انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خودتان قضاوت کنید!  (دفعات بازدید: 1771 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
خودتان قضاوت کنید!
« : 29 خرداد 1392، 01:43 ق‌ظ »
ماجرا از اونجا شروع شد که بنده برای ادمین وبسایت FreeBSD News ایمیل فرستادم و لینک تاپیک پروژه خودمون (در وبگاه خودش الیته!) رو براش فرستادم.
خب همه چیز خوب پیشرفت و همون روز ساعت ۱ نصفه شب، ایمیل داد که تا ۳۰ دقیقه دیگر تاپیک رو میزنم. و تاپیک رو زد.

حالا یکی از دوستان لطف نموده و چنین چیزی نوشتند :

He’s an Iranian psycho we’ve been dealing with him for the past few months in Iranian LUGs, MLs & forums. Now I see he’s switched his Jabir-rubbish from GNU/Linux to BSD. Good for us that he almost left the Iranian community forums, bad for you as he started to spread his bullshit to the world!
Just a friendly advise, if you pay a little attention to him and his words, you won’t be able to get rid of him easily! :)

به نظر شما بیمار روانی کی هست؟ یادمه جایی (احتمالا کسی که این رو نوشته) گفته بود که ترول کسی هست که دنبال توجه ه. و فکر نکنم وبسایتی در مورد FreeBSD که اونم فقط پوشش خبری داره بازدیدی داشته باشه :). بگذریم، خودتون قضاوت کنید دیگه مابقی ماجرا رو .

تبعات این کامنت میدونید چی بوده؟
جرارد دیگه جواب ایمیلم رو نمیده.
توی انجمنها و IRC های BSD کلا بی اعتبار شدم و به هنگام لوگین کردن شروع به تمسخر میکنند.

منبع :
www.freebsdnews.net/2013/05/22/jabirbsd-freebsd-based-project/
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1392، 01:50 ق‌ظ توسط محمدرضا ح. »
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
پاسخ : خودتان قضاوت کنید!
« پاسخ #1 : 29 خرداد 1392، 01:58 ق‌ظ »
خب همه که نظرشون این نیست. اینم از بقیه ی کامنت ها :
نقل‌قول
Anonymous X says:

Hi.
I’m very happy because Iranian people can do interesting works.
and “A Linuxer” is more psycho than Muhammadreza :).
For example, He call us (iranian people) cultureless! and he is the most cultureless person in the persian Linux community.

نقل‌قول
dariush says:

Oh aLinuxer just kidding:) in iran no body want to do any thing, at all!!
But muhamadreza is a good starter,that’s enough for us,he’s the first one.& some body dont love him,why? because he’s just 18 and in iran people’s value is on their ages not their skills.
here’s inferno! d. teamgeek
Freedom and community are important

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #2 : 29 خرداد 1392، 02:00 ق‌ظ »
اما تبعات نظر ایشون باعث شد تو دنیای BSD بشم سوژه خنده :).

گرچه قبلا درگیری لفظی با توسعه دهنده های netbsd داشتم ولی نه تا این حد :|.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #3 : 29 خرداد 1392، 02:03 ق‌ظ »
می‌خوام باهات رک حرف بزنم. مشکل تو اون کامنت گذارنده نیست. مشکل تو بزرگ‌نمایی‌های فوق‌العاده مسخره‌ای هست که داری. یک خورده تو دنیای واقعی سیر کن و سعی نکن خودت رو داناتر از اون‌چیزی که هستی نشون بدی.

این یک نمونه‌اش هست:
We want to implement some ideas on kernel , but we know that FreeBSD team (also PC-BSD) don't accept these changes

یا این:
We have a lot of ideas, and I can't speak about them before successful implementation.
But, I promise (from team) that if we'll create patches for FreeBSD kernel , we'll commit them on FreeBSD/PC-BSD projects

البته بنظر من کار اون کامنت‌گذارنده هم زیاد جالب نبوده.
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1392، 02:05 ق‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین fond

• Full Member
  • *
  • ارسال: 144
« پاسخ #4 : 29 خرداد 1392، 02:56 ق‌ظ »
نقل‌قول
یادمه جایی (احتمالا کسی که این رو نوشته) گفته بود که ترول کسی هست که دنبال توجه ه.

محض اطلاع شما: من اون رو ننوشتم. در حقیقت من هیچوقت توی هیچ سایت خارجی کامنتی نمیذارم که باعث بشه یه هموطن تحقیر بشه. اما همچنان با ادامه این رفتار شما مخالفم و اونها رو «مایه آبرو ریزی» میدونم.

الان طرف اونجا به خودش میگه چهار تا ایرانی مثل ... افتادن به جون هم.
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1392، 03:21 ق‌ظ توسط fond »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 29 خرداد 1392، 04:54 ق‌ظ »
خوب به نظر من قسمت بد قضیه خود خبر هستش، نه اون نظر زیرش! و البته دلیلش هم مستقیما خودت هستی.
نقل‌قول
it could be just me, I’m a bit weary of these new projects...
I wish the developers had started off by contributing to FreeBSD (PC-BSD, TrueOS) before deciding to set up their own project, and potentially fork. At the moment JabirBSD 1.0 is the same as FreeBSD and it is not clear how JabirBSD is going to be different from FreeBSD.

