انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اسکوید 3 یا اسکویید 2  (دفعات بازدید: 1794 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
اسکوید 3 یا اسکویید 2
« : 11 مهر 1387، 04:48 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام
من فقط می خواهم به دوستان یک مطلب بگویم . این تجربه من است در این زمینه  و آن اینکه اگر خواستید اسکویید را نصب کنید متوجه باشد که بیشتر راهنمایی ها و کدهایی که در اینترنت است و در دسترس شما برای اسکویید 2 است و اگر شما اسکویید 3 را نصب می کنید تحت هیچ شرایط کدهایشان با هم همخوانی ندارد و واقعا هم راهنمایی برای اسکویید 3 نه این که نباشد ولی برای ما تازه کارها نیست و به مشکلات زیادی امکان دارد بر بخوریم . من پیشنهاد می کنم به عزیزانی که در این زمینه می خواهند کار کنند اول از سری 2 آن شروع کنند بعد به سری های بعد بروند...
خدا را شکر من توانستم بعد از مدتی و با کمک دوستان در فریوم نصب کنم و کارم راه بیافتد .
از همه متشکرم و ممنونم
عیدتان مبارک و پیروز باشید  :rolleyes:   =D>

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
پاسخ به: اسکوید 3 یا اسکویید 2
« پاسخ #1 : 15 مهر 1387، 04:14 ب‌ظ »
بسیار بسیار خوشحالم از اینکه بالاخره دوست خوبمون موفق به نصب پراکسی شدند. خوشحالم که موفق شدید ۳ رو پاک کنید و ۲ رو نصب کنید. فکر می کردم احتمالا براتون مشکل پیش می آد.
امیدوارم سرورتون بدون مشکل کار کنه و تجربه هاتون رو با ما به اشتراک بگذارید.
Godisnowhere

آفلاین netsaba

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 310
پاسخ به: اسکوید 3 یا اسکویید 2
« پاسخ #2 : 15 مهر 1387، 08:40 ب‌ظ »
به نام خدا
سلام
من هر چه یاد گرفتم از لینوکس و اوبونتو و پراکسی و ...  از کمک شما و این انجمنها است که واقعا من را کمک کردن. و وظیفه خود می دانم هر مطلبی را یاد گرفتم حتما در اختیار دیگران بگذارم چون       حل مشکلات دیگران توسط من همان حل مشکلات من توسط دیگران است.