انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جدا کردن عکس در gimp  (دفعات بازدید: 5391 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 149
جدا کردن عکس در gimp
« : 22 آذر 1392، 04:57 ب‌ظ »
من عکس یه خودکار رو از پس زمینه جدا کردم ولی وقتی اون رو در یک صفحه جدید past می کنم اونو در یک کادر مستطیلی شطرنجی past میکنه ولی من می خوام فقط خودکار در عکس باشه و پس زمینه نداشته باشه حالا چه جوری اون پس زمینه شطرنجی رو پاک کنم؟

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
پاسخ : جدا کردن عکس در gimp
« پاسخ #1 : 22 آذر 1392، 05:08 ب‌ظ »
بعد از این که لنگر  (Anchor بود فکر کنم )لایه‌ی جدید رو انداختید ، روی لایه‌ی جدید راست کلیک کرده و remove alpha channel رو بزنید.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 آذر 1392، 01:48 ب‌ظ »
بعد از این که لنگر  (Anchor بود فکر کنم )لایه‌ی جدید رو انداختید ، روی لایه‌ی جدید راست کلیک کرده و remove alpha channel رو بزنید.
ها؟ :o ای که الا گفتی ای یعنی چه؟ :)
یکم ساده تر میشه بگید؟ :oops:

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #3 : 23 آذر 1392، 03:13 ب‌ظ »
از مراحل مختلف کارت نماگرفت (اسکرین‌شات) بگیر تا ببینیم دقیقا قضیه چیه؟
لایه‌ها رو که می‌دونی چین؟ بُرش هم بلدی بدی که؟

آفلاین neghab_llxl

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #4 : 24 آذر 1392، 12:11 ق‌ظ »
اون کادر مستطیلی شطرنجی نیست در واقع پشت عکست چیزی نیست میتونی هرچیزی خودت بزاری اگه هم پیرینت بگیری منظورمو متوجه میشی
اونیکه تو تصویر میبینی با اونیکه تو واقیعت فرق میکنه

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #5 : 24 آذر 1392، 02:44 ق‌ظ »
دوست گرامی عکس باید فرمت png داشته باشه وگر نه نمیشه
وقتی اون رو به png تبدیل کردید در سربرگ layer روی new layer group کلیک کنید و سپس  روی merge down
اونوت پس زمینه را حذف کنید

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 آذر 1392، 12:46 ب‌ظ »
اون کادر مستطیلی شطرنجی نیست در واقع پشت عکست چیزی نیست میتونی هرچیزی خودت بزاری اگه هم پیرینت بگیری منظورمو متوجه میشی
اونیکه تو تصویر میبینی با اونیکه تو واقیعت فرق میکنه
حرف شما کاملا درسته ولی همونطور که سیروس گفت باید فرمت عکس png باشه تا در پرینت پس زمینه نیاد.
که همین کار باعث میشه حجم عکس زیاد بشه.
من نمیدونم چرا یه همچنین نرم افزاری چنین قابلیتی نداره که بر روی تمام فرمت ها این کارو انجام بده؟
حتی برنامه paint ویندوز هم این کار رو انجام میده

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #7 : 26 آذر 1392، 03:27 ب‌ظ »
من نمیدونم چرا یه همچنین نرم افزاری چنین قابلیتی نداره که بر روی تمام فرمت ها این کارو انجام بده؟
یک دوره آموزشی Paint رو شرکت کنید تا فکر نکنید که Paint چنین کاری می‌تونه انجام بده!

JPG از Alpha-Channel پشتیبانی نمی‌کنه، در نتیجه هیچ نرم‌افزاری قابلیت این کار رو برای JPG نداره.

آفلاین tdhmh

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 27 آذر 1392، 12:04 ق‌ظ »
یک دوره آموزشی Paint رو شرکت کنید تا فکر نکنید که Paint چنین کاری می‌تونه انجام بده!

JPG از Alpha-Channel پشتیبانی نمی‌کنه، در نتیجه هیچ نرم‌افزاری قابلیت این کار رو برای JPG نداره.
دوست گرامی منظور من alpha cannel نبود اگه پست ها رو خونده باشید من میخواستم یه عکسو جدا کنم بدون این این صفه شطرنجی در پس زمینه باشه و طبق گفته های دوستان فهمیدم اگه با فرمت png ذخیره کنم در پرینت اون صفحه شرنجی (alpha channel) نمیاد پس من بالاجبار مجبور شدم این روش رو استفاده کنم (داشتن alpha channel ) ودر paint منظور من بدن داشتن alpha channel  بود و تنها داشتن عکس خالی چیزی که اولیت اول من بود ولی ظاهرا در gimp نمیشه این کارو کرد.
در ضمن ادبیاتت رو درست کن ( به اندزاه موهای سرت همون تعداد روز با ویندوز کار کردم که بدنم چیکار میتونه بکنه چیکار نیمتونه)
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1392، 12:07 ق‌ظ توسط tdhmh »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #9 : 27 آذر 1392، 06:39 ق‌ظ »
در ضمن ادبیاتت رو درست کن ( به اندزاه موهای سرت همون تعداد روز با ویندوز کار کردم که بدنم چیکار میتونه بکنه چیکار نیمتونه)
شما در مورد GIMP بدون اطلاع از تواناییش نظر دادید، منم در مورد شما بدون اطلاع از تعداد روزی که با ویندوز کار کردید نظر دادم. اگر فکر می‌کنید کار بدیه، می‌تونید بجای نصیحت بقیه، از خودتون شروع کنید ;) اگر فکر می‌کنید که ادبیات بهتری از من دارید، بد نیست که رجوعی به ادبیات فارسی دبستان بکنید و ببینید که استفاده از فعل‌های دوم شخص مفرد برای افرادی که نمی‌شناسیم غیر محترمانه هستش.

خوب متوجه شدم که مشکل پایه‌ای‌تر از اونی هستش که فکر می‌کردم. ابتدا کمی در مورد Alpha Channel بخونید که اصلا چی هست. اون صفحه شطرنجی اسمش Alpha Channel نیست :) (لینک)

همینطوری که بقیه گفتند، اون صفحه شطرنجی تنها وجود مجازی داره و می‌تونید بدون هیچ نگرانی اون رو نادیده بگیریدش. اگر هم اذیتتون می‌کنه، اون رو غیر فعال کنید یا یک پشت‌زمینه سفید در یک لایه پایین‌تر بذارید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 27 آذر 1392، 12:27 ب‌ظ »
به دلیل پرسش بدون مطالعه و لحن مدعی، و هم‌چنین این حقیقت که این پرسش فقط چند بار در همین تاپیک پاسخ داده شده، این تاپیک قفل می‌شه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن