate استفاده کنی که راهنماش این‌جا هست :)

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
دستور locate پوسته گرافیکی هم داره :
www.krusader.org/documentation/locate.html
 خودم تستش نکردم .

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
سپاس از توجهتون دوستان . همگی لطف کردید . دستور locate کارمو راه نمیندازه . منظورم برنامه ای شبیه برنامه ی آقا فاراب بود که حتما index رو انجام بده . با سرچ به recoll رسیدم اما مشکل من اینجاست که فقط باهاش میتونم پارتیشن home رو index کنم من دو تا درایو دیگه هم دارم که مونت میشن اونا رو index نمیکنه تو آپشن هاش هم چیزی ندیدم !  :'(

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
البته locate هم یک ایندکس از فایل‌ها ایجاد می‌کنه :)

آفلاین ali.abry

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1224
locate خودش همون طور که گفتن index میکنه باید از دستور updatedb استفاده کنین. اگر اون درایو هایه موینت شده رو نمیاره به این شکل یک index مجزا برا شون بسازین طبق مثال خود man updatedb دستورش این شکلیه :
updatedb -l 0 -o db_file -U source_directory

آفلاین dr.b4ne

• Sr. Member
  • *
سپاسگزارم دوستان در اولین فرصتی که وقت کنم سعی میکنم کار با ابن دستور "locate"رو یاد بگیرم

آفلاین Nevercom

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 90
    • وبلاگ
شاید خیلی مرتبط نباشه، اما نرم افزار Synapse علاوه بر تمام امکانات خوبی که داره، جستجوی خیلی خوبی هم داره
اگر امتحانش نکردید یه تست کنید.