احتمالا اکثر دوستان شاکی بشن که به خاطر یک موضوع مسخره پست دادم و فریوم رو شلوغ کردم ، پیشاپیش عذر خواهی میکنم ، ولی شاید کسی باشه که مشکل منو داشته باشه ، روی صحبتم با همین اقلیته ...
شاید بعضی ها مثل من با اینترنت ذغالی ورژن جدید رو دانلود کرده باشن ، حالا بعد از چند روز دانلود کردن وقتی با ذوق و شوق میشینی پای آپدیت و متوجه میشی که MD5 درست نیست و به اصطلاح بد دانلود شده ضد حالی اساسی میخوری ...
این بلا سر من اومد ، با 64kbps ADSL دانلود کردم و در نهایت ...
مطمئنا همه ی اطلاعات داخل CD مشکل ندارن مثلا مشکل من فقط با دو تا پکیج openoffice بود ...
برای اینکه متوجه بشیم کدوم بسته ها مشکل دارن باید با همون CD سیستم رو بوت کنیم ، البته اگه شانس بیاریم و داده های مربوط به بوت سالم باشن ، راه ساده تر استفاده از یک ماشین مجازی برای اینکاره مثلا virtualbox یا vmware که در اینصورت احتیاجی به رایت CD هم نیست ... داخل منوی اول بوت گزینه ای هست برای بررسی صحت محتویات CD ، بعد از انتخاب این گزینه تک تک بسته ها بررسی میشن و md5sum برای هر کدوم از اونها انجام میشه ، و به اولین بسته ی مشکل دار که رسید متوقف میشه و اسم و مسیر دقیق رو روی CD نشون میده که باید اسم و مسیر رو یاد داشت کنیم ، بعد به لینکی که گذاشتم بریم و اون بسته رو دانلود کنیم بعد از دانلود باید فایل جدید رو با قدیمی عوض کنیم ... در ویندوز برنامه های زیادی برای مدیریت ایمیج ها هست که میشه محتویات ایمیج رو ویرایش کرد ، توی اوبونتو هم یکی بود که الان یادم نمیاد ، اگه کسی یادش بود بگه ...
من از Ultra Iso در ویندوز استفاده کردم و فایل ها رو جایگزین کردم ، و مراحل بالا رو چند بار طی کردم تا صحت CD تایید بشه ...
البته بعد از همه ی اینکارها باز هم MD5 کلی ایمیج درست نخواهد بود که بعد از اینهمه انگولک کردن محتویات ایمیج طبیعیه ...
سرتون رو درد نیارم با ۳۷ مگابایت دانلود مشکلم حل شد و الان دارم پستمو از ۸.۰۴ میزنم ...
اینم لینک :
https://launchpad.net/ubuntu/hardyکافیه اسم بسته ی مورد نظر رو وارد کنید به منوی سمت چپ هم توجه کنید خیلی مهمه ، یکم باید بگردین تا بسته رو پیدا کنین ....
مثلا یکی از بسته هایی که من میخواستم توی این مسیر بود :
https://launchpad.net/ubuntu/hardy/i386/openoffice.org-base-core/1:2.4.0-3ubuntu6 بسته های مورد نیاز رو اینجا راحت تر میشه پیدا کرد :
packages.ubuntu.com