انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک خیلی فوری واسه نصب مودم TP-link مدل TD-8817  (دفعات بازدید: 9316 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین live

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
سلام . من مودم TP-link مدل TD-8817 را دارم و همچنین از خط ADSL استفاده  می کنم  و همچنین می خواهم از پورت USB برای اتصال به اینترنت استفاده کنم ؛ لطفا در اسرع وقت راهنمایی کنید .  ](*,)

لطف کنید واسه من که مبتدی هستم تو UBUNTU خیلی ساده و واضح توضیح بدین .
من واقعا به کمک نیاز دارم ؛ اطفا از تمامی دوستانی که می تونن کمک کنن خواهش می کنم به من کمک کنید  :oops:
من به کمک شما عزیزان نیازمندم
زندگی کوتاه است !!!!!!!!!!!!!
     اما همیشه برای رفتاری مودبانه وقت وجود دارد !!!

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
سلام
در مورد مودم شما، چه ۸۸۱۰ چه ۸۸۱۷ و ۸۸۱۱ چندین بار در همین انجمن بحث شده. لطفا اول جستجو کنید.
اگر مشکلی بود بفرمایید.
Godisnowhere

آفلاین live

• Full Member
  • *
من هنوز با نصب این مودم که TD-8817 باشه مشکل دارم . در ضمن من تمام تاپیک های موجو رو دیدم اما در مورد این مودم هیچ توضیحی داده نشده و اینکه چه جور میشه کانکشن ساخت و به اینترنت وصل شد .
اسکم در اومد لطفا کمک کنید ، الان 2 روزه که باهاش درگیرم اما هیچ کاری نتونستم بکنم
دارم کچل می شم . تو رو خدا به من مبتدی کمک کنید  :'(

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
من هنوز با نصب این مودم که TD-8817 باشه مشکل دارم . در ضمن من تمام تاپیک های موجو رو دیدم اما در مورد این مودم هیچ توضیحی داده نشده و اینکه چه جور میشه کانکشن ساخت و به اینترنت وصل شد .
اسکم در اومد لطفا کمک کنید ، الان 2 روزه که باهاش درگیرم اما هیچ کاری نتونستم بکنم
دارم کچل می شم . تو رو خدا به من مبتدی کمک کنید  :'(

شما احتمالا مودمتون رو روی Bridge تنظیم کردید و می خواین برای اتصال به اینترنت از کانکشن استفاده کنید ! من پیشنهاد می کنم مودتون رو از داخل تنظیمات مودم روی حالت pppoe ست کنید . اینجوری احتیاجی به ساخت کانکشن و کانکت شدن بعد از هر ری استارت کامپیوتر نخواهید داشت و همیشه به اینترنت متصل خواهید بود !

اگر تنظیمات pppoe روی روی مودمتون رو بلد نیستید بگید تا کامل تر توضیح بدم
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین live

• Full Member
  • *
سلام اگر لطف کنید و بگید که خیلی خیلی ممنون می شم .
چون هر کار میکنم نمی تونم به اینترنت متصل شم . اگر براتون امکان داره خیلی ساده و روان و با جزپیات کامل برای من مبتدی بگین . واقعا ممنون میشم . لطف بزرگی می کنید . :oops: