انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: باز مشکل از sata -- هارد و دی وی دی رایتر  (دفعات بازدید: 2600 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
سلام
من متوجه مشکل در عدم نصب اوبونتو شده ام .  از آنجایی که تمام سخت افزارم SATA است از جمله H.D.D. 250GB SATA MAXTOR و  DVD-RW SATA ASUS  در اول نصب پس از بوت اوبونتو هیچکدام از HARD و DVD -RW را نمی شناسد . البته همه فروم رو خوب خوندم و گشتم و بحث IDE و ... رو هم انجام دادم و بقیه و.... واقعا نیازمند به لینوکس هستم . نمی دونم چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمککککککککککککک!!!!!!!!!!
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
یادم رفت ERROR رو بنویسم در همه موارد

Busy Box v1.1.3 (Debian 1:1.1.3-5ubuntu12) Built-in Shell (ash)

Enter 'help' for a list of built-in commands

(initramfs)_
رو میده
کلافه شدم
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
این مشکل ارتباطی به SATA نداره. اگر از ROM باشه که چطور بوت شده و اگر از هارد که هارد خود من و اکثر بچه ها SATA هست.
فکر می کنم مشکل از Shell باشه که بهتره Bash باشه ولی انگار اوبونتوی شما به صورت پیشفرض از از ash استفاده می کنه!
شاید بهتر باشه با یه CD دیگه تست کنید.
Godisnowhere

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
من  تا  حالا  با این مشکل برخورد نکردم  ولی  کمی گوگل رو گشتم  ،  دلیل و راه حل  دقیقی  پیدا  نکردم  ،  ولی  اکثریت  با  cd rom  sata   مشکل  داشتن  که  یک  سری  با  تعویض  cd rom  و  بعضی  هم با  نصب از طریق  usb  مشکلشون  حل شده بود .  یک  جا هم  خوندم  که  طرف  ویندوزش رو درست  shut down   نکرده  بوده  و این مشکل براش پیش اومده  ، ویندوزش هم ویستا بود. و جایی هم  مشکل رو به  هارد  ،  مادربورد  و  CPU  نسبت داده بودن . و عده ای هم ادعا کردن که  با  دریافت  نسخه  8.04.1   مشکل  حل شده.
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1387، 12:15 ق‌ظ توسط Behnam Golds »