انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کدام توزیع برای مهندسان (خصوصا الکترونیک )  (دفعات بازدید: 3845 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ژ

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 29
تو انجمن یه چرخ زدم دیدم جای یه بحث برای توزیع مناسب برای مهندسی خالیه , از این بگذریم که تو ایران لینوکس رو برای کارای شبکه نصب میکنن و لینوکس با شبکه و اینترنت یه جورای هم معنی شده (تو ایران البته ) ولی خوب بزرگترین کارای علمی دنیا روی همین لینوکس و خانواده های مشتق شده از یونیکس انجام میشه از پرتاب موشک تا آزمایشهای زیستی , خوب دلایلش هم معلومه پایداری زیاد و اینکه خودت خبر داری اون زیر (کرنل) چه خبره
چرا الکترونیک : خوب یکی از دلایلش اینه که بچه های برق همزمان به محاسبات دقیق و همچنین پایداری چه در نرم افزار و چه در سخت افزار نیاز دارند (دلیلش رو هم الکترونیکی ها هم میدونن )
البته مهندسیا دیگه حتی علوم دیگه هم بیان تجربه هاشون در اختیار ما بزارن :D
حالا از دوستان میخام که بیان نظراتشون رو درمورد توزیع مورده علاقشون بنویسن دلیلشو بگن و البته نوع کار مهندسی که باهاش انجام میدین رو بگن
*-------------------------------------------------------------------------------------------------------*
اول هم از خودم شروع میکنم; من در یک پروژه حضور داشتم مربوط به FPGA که یه سیستم کدینگ رو روی اون FPGA پیاده شد البته من به صورت مستقیم در پیاده سازی و طراحی نرم افزاری دخالت نداشتم ( به عنوان طراح اولیه بودم ) ولی از کلیات کار خبر داشتم نرم افزاری که اونجا استفاده شد از تولیدات شرکت cadence بود که فقط روی لینوکس توزیع میشه و اگر اشتباه نکنم از فدورا استفاده شد البته یادم نمیآد چه ورژنی بود (همین یکی دوسال پیش بود) و دلیلش هم میگفتن که پایداری خوبی داره و نرم افزار و سخت افزار به صورت هماهنگ و با حداقل خطا کار میکنن ( دوستانی که از شکم سیستم های محاسباتی خبر دارن میدونن که همیشه یه درصدی خطا به دلایل سخت افزاری وجود داره )

حالا نوبت شماست ;)

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
هیچ فرقی نمی‌کنه از کدوم توزیع استفاده کنید. من همون اوبونتو رو پیشنهاد می‌کنم.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
فدورا یک سری spin داره، که همزمان با توزیع اصلی منتشر می‌شوند، https://spins.fedoraproject.org
که شامل KDE، LXDE، Robotics, Scientific-KDE و غیره هست.

یکی از اون‌ها Fedora Electronic Lab هست، ببینید که خوب هست یا نه؟
http://spins.fedoraproject.org/fel/

آفلاین ژ

• Jr. Member
  • *
ممنون از دوستانم که پاسخ دادن ولی مدنظرم اینه که تجارب کاری و علمی با لینوکس رو اینجا جمع کنم تا در آینده هم از ویندوز دور بشیم و صدالبته به دنیای حرفه ای نزدیک بشین( از این موارد استاکس نت اینا هم دور بشیم ) و البته یه مرجع هرچند ناقص برای کسانی که در آینده میخان کاری رو جلو ببرند داشته باشیم

هیچ فرقی نمی‌کنه از کدوم توزیع استفاده کنید. من همون اوبونتو رو پیشنهاد می‌کنم.

ممنون از نظرتون ,اولین تجربه لینوکس من  با فدورا 5 بود که خیلی قدیمه و البته این توزیع یکی از توزیع های محبوب منه ولی ابونتو هم جای خودشو داره و البته کنار فدورا بسیار برای من محبوب و دوست داشتنیه ولی خوب یه توزیع مهندسی دارای شرایطه که یک مقدار اون رو از دیگر توزیع ها جدا میکنه یه چیز مثل BACKTRACK که روی ابونتو است ولی خوب برای شبکه و موارد مربوطه مناسب سازی شده است البته خارج از نرم افزارهای که روی اون هست یا BackBox که روی آرچ هست ودیگر نمونه ها هست رو برای کاری خاص مناسب سازی میکنن
بهرحال از همراهی شما تشکر میکنم

فدورا یک سری spin داره، که همزمان با توزیع اصلی منتشر می‌شوند، https://spins.fedoraproject.org
که شامل KDE، LXDE، Robotics, Scientific-KDE و غیره هست.

یکی از اون‌ها Fedora Electronic Lab هست، ببینید که خوب هست یا نه؟
http://spins.fedoraproject.org/fel/

اون رو نصب دارم نسخه خوبیه ولی خوب برای ما ایرانیا یه مقدار کم کسری داره مثلا ما اینجا قطعاتی رو داریم و کار میکنیم که قدیمیه ولی خوب به هرحال هنوز پر کاربرد خوب مسلما توی برنامه هاش موجود نیست

آفلاین محمد اعتماددار

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
اون رو نصب دارم نسخه خوبیه ولی خوب برای ما ایرانیا یه مقدار کم کسری داره مثلا ما اینجا قطعاتی رو داریم و کار میکنیم که قدیمیه ولی خوب به هرحال هنوز پر کاربرد خوب مسلما توی برنامه هاش موجود نیست
منظورتون چه قطعاتی هست؟
--~~~~

آفلاین ژ

• Jr. Member
  • *
منظورتون چه قطعاتی هست؟

بیشتر منظور نرم افزار های مناسب برای اون هاست برای پروژهای دانشجوی میتونم به نرم افزارهای مناسب خانواده AVR و یا برای FPGA هنوز چیز رایگان و البته مناسبی در دسترس نیست که بشه توش از "ب" به نام خدا تا "نون" سیمولوشن رو داشته باشته فدورا الک لب یه چیزای داره ولی خوب وقتی ویندوزو با اون برنامه های قفل شکسته می بینی , خوب میدونی آدم دوست داره راحتر جلو بره  :(

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
خب خودتون میتونید با ابزارهایی که اوبونتو و فدورا به طور رسمی و غیر رسمی در اختیارتون قرار میدن ، یک نسخه ایجاد کنید و سپس اونها رو بین دوستانتون پخش کنید.

در صورتی که خواستید میتونم کمکتون کنم :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ژ

• Jr. Member
  • *
خب خودتون میتونید با ابزارهایی که اوبونتو و فدورا به طور رسمی و غیر رسمی در اختیارتون قرار میدن ، یک نسخه ایجاد کنید و سپس اونها رو بین دوستانتون پخش کنید.

در صورتی که خواستید میتونم کمکتون کنم :) .

آره فکر خوبیه ولی خوب من بیشتر یه مهندس برقم تا یه برنامه نویس الان موردی که داریم کمبود نرم افزار های سیمولوشن چیز مثل  proteus برای مراحل تازه کارا تا نسخه های پیشرفته ای مثل orCad که البته این سیمولاتورها باید بتون انالوگ و دیجیتال رو همزمان داشته باشن دقتشون باتوجه به سطح کاربرشون مناسب باشه قابلیت ارتباط با نرم افزاری دگه رو داشته باشن (مثلا متلب یا نرم افزارهای مشابه ) بعدش هم نرم افزار های پروگرامینگ و HDL میآد وسط که این ها هم خیلی قضیه رو گسترده تر میکنه