انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل عجیب با wine در مینت دبیان  (دفعات بازدید: 1008 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
مشکل عجیب با wine در مینت دبیان
« : 11 اردیبهشت 1392، 12:31 ق‌ظ »
من یک ماه پیش مینت دبیان با میز کار سینامون نصب کرده بودم.بوسیله واین چند بازی رو بدون مشکل اجرا میکردم تا اینکه نسخه 64 بیتی با میزکار میت رو نصب کردم.
یک بازی رو بدون مشکل اجرا میکرد و یکی رو نصفه نیمه.چون دفعه قبل درایور انویدیا رو نصب کرده بودم این دفعه هم همین کارو کردم ولی دیگه هیج بازیی اجرا نشد!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیده بودم برنامه ها در نسخه های لینوکس و یا میز کارها کیفیت اجرای متفاوت دارن ولی اینکه اصلا اجرا نشن بحثی جداست.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
پاسخ : مشکل عجیب با wine در مینت دبیان
« پاسخ #1 : 11 اردیبهشت 1392، 11:11 ب‌ظ »
هیچکدوم از اساتید نظری ندارن؟؟؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید بدجوری قفل شدم.نمیدونم چکار کنم. :(

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #2 : 12 اردیبهشت 1392، 12:12 ق‌ظ »
منم مشکل مشابه با انویدیا و واین داشتم.
اول از همه: روش نصب گرافیک؟

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 13 اردیبهشت 1392، 02:28 ق‌ظ »
خوب هم از طریق برنامه درایور منیجر وهم از طریق سیناپتیک هر چی بسته مربوط به اون بود رو اضافه کردم.دیگه چیزی به ذهنم نرسید.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #4 : 13 اردیبهشت 1392، 09:15 ق‌ظ »
این Play on linux رو امتحان کن.
نسخه واین رو چک کن .

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #5 : 13 اردیبهشت 1392، 10:47 ق‌ظ »
اگر قراره با لینوکس کارهای عجیب بکنی (مثلا نصب واین و تلاش برای اجرای برنامه های ویندوز زیر لینوکس، نصب برنامه های بسته مثل فلش، اسکایپ ، درایورهای انحصاری ، ...) بهتره بری سراغ نسخه ۳۲ بیت. کل چیزهایی که داری اجرا می کنی (برنامه های ویندوزی، کارت گرافیکی) بسته هستن و وقتی یک برنامه بسته است دیگه ما نمی تونیم هم شصت و چهار بیتش رو استفاده کنیم هم سی و دو بیت و باید با یکسری چازقولنگ بازی مثلا کد اجرایی سی و دو بیتی اونها رو زیر سیستم شصت و چهار بیتی خودمون ران کنیم (مثلا با با استفاده از نصب لایبری های سی و دو بیت) که کاملا ممکنه سیستم رو غیرپایدار کنن.

اگر می خوای اینکارها رو بکنی سی و دو بیت نصب کن و راحت باش.

در مورد شصت و چهار بیتی و مشابهتش کاملا درست گفتی ولی فقط در مورد برنامه های آزاد و متعلق به اکوسیستم خود گنو/لینوکس.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 13 اردیبهشت 1392، 12:05 ب‌ظ »
ممنون از جوابتون.من هرگز بخاطر برنامه ویندوز تره هم خورد نمیکنم چون هرچی بخوام قویترش رو اینجا بدون دردسر دارم.فقط میخواستم بدونم چرا اینجوریه؟؟؟
در ضمن من تا حالا از نسخه 64 استفاده نکردم میخوام ببینم چه برتری داره و کلا سر در بیارم چه جوریه.
یادم میاد وقتی رفتم سراغ جنتو (calculate)آنقدر مشکلات,نکته بمن یاد داد که اگه منصرف شده بودم هیچی نصیبم نمیشد.حالا هم چون عاشق پایداری و بروز بودن هستم دبیان تستینگ رو انتخاب کردم که واقعا حرف نداره.
64 بیتی رو میخوام روی دبیان تست کنم که هر بلایی سرش میاری بازم مجبور به نصب دوباره نمیشی.