در هر صورت، جای پیگیری نظرات کاربران سایت‌های دیگه توی سایت‌های دیگه، اینجا نیست.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 29 خرداد 1392، 06:00 ق‌ظ »
راستش من ارتباط دقیق این تاپیک رو با اوبونتو یا گنو/لینوکس متوجه نمی‌شم، خوشحال می شم یه نفر برام تفهیم کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #7 : 29 خرداد 1392، 07:49 ق‌ظ »
حقیری جان خیلی ها توی زندگی یه ضربه لازم دارن تا به راه درست برگردن.به من یکبار یکی گفت «دوست داری هر جا می ری همه بگن «ای وای بازم این اومد» یا اینکه همه خوشحال بشن که اونجایی». اشاره اش به شلوغ بازی هایی بود که من در جمع ها در می آوردم.تقریبا هم همسن تو بودم (:

برای تو هم این ضربه لازمه. بارها و بارها، شوخی و جدی، عمومی و خصوصی بهت گفتیم: بزرگنمایی نکن + آسانسور ترقی وجود نداره و باید پله پله پیشرفت کنی + ... و خلاصه : یک کاری نکن که بین جماعت حرفه ای مشهور بشی به کسی که فقط قلمبه سلمبه حرف می زنه تا کسانی که هیچ چیز از لینوکس نمی دونن فکر کن با سواده. چیزهایی مثل گنو / لینوکس به جامعه شون زنده هستن و اعتبار توی جامعه مهترین حرف رو می زنه. اگر همه تو رو به عنوان «وای بازم این اومد» بشناسن، هیچ وقت توی گنو/لنیوکس جایگاه مناسبی نخواهی داشت. دلیل این ایمیل هم اصلا دیوونه بودن نویسنده نیست بلکه یک تذکر است که «آقا بازم این اومد» .

اگر واقعا دوست داری در جامعه شناخته بشی، یا قبول کن که دولوپر کرنل و ترکیب کننده سیستم عامل ها و ... نیستی و فقط یک توزیع بده که اگر کسی دوست داشت استفاده می کنه (اونم تازه باید کلی تلاش کنی که برسی به چیزی مثل مثلا آریوس و نه اینکه اوبونتو رو خراب کنی و بعد ریلیز کنی که یکبار اصولا تو محیط گرافیکی نره چون یونیتی رو حذف کردی به جاش گنوم گذاشتی ولی دیفالت یونیتی است و در نسخه بعدی کلا به اینترنت وصل نشه و بعد بگی این مشکل توی نسخه آینده حل خواهد شد) یا واقعا اگر دوست داری مثلا توی کامیونیتی مثلا بی اس دی جهان مطرح باشی، واقعا چند سال باید وقت بذاری اول برنامه نویسی حرفه ای یاد بگیری و بعد سیستم عامل و بعد سعی کنی یک گوشه ریز ار کار رو *با نشون دادن کد* بهتر کنی.

شاید اون نوشته لحنش تند باشه. نوشته الان من شاید ملایمتر باشه ولی شدیدا امید داریم که هر نوشته برات که کاملا دوستانه نوشته می شه یک تلنگر باشه برای آوردن یک آدم با حوصله و پر انرژی با قابلیت‌هایی بسیار خوب به راهی که پنج سال دیگه یک آدم مطرح توی این جامعه باشه.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #8 : 29 خرداد 1392، 09:01 ق‌ظ »
واقعا دلیل این همه پاسخ‌ دادن به مواردی ازاین دست رو از جانب ناظران یا مدیران انجمن نمیدونم!
اگر بدتون میاد چرا با یه سری پاسخ که منجر به ایجاد یه سری سوال جدید از جانب این افراد میشه قضیه رو کش میدید؟؟؟؟؟

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #9 : 29 خرداد 1392، 09:14 ق‌ظ »
من یک سوال داشتم: اینکه یک نفر خودش را بزرگ ببینه و نیاز به تلنگر داشته باشه دلیلی بر این است که شما طرف را در سایت های ایرانی و خارجی بشورید و بذارید کنار؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #10 : 29 خرداد 1392، 09:36 ق‌ظ »
من از اول پروژه جبیر به دوست خوبمون گفتم که یک توزیع زمانی توزیع میشه که یه حرفی برای گفتن داشته باشه.
دور نریم مینت که بیسش همون اوبونتو هست. اما چرا یک توزیع محبوب هست چون تفاوت هایی در دسکتاپ و فایل منیجرها و... داره.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #11 : 29 خرداد 1392، 09:55 ق‌ظ »

این تاپیک را به علت این که با انجمن بی ارتباط هست قفل میکنم.
محمدرضا ح. علاوه بر توضیحاتی که دوستان دادن و سعی کردن راهنماییت کنند، هر موضوعی را باید در جای خودش دنبال کنی.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win