تو انجمن یه چرخ زدم دیدم جای یه بحث برای توزیع مناسب برای مهندسی خالیه , از این بگذریم که تو ایران لینوکس رو برای کارای شبکه نصب میکنن و لینوکس با شبکه و اینترنت یه جورای هم معنی شده (تو ایران البته ) ولی خوب بزرگترین کارای علمی دنیا روی همین لینوکس و خانواده های مشتق شده از یونیکس انجام میشه از پرتاب موشک تا آزمایشهای زیستی , خوب دلایلش هم معلومه پایداری زیاد و اینکه خودت خبر داری اون زیر (کرنل) چه خبره
چرا الکترونیک : خوب یکی از دلایلش اینه که بچه های برق همزمان به محاسبات دقیق و همچنین پایداری چه در نرم افزار و چه در سخت افزار نیاز دارند (دلیلش رو هم الکترونیکی ها هم میدونن )
البته مهندسیا دیگه حتی علوم دیگه هم بیان تجربه هاشون در اختیار ما بزارن
حالا از دوستان میخام که بیان نظراتشون رو درمورد توزیع مورده علاقشون بنویسن دلیلشو بگن و البته نوع کار مهندسی که باهاش انجام میدین رو بگن
*-------------------------------------------------------------------------------------------------------*
اول هم از خودم شروع میکنم; من در یک پروژه حضور داشتم مربوط به FPGA که یه سیستم کدینگ رو روی اون FPGA پیاده شد البته من به صورت مستقیم در پیاده سازی و طراحی نرم افزاری دخالت نداشتم ( به عنوان طراح اولیه بودم ) ولی از کلیات کار خبر داشتم نرم افزاری که اونجا استفاده شد از تولیدات شرکت cadence بود که فقط روی لینوکس توزیع میشه و اگر اشتباه نکنم از فدورا استفاده شد البته یادم نمیآد چه ورژنی بود (همین یکی دوسال پیش بود) و دلیلش هم میگفتن که پایداری خوبی داره و نرم افزار و سخت افزار به صورت هماهنگ و با حداقل خطا کار میکنن ( دوستانی که از شکم سیستم های محاسباتی خبر دارن میدونن که همیشه یه درصدی خطا به دلایل سخت افزاری وجود داره )
حالا نوبت شماست