انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب squid-radius (حل شد)  (دفعات بازدید: 2468 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
نصب squid-radius (حل شد)
« : 02 مهر 1387، 12:49 ب‌ظ »
سلام. من می خواهم squid-radius را نصب کنم  آنرا دانلود کرده از زیپ در آورده و داخلش می شوم  بعد از دستور make و بعد make all و یا sudo make و sudo make install استفاده کنم. ولی من این دستورات را می زنم ولی عمل نمی کند البته make  را از طریق sudo apt-get install make نصب کرده ام.
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1387، 04:53 ب‌ظ توسط netsaba »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: نصب squid-radius
« پاسخ #1 : 02 مهر 1387، 03:05 ب‌ظ »
سلام
اون طور که از پست های اخیر شما بر می آد، به نظر می رسه شما فقط یه لینوکس نصب کردید و بدون اینکه کمی باهاش کار کنید و مقدمات اولیه ی اون رو یاد بگیرید، مستقیما رفتید سراغ پراکسی سرور که راه اندازی و نصب صحیح اون نیازمند آشنایی در حد تسلط بر فرامین لینوکسه.
این پست چندم شما در این انجمن هست که به هیچ نتیجه ای نمی رسه. ای کاش از اول مقصودتون رو از برپایی پروکسی می گفتید تا دوستان بهتر بتونن کمک کنند. اگر شما صرفا یه کش سرور می خواهید، نیازی نبود گزینه های دیگه رو تست می کردید. یا اگر مقصود شما اشتراک اینترنت باشه، ابزارهای خیلی ساده تر و راحت تر برای این موضوع وجود داره.
نصب اسکویید و استفاده از امکانات اون، برای شبکه های بزرگ و یا برای مقاصد خاص توصیه میشه. و کسی که قصد داره ادمین یه همچین شبکه ای بشه، باید در مورد مسائل پایه ای بیشتر وقت بذاره.
امیدوارم از حرف های من نرنجیده باشید. توصیه میکنم اول از نحوه ی نصب بسته های نرم افزاری در لینوکس شروع کنید. در همین انجمن و در ویکی مطالب بسیار خوبی وجود داره.
موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
« پاسخ #2 : 02 مهر 1387، 03:57 ب‌ظ »
سلام. از نصیحت به جای شما متشکرم شما درست می فرمایید من باید بر فرامین لینوکس کاملا و یا در حد متوسط آشنایی داشته باشم که البته من تا حدودی این آشنایی را دارم.
همانطور که گفتید من باید اول از پایه آموزشی شروع کنم که من خودم به این موضوع واقف و اول از مطالب ویکی و بعد از آموزشهای موضوعی در فریم مثل آموزش خود شما در زمینه اسکویید استفاده کرده و می کنم ولی اگر دقت کنید در این پستهای آخر من با مشکلاتی مواجه شدم که متوجه این هم شدم و آن به دلیل استفاده اسکویید 3 توسط من و راهنمایی شما دوستان  به من (کاملا ناخواسته) بر مبنای اسکوید های قبلی است که از لحاظ کد نویسی متفاوت هستند.
من هم داخل یک شبکه بسیار بزرگ مشغول کار هستم البته در زمینه شبکه به تازگی و اینجا مدیران شبکه بسیار خوبی دارد ولی به دلیل محدودیتهایی نمی توانم از آنها کمک بگیرم و مجبورم خودم از طریق شما این مشکلات را بر طرف کنم. من زمینه شبکه ام در ویندوز سرور ها خیلی خوب است و یکسری از مسائل مثل نصب و را اه اندازی ککتی در لینوکس ، نصب و راه اندازی کاربردی میکروتیک چه در زمینه وایرلس و چه برای مدیریت شبکه و  ... را به راحتی انجام می دهم ولی نمی دانم چرا توی زمینه لینوکس و خصوصا اسکوید اینقدر مشکل می خورم شاید به قول شما تازه کار بودن من در زمینه لینوکس است.
البته در این مورد که فرمودید که مطالب پستهای من بی نتیجه بوده فکر می کنم اشتباه می کنید چون خیلی از مطالب من جواب داده شده و حل شده است که اگر به سر تیتر یک سری از پست ها نگاه کنید با عنوان (حل شد ) آنها را می بینید که متعلق به من است و اگر این جوابها نبود تا این حد پیشرفت نمی کردم..
من از اسکویید به عنوان یک پراکسی سرور قوی استفاده کنم برای همین در اولین قدم می خواستم فقط اون را راه بیاندازم بعد امکانات دیگر
با این حال چشم من می روم و در زمینه پایه ای بهتر کار می کنم .
موفق باشید

« آخرین ویرایش: 02 مهر 1387، 04:48 ب‌ظ توسط netsaba »

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #3 : 02 مهر 1387، 06:30 ب‌ظ »
از اینکه چنین افراد با شخصیت و منطقی در این انجمن حظور دارند خوشحالم.
بنده تجربه ی کاری و عملی راه اندازی مقصود شما را دارم. هر زمان که به هر کمکی نیازمند بودید بفرمایید.
مطمئنم با پشت کاری که دارید به زودی موفق میشید.
Godisnowhere