انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در ساخت فلش مولتی بوت  (دفعات بازدید: 1932 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
مشکل در ساخت فلش مولتی بوت
« : 16 اردیبهشت 1392، 10:35 ب‌ظ »
دورود
من چندین فایل ایزو دارم : ویندزد و چاکرا و مینت و اوبونتو و پارسیکس و فدورا و اپن سوزه که هم 32 و هم 64 هست .همشون هم از سایت اصلی اونا گرفتم و صحیح سالم هستند .
میخواستم که فلش مولتی بوت بسازم غیر از yumi در ویندزد پیدا نکردم و شروع به استفاده کردم ولی فقط ویندزد و مینت و اوبونتو قابلیت استفاده دارن و بقیه ایزوها اصلا قابلیت add شدن رو ندارن البته اسمشون در لیست اون برنامه هست . نمیدونم نرم افزار قدیمیه یا ایزوها خیلی داغ و جدیدن که فکر کنم همین مورد دوم باشه چون آخرین ورژن نرم افزار رو گرفتم .البته... ایا روال بوتیبل شدن در مابقی ایزوها هم به همان ترتیب هست ؟ شاید انها قلق خاصی دارن که همینطوری و باری به هرجهت جواب نمیدن ؟ ایا بغیر از yumi نرم افزاری هست که بتونه فلش رو مولتی بوت بسازه ؟ تا حالا برخوردین و استفاده کردین ؟ ایا اصولا هر فایل ایزویی رو میشه در فلش بوت کرد یا اینکه اون ایزو باید مخصوص فلش باشه ؟ در اینصورت ایا مجبورم که اونارو روی دیسک رایت کنم ؟
« آخرین ویرایش: 16 اردیبهشت 1392، 11:01 ب‌ظ توسط narayana »
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
پاسخ : مشکل در ساخت فلش مولتی بوت
« پاسخ #1 : 16 اردیبهشت 1392، 11:01 ب‌ظ »
سلام این نرم افزار خیلی به اسم ایزوها اهمیت میده حتما باید اسم ایزویی که دریافت کرده اید با اسم و ورژن موجود در نرم افزار یکی باشید خلاصه بگم اسم ایزو را که عوض نکردی؟
اوبونتو هم یه نرم افزار داره به اسم create startup disk یا یه همچین چیزی اون هم تست کن
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #2 : 16 اردیبهشت 1392، 11:06 ب‌ظ »
سلام این نرم افزار خیلی به اسم ایزوها اهمیت میده حتما باید اسم ایزویی که دریافت کرده اید با اسم و ورژن موجود در نرم افزار یکی باشید خلاصه بگم اسم ایزو را که عوض نکردی؟
اوبونتو هم یه نرم افزار داره به اسم create startup disk یا یه همچین چیزی اون هم تست کن

دورود به عزیز دل برادر
اقاجون اسم خودش بود نشد اسمو عوض کردم نشد به هر ادایی افتادم نشد که نشد . ولی اون نرم افزار اوبونتو رو فکر کنم مولتی نباشه اگه مولتی هست بروم به سراغش ...
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #3 : 17 اردیبهشت 1392، 12:19 ق‌ظ »
آقا اگه از ويندوز مي خواي فلش بوت درست كني من بهت اين برنامه رو معرفي مي كنم ، عاليه :)
http://www.pendrivelinux.com
من تا حالا هيچ مشكلي باهاش نداشتم
واسه اوبونتو هم فك كنم اين خوب باشه :
http://unetbootin.sourceforge.net
 ;)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #4 : 17 اردیبهشت 1392، 12:34 ق‌ظ »

واسه اوبونتو هم فك كنم اين خوب باشه :
http://unetbootin.sourceforge.net
 ;)

تایید می شه unetbootin اکثر مواقع جواب می ده .
فقط یکم هنگام کار باهاش دقت کنید همین .

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #5 : 17 اردیبهشت 1392، 08:15 ق‌ظ »
دستور dd هم برای بوت ساختنه که تو انجمن در موردش هست
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آنلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #6 : 17 اردیبهشت 1392، 12:30 ب‌ظ »
این دوستمون نرم‌افزاری واسه ساخت فلش مولتی‌بوت می‌خواد نه اینکه فقط بخواد فلشش رو بوتیبل کنه.
یه نرم‌افزار هست به نام multisystem که کارش همینه.
البته من باهاش کار نکردم.
یه نگاه بندازین

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • حل نشو ؛ حل میشه
« پاسخ #7 : 17 اردیبهشت 1392، 08:25 ب‌ظ »
این دوستمون نرم‌افزاری واسه ساخت فلش مولتی‌بوت می‌خواد نه اینکه فقط بخواد فلشش رو بوتیبل کنه.
یه نرم‌افزار هست به نام multisystem که کارش همینه.
البته من باهاش کار نکردم.
یه نگاه بندازین

دورودی دوباره
دستت درد نکنه میرم سراغش ببینم چطوره . دو سوال :
1.در همون نرم افزار yumi در قسمت لیست ایزوها خبری از چاکرا و پارسیکس نبود یکی دوبار هم با گزینه های آخرش تست کردم که ایزوهای خارج از لیست رو اضافه میکرد ولی با اینکه عملیات بوت سازی و ... انجام شد ولی هنگام بوت موفق نبود و ارورهای عجیب غریب میزد ؟؟؟
2.من اپن سوزه 12.3 رو دارم ولی در لیست اون نرم افزار 12.1 موجود هست حالا اگه بخوام زرنگی کنم و اسم ایزوی خودمو به اون اسم واقع در لیست تغییر بدم به نظرتون تاثیری داره یا اینکه به نصاب و ... ایراد میگیره ؟؟؟

پیشاپیش و پساپس موچکر

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #8 : 18 اردیبهشت 1392، 06:19 ق‌ظ »
یا سوال اشتباهه یا جواب ها !
مولتی بوت  :o یعنی چند تا سیستم عامل باشه و انتخاب کنید که کدوم یکی بالا بیاد (فکر کنم شدنی باشه البته یه سری کار میخواد و لایو نمیشن و میشن خود سیستم عامل ها که از روی فلش اجرا بشن با یو اس بی ۳ خوب هم کار میکنه)
اگر هم منظورتون بوتیبل بود که جواب های قبلی دوستان رو نگاه کنید مشکلتون حل میشه
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من