انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: با اين dvd هاي اوبونتو چكار كنم؟  (دفعات بازدید: 1581 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrezanzd

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
با اين dvd هاي اوبونتو چكار كنم؟
« : 15 مهر 1387، 11:20 ب‌ظ »
من تا حالا با بدختي دوبار dvd هاي ابونتو رو دانلود كردم يكيش 8.04 بود و يكيش 8.04.1 اما هيچكدومشون رو نتونستم نصب كنم. موقع نصب زماني كه فيلها رو اسكن ميكنه پيغام ميده كه كه dvd  يا هارد شما مشكل داره. dvd هارو با سرت پايين (4x) هم رايت كردم ولي بازم همون پيغام را ميده. يعني به نظر شما فايل ايزويي كه دانلود كردم هر دو بار مشكل داشته آخه اينكه نميشه. به نظر شما راه حلي وجود داره براي رفع اين مشكل (غير از دانلود مجدد)
ممنون

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: با اين dvd هاي اوبونتو چكار كنم؟
« پاسخ #1 : 15 مهر 1387، 11:28 ب‌ظ »
شما   md5sum  رو   بعد  از  دانلود  چک  کردی ؟  اگر   مشکلی  نبود  باید  دوباره  رایت  کنی .   اگر مشکل داشت  شاید  بشه  کاری کرد...  من   همین  بلا سر  دانلود  alternate   سرم  اومد  که یه  جورایی درستش  کردم   و  اینجا  توضیح دادم  :
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=4384.0

البته  الان  رفته  صفحه  12    ;D

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #2 : 16 مهر 1387، 12:06 ق‌ظ »
آیا با download manager خاصی دانلود کردید؟
Godisnowhere

آفلاین mrezanzd

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 16 مهر 1387، 12:15 ق‌ظ »
md5 رو چك كردم نميخوند. dvd بصورت لايو بوت ميشه و توي منوي بوت گزينه check cd for defect  يا يه همچين چيزي بود باهاش كار كردم و نيجه اين بود كه توي 15 تا از فايلها مشكل وجود داشته اما از كجا بفهمم كدم فايلها و كدوم مسير
در ضمن از  internet download manager نسخه 5.08 توي محيط xp براي دانلود استفاده مي كنم.
ممنون

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #4 : 16 مهر 1387، 12:45 ق‌ظ »
md5 رو چك كردم نميخوند. dvd بصورت لايو بوت ميشه و توي منوي بوت گزينه check cd for defect  يا يه همچين چيزي بود باهاش كار كردم و نيجه اين بود كه توي 15 تا از فايلها مشكل وجود داشته اما از كجا بفهمم كدم فايلها و كدوم مسير
در ضمن از  internet download manager نسخه 5.08 توي محيط xp براي دانلود استفاده مي كنم.
ممنون

درست به همین دلیل از IDM خوشم نمی اومد. اکثر دانلود منیجر ها فایل ها رو به چند تکه تقسیم میکنن تا سرعت دانلود رو بیشتر کنن، اما وقتی دانلود کامل شد، موقع چسبوندن فایل ها به هم اشتباه می کنن و فایل رو خراب می کنن. ای مشکل در مورد فایل های حجیم و در موقعی که اینترنت قطعی داره بیشتر پیش می آد، هر چند ظاهرا فایل resume می شه.
یه لیست از بهترین download manager لینوکس بنده به آدرس : http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5998.0 تهیه کردم که شاید بتونه کمکتون کنه. اگر هم در ویندوز قصد دارید دانلود کنید، دانلودر خود فایرفاکس یا افزونه ی DownthemAll بهتره. بعد از اینکه دانلود تموم شد، حتما MD5 رو چک کنید تا بی خودی یه DVD حروم نشه.
موفق باشید.
Godisnowhere

آفلاین mrezanzd

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 16 مهر 1387، 08:37 ق‌ظ »
ممنون از پاسخهاتون. دلم می خواد روشی که بهنام عزیز گفتند رو امتحان کنم اما نمی تونم بفهمم کدوم فایلها خراب شدند. راهی برای فهمیدنش هست همونطور که گفتم با گزینه چک توی منوی بوت فقط گزارش تعداد فایل های خراب رو میده نه نام فایلهای خراب و مسیرشون
بازم ممنون