انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: پیش نویس خبرنامه بهار ۹۲  (دفعات بازدید: 4094 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پیش نویس خبرنامه بهار ۹۲
« : 16 فروردین 1392، 01:30 ب‌ظ »
بحث پیرامون خبرنامه بهار 1392:
http://wiki.ubuntu.ir/Newsletter/Bahaar1392

در این سه ماه فصل بهار که پیش رو داریم تاپیکها و پستهای خوب رو در این تاپیک جمع آوری کنید.
اگر در جریان خبرنامه نیستید، این پست رو بخونید: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,56787.0.html
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1392، 06:07 ب‌ظ توسط کیان ام »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
پاسخ : {خبرنامه} جمع‌آوری تاپیک‌های خوب بهاره!
« پاسخ #1 : 16 فروردین 1392، 01:31 ب‌ظ »
انتخاب های من:

اهل کجایم؟
تعیین توزیع پراکندگی کاربران انجمن اوبونتو در سطح کشور

معرفی برنامه ای برای Deep Freeze - پانزده/فروردین/1392
برنامه ای  که بعد از ریستارت شدن همه چیز رو به حالت قبل برگردونه؟

نرم‌افزار سلامتی در هنگام استفاده از رایانه
لطفا کامپیوتر رو ترک کنید!

پنتاداکتیل - 1392/1/5
تو این چندسالی که دارم با رایانه کار می‌کنم به این نتیجه رسیدم که هیچ چیزی در دنیا سخت تر از برداشتن انگشت‌ها از روی صفحه‌کلید برای تکون دادن موشی نیست. برای همین با نصب Pentadactyl روی فایرفاکس نیازم به موشی رو به صفر رسوندم

نصب و راه اندازی آیکن های زیبای Faenza   1.3.1 به روش ساده و سریع
یک ست آیکون زیبا :)

سینگل-بورد
بوردهای کوچک ارزان قیمتی که می تونند لینوکس رو ران کنند.

زبان برنامه نویسی Clojure
Clojure که closure تلفظ میشه، ورژنی است از LISP که توسط Rich Hickey ابداع شده و در دسته زبانهای functional general-purpose قرار می گیره.

Haskell را با هم یاد بگیریم!
یادگیری هسکل برای کسی که تجربه برنامه نویسی با پایتون، جاوا، ++C وووو داره ساده تره. اگر تا حالا برنامه نویسی نکردید ولی یک شخص باهوش هستید شرط می بندم (Miran Lipovaca شرط می بنده!) می تونید بشینید و هسکل یاد بگیرید

محاسبات آماری با سایلب و R
در این تاپیک به نحوه انجام محاسبات آماری در R  و scilab  به صورت مقایسه ای بین این دو پرداخته شده

در پروژه موتور سرچ "داک داک گو" یه مشارکت کوچولو بکنید که نتایج بهتری نشون بده!
برای ارتقای کیفیت نتایج موتور جستجوی داک داک گو سرچتون رو از این لینک انجام بدید: https://duckduckgo.com/blinders و رای بدید!

چرا نباید از sudo برای نرم‌افزارهای گرافیکی استفاده کرد
نرم‌افزارهای گرافیکی از فایلهایی برای ذخیره‌سازی تنظیم‌هاشون استفاده می‌کنند (مثلن شمایلشون و ..). اگر مثلن بنویسید sudo gedit، اونوقت جی‌ادیت رو با کاربری خودتون ولی با دسترسی ریشه باز می‌کنید و تنظیم‌ها با سطح دسترسی ریشه در خانه کاربر ذخیره می‌شه که بعدن جی‌ادیت ممکنه نتونه دگرگونی روشون انجام بده و بنابراین شما از یه سری امکانات محروم می‌شید

تجربه ای جدید با صفحه کلیدی جدید!
چینش صفحه کلید QWERTY زیر دست تان صد و اندی سال پیش طراحی شده و هدف از طراحی‌ اش بسیار متفاوت با استفاده‌ هایی است که امروز‌ه از آن می شه.

نصب میزکار های xfce , Gnome , Razor-qt On,KDE , LXDE,Cinnamon  در اوبونتو و مینت
دستورهای ترمینالی برای نصب دسکتاپ های گوناگون در اوبونتو
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1392، 10:48 ق‌ظ توسط کیان ام »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
خبرنامه هفتگی پستهای ارزشمند askubuntu.com
« پاسخ #2 : 06 خرداد 1392، 11:17 ق‌ظ »
http://stackexchange.com/newsletters/newsletter?site=askubuntu.com
دکمه subscribe بالای صفحه رو بزنید.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #3 : 11 خرداد 1392، 12:12 ب‌ظ »
به نظر من:

توضیحات مختصری درباره کامپایلر و cflags
فقط می‌خوام یه توضیحات مختصری درباره کامپایلر بدم و اینکه چطور میشه برنامه ها رو با انجام یه سری بهینه‌سازی هایی کامپایل کرد.

