انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال: نحوه خارج کردن پارتیشن خالی‌ از پارتیشن Extended  (دفعات بازدید: 978 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
سلام، خسته نباشین.

من به یه مشکلی‌ بر خوردم و اون اینکه طبق عکس می‌خوام پارتیشن خالی‌ رو از پارتیشن Extended بیارم بیرون و به پارتیشن ویندوز اضافش کنم ولی‌ نتونستم انجامش بدم.

پ.ن : احتمال از دست رفتن فایل‌ها زیاده ؟

http://axgig.com/images/96338999352072010549.png
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1392، 10:56 ق‌ظ توسط Mehdi Hṕ »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
تا اونجایی که من میدونم نمیشه، چون اون دوتا پارتیشن کنار هم نیستن. حتی اگه از حالت اکستندد دربیاد چون کنار هم نیستن نمیشه یکیشون کرد.

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
تا اونجایی که من میدونم نمیشه، چون اون دوتا پارتیشن کنار هم نیستن. حتی اگه از حالت اکستندد دربیاد چون کنار هم نیستن نمیشه یکیشون کرد.

الان چه کارای دیگه‌ای میتونم انجام بدم ؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

الان چه کارای دیگه‌ای میتونم انجام بدم ؟
]

ماشاالله پارتیشنی که روش اوبونتو نصبه چه حجیمه! از اون میتونی یکم فضا بگیری. برای تبدیل اکستندد به پرایمری هم یادمه یه نرم افزار داشتم. سعی میکنم بگردم ببینم اسمش رو میتونم پیدا کنم یا نه.

البته ببینیم دوستان دیگه نظراتشون چیه  ;)
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1392، 07:06 ب‌ظ توسط حامد سپهر »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
خب برنامه ای که من ازش استفاده کردم اسمش اینه:
paragon partition manager server edition v11.0
کار هم باهاش خیلی سادست. برنامه رو اجرا میکنی و parition manager رو انتخاب میکنی

بعد هم تو پنجره باز شده روی پارتیشن اکستندد راست کلیک میکنی و تبدیلش میکنی به پرایمری. البته فقط این کار برای اولین پارتیشن اکستندد ممکنه

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
خب برنامه ای که من ازش استفاده کردم اسمش اینه:
paragon partition manager server edition v11.0
کار هم باهاش خیلی سادست. برنامه رو اجرا میکنی و parition manager رو انتخاب میکنی

بعد هم تو پنجره باز شده روی پارتیشن اکستندد راست کلیک میکنی و تبدیلش میکنی به پرایمری. البته فقط این کار برای اولین پارتیشن اکستندد ممکنه

ممنون از زحمتت حامد :)
با یکم سر و کله زدن به یه روش خیلی‌ خوب رسیدم که با اجازت تو پست بعدی یه آموزش مختصری مینویسم.

بازم ممنون و ببخشید که امتحان نکردم راه‌حل ـت رو :)