انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مانت کردن چیه؟ چطوری انجام میشه؟ و چرا باید انجام بشه؟  (دفعات بازدید: 3650 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Sec Expert

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • Language is a prison, God is free.
سلام دوستان, راستش این مبتدی می خواست ازتون بپرسه که این مانت کردن که اینقدر صحبتش هست چیه به چه درد می خوره؟ چطوری انجام میشه؟
ممنون 8)
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1387، 05:57 ب‌ظ توسط Sec Expert »
God helps those who help themselves

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
سلام

مانت کردن، شناساندن دستگاهها به لینوکس هست مثل درایو های هارد (غیر لینوکسی) ،  DVD-ROM ، حافظه های فلش و ... چون لینوکس در ابتدا انها رو  نمیشناسه و شما باید انها رو معرفی کنی البته این یه حسن که لینوکس داره هر موقع بخوای میتونی یه وسیله رو UnMount کنی .

برای این کار راههای مختلفی هست ساده ترین راهش اینه که از منوهای بالا Place>Computer در سمت چپ لیست تمام وسایل هست و شما میتونین روی دایوهای مورد نظر دابل کلیک کنید یا راست کلیک کرده و گزینه Mount رو انتخاب کنی .

اگه تو انجمن جستجو کنی روش خط فرمان و خیلی چیزای دیگه رو میتوی پیدا کنی  \\:D/
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
سلام
منم یه توضیح ساده به توضیحات دوستم Armageddon اضافه کنم.
فکر کن چند تا هارد داری حالا هر کدوم وقتی وصل می شه به سیستم یه هارد جداگانه شناخته می شن.خیلی عالی می شد اگه همه هاردها به صورت یک هادر که از دنبال هم قرار گرفتم بقیه هاردها درست شده بود داشتیم.
این فلسفه mount کردنه.
در لینوکس هر ابزار به صورت یک فایل در نظر گرفته میشه.مثلا هارد یک فایله. مودم یک فایله.کارت گرافیک یک فایله.حالا هر کدوم که بخوان به سیستم اضافه بشن باید مثل اون هاردهایی که مثالا زدم در کنار هم قرار بگیرن.
به اصطلاح مانت بشن.
وقتی یه پارتیشن ویندوزی رو می خوای در ویندوز ببینی اول باید به درخت ویندوز(که همه وسایل مثا شاحه بهش وصل) وصلش کنی یا به اصطلاح مانتش کنی.

البته این توضیح خیلی ابتدایی و یه مقدار با واقعیت فرق داره اما باهاش می تونی مفهوم مانت رو بفهمی.

موفق باشی

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین Sec Expert

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • Language is a prison, God is free.
دوستان ممنون کمکی فهمیدم گرچه کامل نفهمیدم??? :popcorn: راستی من وقتی کلیک می کنم روی درایوها خودشون به طور اتوماتیک مانت می شن چون وقتی روشون رایت کلیک می کنم اول گزینه ی Mount Volume رو می بینم اما بعد از اینکه دوبار روی درایو مذکور کلیک می کنم و بر می گردم روی درایو رایت کلیک می کنم گزینه ی Umount Volume رو می بینم
راستی جناب Armageddon چرا شناخته نشدن درایوهای ویندوزی و غیره رو یه حسن می دونی, میشه لطفا" بگی؟
« آخرین ویرایش: 20 مهر 1387، 09:06 ب‌ظ توسط Sec Expert »
God helps those who help themselves