توضیح مختصری درباره make
خب این نوشته قراره یه توضیح مختصری درباره برنامه make باشه و ما فقط درباره فلسفه اصلی پشت این برنامه صحبت میکنیم و به پیاده سازی های اون مثل gnu make, imake, cmake, qmake کاری نداریم!

آشنایی با مدیر پنجره‌ی متنی GNU Screen
سکرین یک مدیر پنجره‌ی تمام‌صفحه‌ی مبتنی بر متن است و قادر است تا ١٠ ترمینال مجازی را درون یک ترمینال فیزیکی شبیه‌سازی کند.

مفید برای مواقعی که نیاز یا دسترسی به محیط گرافیکی و X نداریم، سرعت کار با سیستم برایمان در اولویت است و یا صرفا دوست داریم نزد دیگران حرفه‌ای جلوه کنیم! به علاوه، سکرین، چندکارگی (multitasking) را به محیط ترمینال می‌آورد.

راهنمای پارتیشن‌بندی با استفاده از fdisk
فرمان fdisk برنامه‌ی خط‌فرمانی مفیدی است تحت گنو/لینوکس ، که برای پارتیشن‌بندی هارد دیسک استفاده می‌شود. اگر چه این برنامه در زمره‌ی قدرتمندترین‌ها قرار می‌گیرد ، در عین حال باعث سردرگمی کاربران جدید می‌شود.

در این آموزش به مفاهیم پایه‌ای ویرایش جدول پارتیشن‌ها توسط fdisk پرداخته خواهد شد. پس از استفاده از fdisk ، باید توسط mkfs فایل‌سیستم دلخواه را روی پارتیشن بوجود بیاوریم...

معرفی 18 تم زیبا (قابل نصب بر روی گنوم شل و یونیتی)

استفاده از دکمه‌ی BackSpace برای بازگشت به عقب در فایرفاکس و فایل‌منیجر
اگر شما به زدن دکمه BackSpace برای بازگشت به عقب در فایرفاکس عادت کرده‌اید یا میخواهید این  میانبر سودمند را در ابونتو تجربه کنید، این راهنما برای شماست.
بصورت پیش‌فروش فایل‌منیجر ابونتو و فایرفاکس در نسخه‌های جدید از دکمه‌ی Left+ALT برای بازگشت به عقب استفاده میکنند. این شاید برای بسیاری سخت باشد که از دکمه‌های ترکیبی برای این کار استفاده کنند. به همین دلیل شما میتوانید دکمه‌ی پیشفرض آنرا بسادگی عوض کنید.
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1392، 10:49 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #4 : 22 خرداد 1392، 08:57 ق‌ظ »
ایمکس را با هم بیاموزیم
آموزش استفاده از گنو ایمکس به عنوان یک کلاینت ایمیل.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
خبرنامه بهاره اماده ارسال :)
« پاسخ #5 : 31 خرداد 1392، 11:18 ق‌ظ »
امروز روز آخره، اگر تاپیکی از نظرتون جا مونده لینک بدید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : پیش نویس خبرنامه بهار ۹۲
« پاسخ #6 : 31 خرداد 1392، 02:56 ب‌ظ »
من متن خام رو توی اون صفحه کپی کردم و چندتا رو هم ویرایش کردم. الآن باید برم جایی. اگه ممکنه هرکسی که می‌تونه بقیه رو هم ویرایش کنه
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1392، 03:01 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
پاسخ : پیش نویس خبرنامه بهار ۹۲
« پاسخ #7 : 31 خرداد 1392، 05:45 ب‌ظ »
من متن خام رو توی اون صفحه کپی کردم و چندتا رو هم ویرایش کردم. الآن باید برم جایی. اگه ممکنه هرکسی که می‌تونه بقیه رو هم ویرایش کنه
با ادیتور gui ویکی، لینکها راحت paste شدند ولی فاصله ها رو رعایت نکرد که از ادیتور متنی دستی فاصله ها رو هم تنظیم کردم. باز یک بررسی انجام بده.
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1392، 10:45 ق‌ظ توسط کیان ام »