انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر چیدمان صفحه لیبر آفیس کلک برای ایجاد اسناد پارسی  (دفعات بازدید: 1593 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
از اینکه شاید این پست در جای مناسب نباشه پوزش می خوام خیلی گشتم ولی دسته‌بندی مناسب این نوشتار پیدا نکردم

من می خوام یک سند در Libre office calc ایجاد کنم (فرض کنید فاکتور فروش) که باید پارسی باشه پس سند باید از راست به چپ چیده بشه
یعنی ستون A‌  باید سمت راست باشه و نه چپ
من از نسخه انگلیسی استفاده می‌کنم که اینترفیس پارسی رو نداره و البته نمی خوام از اینترفیس پارسی استفاده کنم بسیار گشتم و گذینه‌ای برای تغییر چیدمان سند پیدا نکردم

و البته سطر نخست باید فریز بشه و با اسکرول کردن صفحه ثابت بمونه که اونرو هم پیدا نکردم

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
راست به چپ کردن صفحه رو پیدا کردم
Format>Sheet>right-to-Left

فقط میمونه فریز کردن سطر نخست سند

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
راست به چپ کردن صفحه رو پیدا کردم
Format>Sheet>right-to-Left

فقط میمونه فریز کردن سطر نخست سند
ابتدا با استفاده از گزینه split از منوی window پارت هایی که میخواین از بقیه تفکیک بشن رو مشخص کنید. مثلا یه سطر؛ البته راه حل ساده ترش استفاده از اون دستگیره ای هست که در بالای اسکرول بار عمودی ظاهر میشه (البته برای سطرها) اون رو به هر جا که خواستید بکشید و رها کنید تا مثلا سطر اول متمایز بشه.
بعد از این کار مجددا از منوی window اینبار گزینه freeze رو انتخاب کنید.
موفق باشید...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین william wallace

• Jr. Member
  • *
ابتدا با استفاده از گزینه split از منوی window پارت هایی که میخواین از بقیه تفکیک بشن رو مشخص کنید. مثلا یه سطر؛ البته راه حل ساده ترش استفاده از اون دستگیره ای هست که در بالای اسکرول بار عمودی ظاهر میشه (البته برای سطرها) اون رو به هر جا که خواستید بکشید و رها کنید تا مثلا سطر اول متمایز بشه.
بعد از این کار مجددا از منوی window اینبار گزینه freeze رو انتخاب کنید.
موفق باشید...

ممنونم از کمکتون درست شد
اگر امکانش هست ایمیلتون رو برام پ.خ کنید تا اگر پرسشی بود مستقیم از خودتون بپرسم؟