انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال در مورد سیستم 32 و 64 بیتی  (دفعات بازدید: 500 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
سوال در مورد سیستم 32 و 64 بیتی
« : 24 اردیبهشت 1392، 12:33 ق‌ظ »
یکی از دوستان نصب لینوکس 64 بیتی رو پیشنهاد داده بود.من هم که تا حالا نصب نکرده بودم این کارو انجام دادم.ولی تا الان برتری این کارو نفهمیدم و تا حد زیادی مشکل دار شدم.
مثلا بوت سیستم کند شده,بسیاری از برنامه ها آنطور که باید,کار نمیکنند و ...
میخواستم دقیقا بدونم چرا 64 بیتی نصب میکنیم و چه انتظاری ازش داریم که 32 بیتی نمیتونه برآورده کنه؟
این نسخه مخصوص افراد خاصه و یا عمومیت داره؟و کلا هر چیزی که بتونه به روشن شدن موضوع کمک کنه رو میخوام بدونم.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
پاسخ : سوال در مورد سیستم 32 و 64 بیتی
« پاسخ #1 : 24 اردیبهشت 1392، 01:39 ق‌ظ »
میخواستم دقیقا بدونم چرا 64 بیتی نصب میکنیم و چه انتظاری ازش داریم که 32 بیتی نمیتونه برآورده کنه؟
این نسخه مخصوص افراد خاصه و یا عمومیت داره؟و کلا هر چیزی که بتونه به روشن شدن موضوع کمک کنه رو میخوام بدونم.
من یه مطلب تقریبا کامل در این مورد تو وبلاگم گذاشتم؛ لطفا اون رو مطالعه کن ببین راضیت میکنه یا نه: گذر از ۳۲ بیت به ۶۴ بیت
« آخرین ویرایش: 24 اردیبهشت 1392، 01:42 ق‌ظ توسط MrAli »
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #2 : 24 اردیبهشت 1392، 11:06 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز,مطالب شما جالب بود ولی نمیدونم چرا در عمل استفاده از 64 بیتی زیاد جالب نیست  :oops:
شاید برای سوپر کامپیوترها و شرکتهای بزرگ مناسب تر باشه تا برای ما,چون نه ما سخت افزارش رو داریم و نه مورد استفادش رو.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #3 : 24 اردیبهشت 1392، 11:16 ب‌ظ »
ممنون دوست عزیز,مطالب شما جالب بود ولی نمیدونم چرا در عمل استفاده از 64 بیتی زیاد جالب نیست  :oops:
شاید برای سوپر کامپیوترها و شرکتهای بزرگ مناسب تر باشه تا برای ما,چون نه ما سخت افزارش رو داریم و نه مورد استفادش رو.
همونطور که تو وبلاگم گفتم الان تقریبا تمام سخت‌افزارها ۶۴ بیت هستن. قاعدتا اگه سیستمی ۶۴ بیت باشه با سیستم‌عامل ۶۴ بیت بهتر کار می‌کنه. ۶۴ بیت چیز عجیب و غریب و خاصی نیست که فکر کنیم فقط برای شرکت‌های بزرگ و سوپر کامپیوترها ساخته شده.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir